Kedim yaklaşık 3 aylık. Sürekli burnu akıyo, gözü sulanıyo, hapşuruyo. internetten yazılanları okudum, gribin kedilerde tehlikeli bi hastalık oldugu, insanlardaki gibi kolay atlatılamayabileceği yazıyordu. Bebek asprini içirmeyi denedim ama tükürdü çıkardı hepsini. Daha önce kedi yada köpeği grip olan var mı? Varsa neler yaptınız lütfen paylaşır mısınız.
Kedim yaklaşık 3 aylık. Sürekli burnu akıyo, gözü sulanıyo, hapşuruyo. internetten yazılanları okudum, gribin kedilerde tehlikeli bi hastalık oldugu, insanlardaki gibi kolay atlatılamayabileceği yazıyordu. Bebek asprini içirmeyi denedim ama tükürdü çıkardı hepsini. Daha önce kedi yada köpeği grip olan var mı? Varsa neler yaptınız lütfen paylaşır mısınız.
kesinlikle aspirin verme iyi ki çıkarmış öldürebilirdin bilebenim kedim ateşlenmişti öksürüyordu kusuyordu. direk vete götürdüm ertesi gün.. bu eczanelerde satılan bir ilaç var yaklaşık 20 tl civarı kedi ilacı ama insanların kullandığı bişey değil öncelikle serum taktı sonra antibiyotik yaptı bizim canavar ağladı ağladı ama iyileşti çok şükür. bence direk vete götürmelisin ateşi var mı??
Öncelikle geçmiş olsun.
Aspirin bir daha sakın verme.Kedilerde kriz geçirme tepkimesine kadar gider.
Belli ki grip.Muhtemelen antibiyotikle ayaga kalkacaktır.
Ben sokaktakı kedilerim dahil hepsine ezilmiş antibiyotık içiriyorum.1haftada toparlanıyorlar.
Daha kotu bir hastalık vermesin benim kedimin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?