• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim oğlum kayboldu:((

Çok üzüldüm canım, birisi farkedip eve almıştır belki çevreden sahipsiz sanıp.
Ben de cok üzüldüm
Eve alacaklarını pek düşünemedim cnk cevrede hep müstakıl evler var
Hepsinin de bahcesinde dolu sokak kedisi var
Hepsi de tertemiz bakımlı sanki cins kediler gbi
Hani alsalar onları alırlar
Buranın genleri güzel diyorum anneme hep kedileri cok güzel
Valla ağlamaktan helak oldum
Ya kayboldu ya da korrktu bi yere sıgındı

işte onu diyorum saçma cocuklarında başlarına neler geliyor ama onları kilit altında tutamayız
sorun bu degil zaten istediğinizi dusnebilirsiniz aynı olmak zorunda değiliz kinaye kullanıyorsunuz mesajınız da
ben ozgurluklerine mudahele edemeyeceğimizi dusunuyorum siz de siz de salalım ki araba carpsın haklısınız şeklinde kinaye yapıyorsunuz tarz meselesi sanırım

Şu örneklemeniz o kadar saçma ki. Sokakta çocuğunuza durup dururken tekme atamazlar kolay kolay, sırf keyif için üstüne araba sürüp ezip kaçamazlar yemez yani. Ya da bööööh diye korkutup sokağa fırlayıp ezilmesine sebep olmazlar. Ama kediler ve köpeklere bunları yapıyorlar.

Tasması yok buraya tasınınca tasma takmıstik ama bir kere tasması asma agacına takıldı zor kurtuldu o yuzdn cıkardık tasmayı
Erkek dişi değil
Hayır kısırlastırılmadi insallah gelir onsuz ev cok boş :KK43:(
erkek kediyi kisirlastirmazsaniz evde durmaz ki. Disi de durmaz da erkek hic durmaz. Kedi konusunda uzmanlik yaptım sayilir, kisirlastirilmamis yetiskin bir erkek kedinin geri döneceğine hic ihtimal vermiyorum. Yuzde 5 diyebilirim.

kedilerin cocuk gbı oldugunu bılıyorum ben de
bun u bilmeseydim işyerıne sıgınan bır kedıyı , sırf ev kedısıdır diye eve alıp 4 senedır bakmazdım değil mi
sokakta yasayabıleceğini düşünse idim zaten o anda bırakırdım sokaga

ben sizin merhametinizi veya niyetinizi eleştirmiyorum.yanlış yaptığınız bir şeyi söylüyorum sadece ki köpeğinizi de aynı şekilde kaybetmişsiniz zaten.
madem biliyodunuz o zaman niye sokağa çıkardınız?sokağa çıkarmak bir daha dönmemesini ve sokakta başına bir şey gelmesini göze almak demek.bu kaçınılmaz son.
her neyse, amacım sizi üzmek değil daha fazla uzatmicam zaten üzgünsünüz, yalnız lütfen aklınızda bulunsun bu durum bir daha kedi köpek besleyecek olursanız.

evet bencillik bana da oyle gelıyor ama bız kendımız alıp sahıplenmedık ıste
ev kedısı oldugunu anladık işyerımıze sıgınmıstı, sokakta yapamaz doye evımıze aldık
4 senedır apartmandaydı hıc cıkarmadık
baslarda ıstemedı ama son bır senedır aglıyordu resmen sokak dıye.
bahcelı eve tasınınca arada bıraktık.
en uzun kaldıgı süre 13 saatti
şimdi 3 gundur yok:KK43:
hayvanin disari diye aglamasinin tek sebebi durtuleri. Beni kisirlarstirin yada sokaga salin diye aglamis aslinda.

Ben de cok üzüldüm
Eve alacaklarını pek düşünemedim cnk cevrede hep müstakıl evler var
Hepsinin de bahcesinde dolu sokak kedisi var
Hepsi de tertemiz bakımlı sanki cins kediler gbi
Hani alsalar onları alırlar
Buranın genleri güzel diyorum anneme hep kedileri cok güzel
Valla ağlamaktan helak oldum
Ya kayboldu ya da korrktu bi yere sıgındı

Yeşilköy' de misiniz oradaki kediler çok güzel sanki hepsi cins tüyler pırıl pırıl.

su 100 derecede kaynıyorsa sokağa çıkan kedinin ömrü şanslıysa 5 senedir bu kesindir
umarım bir daha başınıza böyle bir olay gelmez
evinize aldığınız kedileri kısırlaştırın onlar evden çıkmak istemezler yanına arkadaş alın evden dışarı çıkmak için yalvarmazlar bunca çözüm varken görmezden gelmek yanlıştır vicdanlı bir insansınız belliki bu hataya bir daha düşmeyin

su 100 derecede kaynıyorsa sokağa çıkan kedinin ömrü şanslıysa 5 senedir bu kesindir
evinize aldığınız kedileri kısırlaştırın onlar evden çıkmak istemezler yanına arkadaş alın evden dışarı çıkmak için yalvarmazlar bunca çözüm varken görmezden gelmek yanlıştır vicdanlı bir insansınız belliki bu hataya bir daha düşmeyin

İyi niyetten çok eminim ama yanlışlar bir değil.

