kedim doğum yapıyor!

Hanımlar anca girebildim hepiniz çok saolun

Evet henüz tam yaşını geçmediği için sanırım Mune'ninde dediği gibi 4 tane oldu :)
Şuan bitkin bir halde odaya benden başkası girincede sinirlenip tıslıyor.
Kan oldu biraz ama şuan rahatsız edip ellemek istemediğim için sabah silebilcem sanırım
O kadar sepet yaptım gitmiş halıya doğurmuş

Birde kedim açık gri olmasına rağmen yavrular çok koyu, hele 2si tamamen siyah,
kiminle çiftleştiyse artık

Fotosunu çektim sizler için;

kıyamam yaa çok tatlılar maşşallah eviniz nasılda şenlenecek helede biraz büyüsünler

ayyy yerim o minikleri
güzel güzel büyüsünler inşallah amin

Son düzenleme:
Gozunuz aydin hepsi sag salim saglikli gibiler
Kedinizin yanina bol bol yas mama su koydunuz mu?simdi anne acikmistir yavrum ya nasil da yorulmustur.
Ne tatlidir simdi minik bebisler.

annesi izin veriyosa sevebilirsin benim sokakta baktığım bi kedi vardı kimseyi yaklaştırmıyodu ben alıp seviyodum bebişlerini hiçte bişey demiyodu öylede büyüttü bebişlerini

Gozunuz aydin hepsi sag salim saglikli gibiler
Kedinizin yanina bol bol yas mama su koydunuz mu?simdi anne acikmistir yavrum ya nasil da yorulmustur.
Ne tatlidir simdi minik bebisler.

viyaklayıp duruyorlar :) yaş mama hiç akıl edemedim ama kuru mamasını ve suyunu yanına koydum, yemedi.
Ödül maması verdim elimle 1 tane onu yedi. Normalde 5 tane birden yer ama canı istemedi garibimin.

ayyy yerim o minikleri
güzel güze büyüsünler inşallah amin

Amin çok tşk Bakalım nasıl başedicem

annesi izin veriyosa sevebilirsin benim sokakta baktığım bi kedi vardı kimseyi yaklaştırmıyodu ben alıp seviyodum bebişlerini hiçte bişey demiyodu öylede büyüttü bebişlerini

Yalnızce beni yanına yaklaştırıyor kedimi sevdim ama yavrularını ellemeye cesaret edemedim,
İnsan kokusu sinince zarar verir diye okumuştum biyerde :26:

bence o sokak kedileri için geçerli canım zaten sizin evinizde kendiside normal kedi gibi kokmuyodur ama bikaç gün elleme ozaman korkuyosan

ne güzel bi tablo yaa gece gece içim açıldı. :) gözünüz aydın hayırlı olsun

cok tatlilar gözünüz aydin

Anaamm yerim!!!
O siyahlari mincir benim icin, boncuk boncuk nasil guzel olurlar, kedinde cok guzelmis, benimkiler kocaman oldu ama soyle bir mincirma turu atayim, kanim kaynadi
Basligi gorunce panik oldum, fotografi gorunce sevindim...
Cok guzeller, umarim evinize, huzur, sans, saglik getirirler

Hadi gözünaydınnnn Sağlıkla büyütsün ve güzel sahipleri olsun inşallah eger sahiplendireceksen
Benimki erkek o yuzden hiç yaaşamadım bu heyecanı.Oturur ağlardım kesin duygu seline kapılıp dogursaydı benim haspam

Çok güzel bir tablo..
Gözlerim doldu gerçekten sayfalar arasında gezinirken..
Allah'ım.. Doğumun insanı da hayvanı da her türlüsü çok kutsal..
Canım benim ya..
Hayırlısı olsun, gözünüz aydın.

Son düzenleme:

cok ılgınc hıc doguran kedı gormeıdm
herhalde ben butun gece gızlıce bakarıdm noluyo dıye

Ay hariiikaaa:)))) gozunuz aydinnn)

Bu kadar kotu haberlerin üstüne kaç gündür yüzümü güldüren bir şey. Oldu bu))

Hayirli olsun saglicakla buyusunler inşallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk defada yeni dogmus kedı gordum ıyımı :)
cok guzellermıs
eee ısım koymucanmı sen sımdı bunalra?

Baba zenciymiş demek ki

Sonra temizlersin etrafı rahatsız olmasınlar. Ele bak ya nasıl da atmış yavrularının üzerine

ayy maşallah nasıll güzeller yaaaaa
gözünüz aydınn

kediler doğumlarını göstermezmiş kimse görmezmiş doğum yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…