- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim. Bence daha çok dikkat edin. Dışarı çıkaracak olursanız da kedi tasması oluyor onu kullanın. Sevindim sizin adınıza
Bebeği kıskanacağını sanmıyorum kendisi acayip gamsızBulunmuş neyse ki
Ama bebek geliyor kıskançlık krizine de girebilir
Arkadaşım bir seferinde kapıda kedi bulmuş
Onun da kedisi olunca kedi mama vs koku alıp gelmiş
Kediyi yedirip içirip sokakta kedisini arayan birilerini aramaya gitmiş her gördüğüne kedinizi mi arıyorsunuz demiş
Biraz zaman sonra kedi evde de durmamış ağlamış çıkartmışlar dışarı
İlan asmak bu gibi durumlarda iyi oluyor
Bizim komşunun kedisi kaybolmuş ama site yönetimine haber verip gruba atmamış bir başka kişi görmüş ama bizim siteden olduğunu bilememiş
Bir de yıllar önce bir sabah fırın pastanede oturuyoruz, bir kedi çokkk güzel, ikide bir yanımıza geliyor vs, bizde de kedi var
Adam çıkarıyor kedi tekrar geliyor
Bir ara yarısı kadar bir kediden tokat yedi
Sonra kapı önünde yatarken bir kadın geldi önce baktı sonra Barbaros sen misin dedi sonra da aldı kucağına ağzı kulaklarında gitti
Garson dedi biz de sahipli kedi diye düşünmüştük sokak kedileri kaçarken bu insana insana geliyor diye, 2-3 gündür misafirdi sahibi gelirim diyorduk buldular dedi
Muhtemelen yürüme mesafesi ekmek almaya gelmişti sahibi
Çok teşekkürlerÇok sevindim. Bence daha çok dikkat edin. Dışarı çıkaracak olursanız da kedi tasması oluyor onu kullanın. Sevindim sizin adınıza
Dişi ama kısır. Geldi bizimki de tam 1 gün sonra.Dişi kedi mi bizim de kaçtı hamile olarak döndü kısırlaştırma yapicaktik yapamadan kaçtı
Kumunu kutusuyla koy gelicektir mutlak gelir bizimki 3 gün sonra geldi
Onlarda can isyerimizde kaçan kedimizdi kacgun çağırdım ismiyle camdan evdede kedim var cama tel taktırdım esime daha rahatım şimdiDişi ama kısır. Geldi bizimki de tam 1 gün sonra.İnsanı korkutuyorlar böyle böyle. Aklıma gelmeyen şey kalmadı.
Bizimki camdan değil de dış kapı açılır açılmaz çıktı gitti. Apartmanda dolaşıp gelir sandık. Camlara tel ya da file şart zaten. Bu minnoşlar oralardan da hiç korkmuyorlar.Onlarda can isyerimizde kaçan kedimizdi kacgun çağırdım ismiyle camdan evdede kedim var cama tel taktırdım esime daha rahatım şimdi
Evdeki kedimde dediğin gibi oldu çöp çıkartırken kaçmış 4 küsur kilo nasıl gormediysem artık kapıyı kapatınca ben yokluğunu farkettim meger üst katta dairenin kapısının önünde oturmuş beni bekliyorBizimki camdan değil de dış kapı açılır açılmaz çıktı gitti. Apartmanda dolaşıp gelir sandık. Camlara tel ya da file şart zaten. Bu minnoşlar oralardan da hiç korkmuyorlar.
Ahahah şapşal yaEvdeki kedimde dediğin gibi oldu çöp çıkartırken kaçmış 4 küsur kilo nasıl gormediysem artık kapıyı kapatınca ben yokluğunu farkettim meger üst katta dairenin kapısının önünde oturmuş beni bekliyor![]()
Benimde kedim var. Hep terasta takılıyor. Binadakilerin kedisi hep bahçeye falan çıkıp geziyor. Ben çıkartmıyorum. Korkuyorum geri gelmez diye. Geçmiş olsun size de. Geri gelmesine çok sevindimÇok üzüldüm. Benim de kedim kaçmıştı. 3 gün 3 gece bakmadığım sokak arası kalmamıştı. Yemek yemeği bile kesmiştim. Kapı önünde oturur gelmesini beklerdim. Bir gün Allah'ın hikmeti işte. İçime doğdu kapımın önünde saatlerce bekledim. Bir baktım karşı kaldırımdan korka korka karşıya geçmeye çalışan kedimi gördüm. Ay öyle mutlu olmuştum ki. Hiç sokak nedir bilmezdi. Çatı katında oturuyoruz. Camdan kaçıp yan binaya girmiş. Oranında dış kapısı hep açıktır. Sonunda tel taktık çıkamıyor kaçamıyorlar. Umarım kedinize kavuşursunuz. Kuytu köşe bir kedinin saklanabileceği yerlere bakın.
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. İnşallah bir daha kaçmaz, arabanın altında mı kaldı ezildi diye korka korka okuyordum konuyu. İnşallah bir daha bu durumu yaşamazsınız. Şimdi bu mutluluğunuza felaket tellallığı yapmak istemem ama nasılsa çipi var diye gevşek bırakmayın, araba altında kalıp ezilebilir, köpek saldırısına uğrayabilir.Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
![]()
Çok teşekkür ediyorum mutluluğumu paylaştığınız içinNe kadar mutlu olduğumu anlatamam. İnşallah bir daha kaçmaz, arabanın altında mı kaldı ezildi diye korka korka okuyordum konuyu. İnşallah bir daha bu durumu yaşamazsınız. Şimdi bu mutluluğunuza felaket tellallığı yapmak istemem ama nasılsa çipi var diye gevşek bırakmayın, araba altında kalıp ezilebilir, köpek saldırısına uğrayabilir.
Ürkek olması olabilecek en iyi şey bu durumda herhalde.Yaa ağlayacağım bu mesajınızaçok mutlu oldum inşaallah ben de bulurum kızımı
bizimki de çok ürkek korkuyorum onun için
her yere baktık kaç kere çıktık ama bulamadık. Mecbur dönmesini bekleyeceğiz.
![]()
Bizde bahçemize dadanan civcivlerimizi sürekli öldüren bir kedicigi ( bizim kedimiz değil) uzaklara arabayla götürüp bıraktık geldik .Benim ilk kedim evden kaçtığında (bebekliginden beri bakan aileden sahiplenmistik, ikinci sahibi olduğumuz için bizi sevmezdi) herkes bana kendi hikayelerini anlatırdı. İçinden Antalya'ya tatile götürdükleri kediyi kaybedip döndüklerinde Isparta'da evde bulduğunu iddia eden de vardı (arkadaşımın yalan söylediğini düşünmüyorum ama çok ütopik bir hikaye. Arkadaşıma göre , gerçekten başından geçmiş) .
Böyle duyduğum bir sürü hikayeden sonra benim kedim de eve geldi , ortalama 7 gün sonra (üstelik o sırada daha yeni tasindigi bir evdeydi. Bu yüzden bulamaz diye düşünmüştük ama buldu).
Yani kediler kaçıyor,ama sonra geri geliyor. Merak etme...
Ekleme; Aaaa bulunmus. Çok sevindim. Hadi gözün aydin