Kediyi kısırlaştırmamak
Hayvan kızgınlığa girdiğinde eve sokak kedisi alıp bir sürü yavrunun kanına girmek vebalini almak
Kediyi sokağa bırakmak

Bir daha aynı hatalara düşmemeniz dileğimle inşallah döner kediniz.

Kediniz yenimi kayboldu acaba??

Evet bnm de tanıdıklarım oldu bu sekılde kedısını kaybeden
Ben de kedimin dısarıda uzun vadede mutlu olacagına hiç ihtimal veremıyorum ya kendi gtti gelmedi diye düşünemıyorum hiç.
Çok hassa narin bir kedıydi çnk
Dısarıda hastalsnır keyfı kacar diye düşündüm hep
Ben de eve hapsetmeyi ona işkence yapmak gibi düşünüyordum,anlaşabildiği arkadaşı yok otur otur yemek ye yat hapis hayatı gibi... kendim de olsam kısa da olsa özgür bir hayat isterdim diye düşündüm. Benimki de öldü mü bilmiyorum ama yaşadığı hayat güzeldi arkadaşları vardı akşamları yemeği hazır sıcak kanepe üstünde yatıyordu. Fare de kovaladı kuş yakalamak için ağaca da tırmandı,köpekten de kaçtı herşeyi yaşamış oldu...
İnşallah yaşıyordur bireylerde çoluk çocuğa karışmıştır diyorum ama dediğin gibi kendi isteği ile beni terkettiğine hiç inanmıyorum... bence ya araba çarptı ya köpek yakaladı:KK61:

Bence gelır bızımde aılemızın bır kedısı var , 3 hafta sonra kendısı gerı dondu o kadar aradık ılan fılan yaptırdılar ama kendı kendıne bır sabah apartmanın onundeydı

bıraktığım yer şehirde ınsanların arabaların içinde kocabir cadde değil
evımız agaclıkların içinde ıkı uc sokak mustakıl evler olan bır yer
sehır merkezıne uzak
ve kendı bahcemızde bıraktım
şehirde olsa idik aslka bırakmazdım zaten
bahceye bıle hemen tek basına salmadım
once bırlıkte etrafı tanıdık gezdık, alıstıgını düşünüyordum uzaklasmayacagını

Bence gelır bızımde aılemızın bır kedısı var , 3 hafta sonra kendısı gerı dondu o kadar aradık ılan fılan yaptırdılar ama kendı kendıne bır sabah apartmanın onundeydı
süreklı dısarı cıkan bır kedımıydı sızınkı
bizimki 2 aydır cıkıyor
oncesınde hıc cıkmamıs

Ben de eve hapsetmeyi ona işkence yapmak gibi düşünüyordum,anlaşabildiği arkadaşı yok otur otur yemek ye yat hapis hayatı gibi... kendim de olsam kısa da olsa özgür bir hayat isterdim diye düşündüm. Benimki de öldü mü bilmiyorum ama yaşadığı hayat güzeldi arkadaşları vardı akşamları yemeği hazır sıcak kanepe üstünde yatıyordu. Fare de kovaladı kuş yakalamak için ağaca da tırmandı,köpekten de kaçtı herşeyi yaşamış oldu...
İnşallah yaşıyordur bireylerde çoluk çocuğa karışmıştır diyorum ama dediğin gibi kendi isteği ile beni terkettiğine hiç inanmıyorum... bence ya araba çarptı ya köpek yakaladı:KK61:
:( çok üzücü gercekten

Şu örneklemeniz o kadar saçma ki. Sokakta çocuğunuza durup dururken tekme atamazlar kolay kolay, sırf keyif için üstüne araba sürüp ezip kaçamazlar yemez yani. Ya da bööööh diye korkutup sokağa fırlayıp ezilmesine sebep olmazlar. Ama kediler ve köpeklere bunları yapıyorlar.
ya arkadaşım neyi anlamıyorsunuz
siz oyle dusunuyorsunuz salmazsınız dısarı
ben özgürlüğünü kısıtlayamam diyorum salıyorum beni mi ikna edeceksiniz nedir bu caba ortaya fikrinizi yazın
nası ısterseniz onu yapın kedinize

sürekli bi saçma saçma saçma
insanlara bana da sizinki saçma ama bana saçma yazıomuyum size ne saçma diye o da oyle dusunuo diorum saçma die yazmıyorum ne maraklısınız atışmaya milletin fikrine saçma demeye

İyi niyetten çok eminim ama yanlışlar bir değil.

Kediyi kısırlaştırmamak
Hayvan kızgınlığa girdiğinde eve sokak kedisi alıp bir sürü yavrunun kanına girmek vebalini almak
Kediyi sokağa bırakmak

Bir daha aynı hatalara düşmemeniz dileğimle inşallah döner kediniz.
ayrıca sizi de bi suru konudan da tanıyorum genel tarzınız bu bılıyorum gözardı etmek en iyisi

Ay kıyamam ben aklına kötü şeyler getirme mesela şöyle düşün bir sevgilisi vardır artık ve peşine takılmıştır doğal yaşamını seçmiştir inşallah. Böyle değilse de geri gelecektir de kendine.

Back
X