Evde izin günümde dinlenirken tv karşısında bir anda kedimin olmadığını farkettim. Diğer tüm odalarda camlar kapalıydı, bir tek kedimin odasının camı açıktı, hava alsın diye. Hatta orayı da hafif kapatmıştım. Kalktığımda hiç bir ses duyamayınca baya sıkıldım, içimde de bir kötü his. bir müddet sonra kedimin hiçbir şekilde ses çıkmadığını farkettim ve aşağıda fayans döşeli bahçede sesinin geldiğini farkettim. Ve arkadaşlar Kedim 3. kattan atlamış, yaklaşık 13-15 metre var. Apartmandan inerken ona seslendim ve anında merdivenleri çıkarak yanıma geldi. Ağzı sürtünmeden dolayı hafif kanlı bir de bir bacağının üstüne basamıyor titriyordu.
Eşimde geldi veterinere gittik. Çok korkmuştu yavrum. Veteriner emboli, kan birikmesi, ve iltahaplanma - ödem olabilir dedi 3 gün müşahade altında olacak bizle beraber.
Minnakıma 3 doz aşı vurulacak her gün, hava verilecek ve röntgen çekilecek. Nazara geldi küçüğüm
Kızlar hekim kalbin altında leke var gidermemiz lazım diyor ve kalçasını gözlemleyin, patilerde bir şey yok ama kalçasında olabilir diyor, bir de süt dişini düşürmüş. Şu an yeni geldik ve aygın baygın yatıyor. Birşey içmeyip yemeyip durabilirmiş, Mesanede katı ve sıvı dışkısını çıkarması lazımmış. Sizce toparlanır mı bu can? Daha önce başından böyle bir olay geçen var mı ?
Eşimde geldi veterinere gittik. Çok korkmuştu yavrum. Veteriner emboli, kan birikmesi, ve iltahaplanma - ödem olabilir dedi 3 gün müşahade altında olacak bizle beraber.
Minnakıma 3 doz aşı vurulacak her gün, hava verilecek ve röntgen çekilecek. Nazara geldi küçüğüm