- 2 Ocak 2015
- 6.452
- 15.488
- 448
- Konu Sahibi acembuselik
-
Karıştırmaya rağmen oldu ha, bu ilk oldu benim açımdan :) Oranı nasıldı peki? Yani eski maması mı daha çoktu, yenisi mi?İşte ben de karıştırıp verdim ilk veriyorum diye ama ishal oldu. Sırf ziyan olmasın diye verecektim. Sonradan köpeğin mamasına karıştırdım, o bayıldı valla
Köpekler kedi mamasını daha aromatik bulur ve kendi mamalarındansa kedi mamasını tercih ederler..İşte ben de karıştırıp verdim ilk veriyorum diye ama ishal oldu. Sırf ziyan olmasın diye verecektim. Sonradan köpeğin mamasına karıştırdım, o bayıldı valla
Pet shoplar mama satar. Ancak tüm markaları satar. Örneğin micho,mito da satar,Royal Canin,Proplan da,ND,Acana,Orijen de satar.. Başka bilimum markayı da satar.
(Sadece marka sahibi/fabrika sahibi ya da belki de çalışanı ateşli şekilde o markayı savunur.)
Bu forumda önerilen markalar, tamamen ŞAHSİ tecrübe ve araştırmalarla önerilir.
Profesyonel sınıf mama,orta sınıf ya da alt sınıf mamadan iyidir. Bunu fiyatından ayırt edebiliriz. Hem ucuz,hem kaliteli mama yoktur. Şahsi fikrim ve tecrübem bunu söylüyor.
bende pet shoplarda tüm markaların olduğunu düşünüyordum ama kedileri papağan kafesinde satmaya çalışan pet shop bahsettiğim bu nedenle tek marka yem satması şaşırtıcı gelmiyor bana
Yarı yarıya koymuştum. Evet öğütücü iyi çalışıyor.Karıştırmaya rağmen oldu ha, bu ilk oldu benim açımdan :) Oranı nasıldı peki? Yani eski maması mı daha çoktu, yenisi mi?
Öğütücü varmış neyse ki evde, halletmiş
Aynen, kendi mamasini ayikliyor.Köpekler kedi mamasını daha aromatik bulur ve kendi mamalarındansa kedi mamasını tercih ederler..
kuzum köpeklere kedi maması egzama vs yapıyorYarı yarıya koymuştum. Evet öğütücü iyi çalışıyor.
Aynen, kendi mamasini ayikliyor.
Canım öyle çok vermiyorum kendi mamasi ile karıştırdım, kedi mamasi bitsin diye sırf.. Bizimkinin bağışıklık on numara.. Bütün mahalleyi geziyor tüm gün neler yiyor kim bilir..kuzum köpeklere kedi maması egzama vs yapıyor
Evet maalesef çoğu petshopun hali içler acısı. Mümkün olduğunca petshopa uğramıyorum ben de.bende pet shoplarda tüm markaların olduğunu düşünüyordum ama kedileri papağan kafesinde satmaya çalışan pet shop bahsettiğim bu nedenle tek marka yem satması şaşırtıcı gelmiyor bana
Ben o konuda vet.imizden çok memnunum. Mama da satıyorlar, ama ben çiğ beslemeye geçmek istiyorum dediğimde 2-3 gün araştırma yaptılar, bana gramla liste verdiler. Hatta parazit aşısının birini 6 ayda bir yapalım, yok yere karaciğerini yormayalım diyen bir vet.Evet maalesef çoğu petshopun hali içler acısı. Mümkün olduğunca petshopa uğramıyorum ben de.
Hele çiğ beslememe bir yığın mesnetsiz laf eden birkaç petshopçuyla deneyimim oldu ki evlerden ırak.
Ben mümkün olduğunca iç-dış parazit ve aşı yaptırmam. Çok şükür veterinerim de benim kafadaBen o konuda vet.imizden çok memnunum. Mama da satıyorlar, ama ben çiğ beslemeye geçmek istiyorum dediğimde 2-3 gün araştırma yaptılar, bana gramla liste verdiler. Hatta parazit aşısının birini 6 ayda bir yapalım, yok yere karaciğerini yormayalım diyen bir vet.
İnsanın gözünü para bürümeyecek işte, o zaman doğruları konuşuyor sadece
Aslında o aşı yerine geçen bir yağ var. Bilmem ne ağacı yağı. En son kullanacak olanlar biraz kullansın, sonra deneyimlerine bakar geçerim diyordum, unuttum gitti. Tekrar bulmaya çalışayım bari.Ben mümkün olduğunca iç-dış parazit ve aşı yaptırmam. Çok şükür veterinerim de benim kafada
Büyük kızım kanser ameliyatı olup memeleri alınırken veteriner değiştirdik, yeni veterinere bundan sonra mama vermeyip çiğ besleyeceğimi söyledim, adam gayet normal karşıladı
Aslında o aşı yerine geçen bir yağ var. Bilmem ne ağacı yağı. En son kullanacak olanlar biraz kullansın, sonra deneyimlerine bakar geçerim diyordum, unuttum gitti. Tekrar bulmaya çalışayım bari.
Peki kene olayını falan nasıl hallediyorsun? Aşısı olduğu için 2 kere keneden yırttık biz, deriye girmiş ve ölmüştü çok şükür.
Oyle geziyorsa sorun olmaz tabi :) sadece sen ozel besliyorsan diye dedim. Afiyet olsun kuzuyaCanım öyle çok vermiyorum kendi mamasi ile karıştırdım, kedi mamasi bitsin diye sırf.. Bizimkinin bağışıklık on numara.. Bütün mahalleyi geziyor tüm gün neler yiyor kim bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?