- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
evet erkek ve kısır değilGeri gelicektir erkek ve kısır degilse disari nin tadını cikariyodur. Yinede kayıp ilanı asabilirsiniz
inşallah gelir canım ya
ama gelirse birdaha asla bırakmam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet erkek ve kısır değilGeri gelicektir erkek ve kısır degilse disari nin tadını cikariyodur. Yinede kayıp ilanı asabilirsiniz
Bırakma seni üzmek istemem bu acıyı çok iyi bilirim ofisin önünde baktığım terkedlms bi kedim vardı hatta burda konu açtım sarı oğlum diye araba çarpmış hala tedavide siz aramaya devam edin ve evdede birileri olsunki geri geldgnde hemen yakalansnevet erkek ve kısır değil
inşallah gelir canım ya
ama gelirse birdaha asla bırakmam![]()
evet bılıyorum konunuzuBırakma seni üzmek istemem bu acıyı çok iyi bilirim ofisin önünde baktığım terkedlms bi kedim vardı hatta burda konu açtım sarı oğlum diye araba çarpmış hala tedavide siz aramaya devam edin ve evdede birileri olsunki geri geldgnde hemen yakalansn
kedilerin cocuk gbı oldugunu bılıyorum ben degeçmiş olsun.
kedi ya sokak kedisidir ya da ev kedisi.sizin gibi bi tanıdığım bahçeli evimde kedi bakıyorum diye 3 kedisinin de ölümüne sebep oldu maalesef.eve alışan hırçınlaşmayan kedi sokağa çıkmak ister ama sokakta kendini nası savunacağını bilmez.kedi de çocuk gibidir, çocuk da zararlı şeyleri sever ama kendisine zarar vereceğini bilmez.umarım döner, pek sanmasam da.
siz de ezılırsınız bi arabanın altında veya bi yerde bomba patlar olursunuz sizi de eve kilitlesinler bencehaklısınız gezsinler ki böyle kaybolsunlar.ya da araba altında kalsınlar.
Böyle uzun uzun ya da mıŕr mırrr diye ağlamaksa kiz istiyorum demek istedi ve o yüzden de gitmiş olabilir.Çişi ile isaret bırakmıyordu ama ağlıyordu hep
Dısarı cıkmak için
ben de yavru kediydi gozunu bizim orda actı annesi geliodu arada ama o yoktu tam umıdı kesmiştim 3 gun doyuramaz kendini dısarda ( yavru kediydi dogdugundan beri mama vermiştim cunku ) basına bişi gelmese muhakkak gelirdi diyordum umıdım bıtmıstıevet bencillik bana da oyle gelıyor ama bız kendımız alıp sahıplenmedık ıste
ev kedısı oldugunu anladık işyerımıze sıgınmıstı, sokakta yapamaz doye evımıze aldık
4 senedır apartmandaydı hıc cıkarmadık
baslarda ıstemedı ama son bır senedır aglıyordu resmen sokak dıye.
bahcelı eve tasınınca arada bıraktık.
en uzun kaldıgı süre 13 saatti
şimdi 3 gundur yok![]()
Hepsi değil tabiki ...genellemeyin lutfen..hepsi bu yüzden gitmez.canınızı sıkmak gibi olmasın ama vefat edecek kedi yuvasını terk edermiş.
