Kedim kaçtı. Çok kötüyüm😥

Dişi kedi mi bizim de kaçtı hamile olarak döndü kısırlaştırma yapicaktik yapamadan kaçtı
Kumunu kutusuyla koy gelicektir mutlak gelir bizimki 3 gün sonra geldi

Bulunmuş neyse ki

Ama bebek geliyor kıskançlık krizine de girebilir

Arkadaşım bir seferinde kapıda kedi bulmuş

Onun da kedisi olunca kedi mama vs koku alıp gelmiş

Kediyi yedirip içirip sokakta kedisini arayan birilerini aramaya gitmiş her gördüğüne kedinizi mi arıyorsunuz demiş

Biraz zaman sonra kedi evde de durmamış ağlamış çıkartmışlar dışarı

İlan asmak bu gibi durumlarda iyi oluyor

Bizim komşunun kedisi kaybolmuş ama site yönetimine haber verip gruba atmamış bir başka kişi görmüş ama bizim siteden olduğunu bilememiş

Bir de yıllar önce bir sabah fırın pastanede oturuyoruz, bir kedi çokkk güzel, ikide bir yanımıza geliyor vs, bizde de kedi var

Adam çıkarıyor kedi tekrar geliyor

Bir ara yarısı kadar bir kediden tokat yedi

Sonra kapı önünde yatarken bir kadın geldi önce baktı sonra Barbaros sen misin dedi sonra da aldı kucağına ağzı kulaklarında gitti

Garson dedi biz de sahipli kedi diye düşünmüştük sokak kedileri kaçarken bu insana insana geliyor diye, 2-3 gündür misafirdi sahibi gelirim diyorduk buldular dedi

Muhtemelen yürüme mesafesi ekmek almaya gelmişti sahibi
Bebeği kıskanacağını sanmıyorum kendisi acayip gamsız 😊
Ah bu kediler bunu hep yapıyorlar. En güzeli çip takmak galiba

Çok sevindim. Bence daha çok dikkat edin. Dışarı çıkaracak olursanız da kedi tasması oluyor onu kullanın. Sevindim sizin adınıza
Çok teşekkürler 😊 Çip almaya karar verdik araştırıyoruz şimdi. Dışarıya tasmayla da çıkmıyor normalde o kadar ürkek ki. Direk geri eve kaçmak istiyordu.

Dişi kedi mi bizim de kaçtı hamile olarak döndü kısırlaştırma yapicaktik yapamadan kaçtı
Kumunu kutusuyla koy gelicektir mutlak gelir bizimki 3 gün sonra geldi
Dişi ama kısır. Geldi bizimki de tam 1 gün sonra.😊 İnsanı korkutuyorlar böyle böyle. Aklıma gelmeyen şey kalmadı.

Onlarda can isyerimizde kaçan kedimizdi kacgun çağırdım ismiyle camdan evdede kedim var cama tel taktırdım esime daha rahatım şimdi
Bizimki camdan değil de dış kapı açılır açılmaz çıktı gitti. Apartmanda dolaşıp gelir sandık. Camlara tel ya da file şart zaten. Bu minnoşlar oralardan da hiç korkmuyorlar.

Bizimki camdan değil de dış kapı açılır açılmaz çıktı gitti. Apartmanda dolaşıp gelir sandık. Camlara tel ya da file şart zaten. Bu minnoşlar oralardan da hiç korkmuyorlar.
Evdeki kedimde dediğin gibi oldu çöp çıkartırken kaçmış 4 küsur kilo nasıl gormediysem artık kapıyı kapatınca ben yokluğunu farkettim meger üst katta dairenin kapısının önünde oturmuş beni bekliyor 🤭

Evdeki kedimde dediğin gibi oldu çöp çıkartırken kaçmış 4 küsur kilo nasıl gormediysem artık kapıyı kapatınca ben yokluğunu farkettim meger üst katta dairenin kapısının önünde oturmuş beni bekliyor 🤭
Ahahah şapşal ya😄 bizimki de bi keresinde yaptı onu kapıları karıştırabiliyorlar ☺️

Çok üzüldüm. Benim de kedim kaçmıştı. 3 gün 3 gece bakmadığım sokak arası kalmamıştı. Yemek yemeği bile kesmiştim. Kapı önünde oturur gelmesini beklerdim. Bir gün Allah'ın hikmeti işte. İçime doğdu kapımın önünde saatlerce bekledim. Bir baktım karşı kaldırımdan korka korka karşıya geçmeye çalışan kedimi gördüm. Ay öyle mutlu olmuştum ki. Hiç sokak nedir bilmezdi. Çatı katında oturuyoruz. Camdan kaçıp yan binaya girmiş. Oranında dış kapısı hep açıktır. Sonunda tel taktık çıkamıyor kaçamıyorlar. Umarım kedinize kavuşursunuz. Kuytu köşe bir kedinin saklanabileceği yerlere bakın.
Benimde kedim var. Hep terasta takılıyor. Binadakilerin kedisi hep bahçeye falan çıkıp geziyor. Ben çıkartmıyorum. Korkuyorum geri gelmez diye. Geçmiş olsun size de. Geri gelmesine çok sevindim 😻

Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordu😊😊 biraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür. 😊😊😊🥰🥰
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. İnşallah bir daha kaçmaz, arabanın altında mı kaldı ezildi diye korka korka okuyordum konuyu. İnşallah bir daha bu durumu yaşamazsınız. Şimdi bu mutluluğunuza felaket tellallığı yapmak istemem ama nasılsa çipi var diye gevşek bırakmayın, araba altında kalıp ezilebilir, köpek saldırısına uğrayabilir.

Son düzenleme:
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. İnşallah bir daha kaçmaz, arabanın altında mı kaldı ezildi diye korka korka okuyordum konuyu. İnşallah bir daha bu durumu yaşamazsınız. Şimdi bu mutluluğunuza felaket tellallığı yapmak istemem ama nasılsa çipi var diye gevşek bırakmayın, araba altında kalıp ezilebilir, köpek saldırısına uğrayabilir.
Çok teşekkür ediyorum mutluluğumu paylaştığınız için 🥰 tabi çipi var diye rahatlamak olmaz. Cadde tarafına hiç gitmiyor arabalardan çok korkuyor ondan ziyade köpek saldırısı korkutuyor beni. Pitbull besleyen bir kaç kişi de görüyorum. Onları da seviyorum ama sahipleri nasıldır nasıl yetiştirildi bilmiyorum aklıma hep ya yem ettilerse geldi ve çok korktum. Şükür ki geldi 🤲🏻☺️

Benim ilk kedim evden kaçtığında (bebekliginden beri bakan aileden sahiplenmistik, ikinci sahibi olduğumuz için bizi sevmezdi) herkes bana kendi hikayelerini anlatırdı. İçinden Antalya'ya tatile götürdükleri kediyi kaybedip döndüklerinde Isparta'da evde bulduğunu iddia eden de vardı (arkadaşımın yalan söylediğini düşünmüyorum ama çok ütopik bir hikaye. Arkadaşıma göre , gerçekten başından geçmiş) .
Böyle duyduğum bir sürü hikayeden sonra benim kedim de eve geldi , ortalama 7 gün sonra (üstelik o sırada daha yeni tasindigi bir evdeydi. Bu yüzden bulamaz diye düşünmüştük ama buldu).
Yani kediler kaçıyor,ama sonra geri geliyor. Merak etme...

Ekleme; Aaaa bulunmus. Çok sevindim. Hadi gözün aydin

Yaa ağlayacağım bu mesajınıza:KK43: çok mutlu oldum inşaallah ben de bulurum kızımı:KK43: bizimki de çok ürkek korkuyorum onun için:KK43: her yere baktık kaç kere çıktık ama bulamadık. Mecbur dönmesini bekleyeceğiz. :KK43:
Ürkek olması olabilecek en iyi şey bu durumda herhalde.
Diğer kedilere sataşmaz, dayak yemez
Keşfe çıkmaz, evden çok uzaklaşmaz
Kendini sevdirmez, çalınmaz
Karşıdan karşıya bile geçmez belki de.
Bir arkadaşınızı da yanınıza alıp kendi mahallenizi ve çevre mahalleleri sokak sokak gezin.

Edit: bulunmuş gözünüz aydınnn

Benim ilk kedim evden kaçtığında (bebekliginden beri bakan aileden sahiplenmistik, ikinci sahibi olduğumuz için bizi sevmezdi) herkes bana kendi hikayelerini anlatırdı. İçinden Antalya'ya tatile götürdükleri kediyi kaybedip döndüklerinde Isparta'da evde bulduğunu iddia eden de vardı (arkadaşımın yalan söylediğini düşünmüyorum ama çok ütopik bir hikaye. Arkadaşıma göre , gerçekten başından geçmiş) .
Böyle duyduğum bir sürü hikayeden sonra benim kedim de eve geldi , ortalama 7 gün sonra (üstelik o sırada daha yeni tasindigi bir evdeydi. Bu yüzden bulamaz diye düşünmüştük ama buldu).
Yani kediler kaçıyor,ama sonra geri geliyor. Merak etme...

Ekleme; Aaaa bulunmus. Çok sevindim. Hadi gözün aydin
Bizde bahçemize dadanan civcivlerimizi sürekli öldüren bir kedicigi ( bizim kedimiz değil) uzaklara arabayla götürüp bıraktık geldik .
Gecesine yanımıza dönmüştü sasirmistik

Back
X