Kedim bugun ameliyat oldu hala kendine gelme

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.179
78
34
Kızlar 1buçuk yaşındaki kızım bugun kısırlaştırma ameliyatı oldu
12buçukta ameliyattan çıktı hareketlenmeye başlayınca eve geldik
Dğn akşam en son saat 8 de mama yedi su içti ameliyata aç girmesi gerektiği için daha sonra bir şey yiyip içmedi

Şuan ayağa kalkıyor bikaç adım atıp yere düşüyor yorulup uyuyor sonra tekrar yürümeye çalışıyor ama 1 gündür aç :KK43:
Ağzıma su sürdüm yalamadı

Dişi kedisini kısırlaştıranlardan yardim istiyorum ne zaman kendine gelir ne zaman mama yer onu böyle gördükçe nefes alamıyorum bugun bende hiçbir şey yemedim :KK43:

Son durum 3. Sayfada

Son düzenleme:
Benimde kedim dişi. Eve geldikten 4-5 saat sonra mama ver demisti hekim oyle yaptim once yaş mama verdim yedi, suyunu içti ilk gun kuru mama yemedi 2. Gun az az kuru mama yedi. Ilk 2 gün genelde yatti ama ayaga kalkinca düsmuyordu 3. Gun oyun oynamaya basladi. Hemen 1 gunde hareketlenmez ama yiyip icmemesi durumu sıkıntılı o pek normal gelmedi bana.

Benimde kedim dişi. Eve geldikten 4-5 saat sonra mama ver demisti hekim oyle yaptim once yaş mama verdim yedi, suyunu içti ilk gun kuru mama yemedi 2. Gun az az kuru mama yedi. Ilk 2 gün genelde yatti ama ayaga kalkinca düsmuyordu 3. Gun oyun oynamaya basladi. Hemen 1 gunde hareketlenmez ama yiyip icmemesi durumu sıkıntılı o pek normal gelmedi bana.
Ağzını açmıyor ki su sürdüm yalamadı allahımm nefes alamıyorum nolur bir çey olmasın :'(

Ağzını açmıyor ki su sürdüm yalamadı allahımm nefes alamıyorum nolur bir çey olmasın :'(

Endiselendirmek istemem ama baska bir hekime gosterin bence. Hayvanin yiyip icmeden kesilmesi hic normal seylerin habercisi gibi degil. En azindan serum filan verirler belki

Endiselendirmek istemem ama baska bir hekime gosterin bence. Hayvanin yiyip icmeden kesilmesi hic normal seylerin habercisi gibi degil. En azindan serum filan verirler belki
Allahın belası bi yerde yaşıyorum bu saatte veteriner bulmam çok zor ama şimdi herkesi tek tek arayacağım :'(

Allahın belası bi yerde yaşıyorum bu saatte veteriner bulmam çok zor ama şimdi herkesi tek tek arayacağım :'(

Kucuk yerdeyseniz secenek pek olmaz. Dogru durust guvenilir hekim bulmakta cok zor, ben buyuk sehirde olmama rağmen ve zibilyon tane veteriner olmasina ragmen cok arastirdim bu ameliyat icin. Insallah sansiniza daha duzgun bir hekim denk gelir.

Kucuk yerdeyseniz secenek pek olmaz. Dogru durust guvenilir hekim bulmakta cok zor, ben buyuk sehirde olmama rağmen ve zibilyon tane veteriner olmasina ragmen cok arastirdim bu ameliyat icin. Insallah sansiniza daha duzgun bir hekim denk gelir.
Teşekkür ederim ben de kendimde değilim şuan çok üzgünüm

Merak etmeyin, yandan yapılan ameliyat diğeri kadar tehlike içermez. Yalpalayarak yürümesi verilen narkozdan kaynaklı.. Mamasını ve suyunu hazır bulundurun o kendini iyi hissedince zaten kendisi gidip yer içer. Zorla verirseniz kusar. Kendi yedikten sonra da kusabilir, çok normal, öyle bir durumda panik yapmayın. Benim kedim de sabah ameliyat olmuştu akşamına yedi ama direkt çıkardı yediklerini de.. Kendini bilmiyordu. Mutfak dolaplarının üstlerine bile çıktı o dikişli halde, alamadık da.. Canı isteyince indi :) Eğer içiniz rahat edecekse şırınga yardımı ile su verebilirsiniz.

Bence rahat olun. Ben sayisiz disi kedi kisirlastirdim. Ameliyat gunu veteriner bana vermedi hic. Hatta kendi kizlarimizi esimle gormek icin yalvardik suan olmaz yarin gorursunuz yoksa paniklersiniz demisti. Ikinci gun anca yemek yemeye basliyorlar. O da yas mama falan. Ilk gun bu saydiklariniz bana cok normal geldi. Bekleyin, yarin aksama kadar da yemezse veterineri ararsiniz. Gecmis olsun.

Bence rahat olun. Ben sayisiz disi kedi kisirlastirdim. Ameliyat gunu veteriner bana vermedi hic. Hatta kendi kizlarimizi esimle gormek icin yalvardik suan olmaz yarin gorursunuz yoksa paniklersiniz demisti. Ikinci gun anca yemek yemeye basliyorlar. O da yas mama falan. Ilk gun bu saydiklariniz bana cok normal geldi. Bekleyin, yarin aksama kadar da yemezse veterineri ararsiniz. Gecmis olsun.

O kadar mi ya. Bende arkadaşi panik ettim galiba bosuna. Benimki cabuk toplamis. Uyaninca direk eve getirdik tuvaletine filan gitti hatta sargisiyla cebellesti huysuzlasti. 4-5 saat sonra yemegini verdigimde yedi direk. Galiba ben gazli anestezi yaptirdigim icin daha kolay oldu.

Nolur nolmaz eger veterinerinizin numarasi varsa arayın. Ben hem sezeryan hem de kısırlaştırma yaptırdım akşamına toparlamıştı. Panik etmek istemem ama dişilerde biliyorsunuz ameliyat biraz daha zor. Bolca sevin güzel güzel konuşun sakinlestirin kedinizi. Ben erkek kedimi tras ettirirken.zorla anestezi vermişlerdi istememe rağmen.sonra atlatamayınca da küveyze koymuşlardı vücut ısısı yükselsin diye

Canım konusuyorduk yarım kaldı, ınsallah ıyısındır burayı okuyorsundur :) kedıcıgın bu gece zor ayılır kılosu az cunku, bosuna uzulme daha once de soyledım sımdıde soyluyorum anestezı kedıye bı zarar vermıs olsaydı uyanamazdı ama sen kalkıp adım atıp tekrar uyudugunu soyluyosun kı bu ısler byle oluyor gecen hafta aynısını yasadık :) ıkı adım atıp tekrar bayılıyordu yavrum yarım saat snra tekrar hareketlenıyordu. boyle boyle acılıyor sakın su veya mama ıcın zorlama bu gece bısey verme yarın yas mama verırsın aaslında veterınerler amelıyattan cıkan kedılere ozel bı mama verıyor sanırım sterıl mama her neyse en erken gece 3 te anca toparlanır bence bosuna aglayıp kendını harap etme sakın ayılmadı dıye panık yapma gayet nrmal bu surecte yasadıklarınız

Back
X