Bizim sokakta serserilik yapan, dibimizden ayrılmayan yaşlı bir kedimiz vardı. Bir gitti bir daha gelmedi düşün yani.Bu sokakta keyfince dolanan kediydi
ben ölürsem suçlusu ceza alır ama hayvanlar öldürünce cesedini kaldırmaya bile gerek görmüyorlar hanımefendi.kavga etmek istesem kelimelerimi özenle seçmem.madem öyle çocukları da salın sokağa nasılsa evde de ölebilirler değil mi? ne saçma fikirler bunlar ya.siz de ezılırsınız bi arabanın altında veya bi yerde bomba patlar olursunuz sizi de eve kilitlesinler bence
cevabınız ne kadar da ılımlı bazıları var ya gunluk hayatında bulamıyor mu ne kavga ortamı burda atıolar enerjilerini
bu benim fikrim
sen de kilitle ne yapalım herkes istediğini yapsın dusunsun
inşallah cnmben de yavru kediydi gozunu bizim orda actı annesi geliodu arada ama o yoktu tam umıdı kesmiştim 3 gun doyuramaz kendini dısarda ( yavru kediydi dogdugundan beri mama vermiştim cunku ) basına bişi gelmese muhakkak gelirdi diyordum umıdım bıtmıstı
pat geldi
insallah sizinki de oyle olur da cok sevinirsiniz
işte onu diyorum saçma cocuklarında başlarına neler geliyor ama onları kilit altında tutamayızben ölürsem suçlusu ceza alır ama hayvanlar öldürünce cesedini kaldırmaya bile gerek görmüyorlar hanımefendi.kavga etmek istesem kelimelerimi özenle seçmem.madem öyle çocukları da salın sokağa nasılsa evde de ölebilirler değil mi? ne saçma fikirler bunlar ya.
eğer yaşam alanı bıraksaydık evde olmazlardı zaten,sokakta nerede yaşayacaklar? kaldırımdan yatıp kalkmak,çöpten yemek yemek zorunda olmak özgürlük müdür?işte onu diyorum saçma cocuklarında başlarına neler geliyor ama onları kilit altında tutamayız
sorun bu degil zaten istediğinizi dusnebilirsiniz aynı olmak zorunda değiliz kinaye kullanıyorsunuz mesajınız da
ben ozgurluklerine mudahele edemeyeceğimizi dusunuyorum siz de siz de salalım ki araba carpsın haklısınız şeklinde kinaye yapıyorsunuz tarz meselesi sanırım
peki farklı dusunuyoruzeğer yaşam alanı bıraksaydık evde olmazlardı zaten,sokakta nerede yaşayacaklar? kaldırımdan yatıp kalkmak,çöpten yemek yemek zorunda olmak özgürlük müdür?
Benim kızımın da malesef aynısı başına geldi. Hergün çıkardı dışarı gezer oynar gelirdi ama bir gün gitti ve dönmedi. İlçede adını seslenerek bakmadığımız yer kalmadı.. kaç ay boyunca evin önüne büyük ümitle geldim belki dönmüştür beni bekliyordur kapıda diye ama maalesef gelmedi....
İnşallah seninki gelir. Çok geçmiş olsun, 1 sene oldu hala resimlerine baktıkça kötü oluyorum... maalesef artık evcil beslemeyi düşünmüyorum kaybı çok büyük yıkım oluyor çünkü...
Ama kediler öyle bisüre somra gidiyorlar kendi istekleriyle çok tanıdığımda böyle oldu dışarının tadını aldıysa dönmüyor arayup tarayıp bulup getiriyorlar yine kaçıyor. Bizimki daha 1 yaşında değil kapılara vuruyor kendiniÇok ağlıyordu evde
Evimiz bahceli
Bahcede dolanıp geliyordu
Bir de topraga cıkınca o kadar mutlu oluyordu ki
Sevincinden hep takla atıyordu onu eve hapsetmek bencillik gbi geliyordu bize.
Sokakta bulmasa idik eve alıp hapsetmezdik zaten günahına girmemek için.
Evet ben de hep duyuyordum ve korkum da basıma geldi
Evet bnm de tanıdıklarım oldu bu sekılde kedısını kaybedenAma kediler öyle bisüre somra gidiyorlar kendi istekleriyle çok tanıdığımda böyle oldu dışarının tadını aldıysa dönmüyor arayup tarayıp bulup getiriyorlar yine kaçıyor. Bizimki daha 1 yaşında değil kapılara vuruyor kendini