Kedim öldü, nefes alamiyorum

Sabırlar diliyorum.o acıyı çookkkk iyi bilirim.kendinizi suçlamayın.ben olsam aynısını yapardım.bir çok vicdan sahibi de öyle yapardı emin olun

üzülmemek elde değil tabiki ama şunu bilin
veteriner hekimlikte ötanazi kararı verilebilecek durumlar çok azdır ve fi p bunların en başında gelir
en doğru kararı verdiniz kediniz için bundan emin olun
onlar bizlere emanet
onlara acısız bir hayat sunmak bizim tek görevimiz

Çok üzüldüm Allah sabır versin kendinizi suçlamayın lütfen bizler onları evlat gibi sevip şefkat gösteriyoruz, acı çekmesinler diye çabalıyoruz ama bazen ne yaparsak yapalım onları yaşatmaya gücümüz yetmiyor

Üniversitenin başlarındayken ben de kedimi kaybettim, o yüzden acınızı, yokluğunun nasıl bir yara açtığını bilirim.
Üzülmeyin diyemem ama en azından kendinizi suçlamayın, siz gayet iyi bir anneydiniz ona. Elinizden geleni yapmışsınız, hep başındaymışsınız.
Ne kadar acı da olsa insani ve doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorum. İyileşme olasılığı yoksa, yavaş yavaş ölüme doğru gidiyorsa acı çekerek, son günlerini kıvranarak geçirmesine ben de müsaade etmezdim. Allah sabır versin.

Canım benim üzülme sen Bizimde 2 kedimiz öldü şuanda da 2 kardeş kedi bakıyoruz seni çok iyi anlıyorum. O şimdi melek oldu seni çok seviyo sen ona yuvanı açtın sevgini verdin bilemezdin boyle olacağını şuanda en iyi kararı vermissin çünkü veterinere uymuşsun uzman o en iyisini bilir. Yapacagin en güzel şey yeni bir kedi sahiplenmek eşyalarını ona kullanmak. Kanser hastalarını da acı çekmemesi için daha fazla yaşatmıyorlar her canlı bir gün ölecek

Kendini yalarken dişleri kilitlenmiş. ( penisi kesilmiş ) ahhh güzel oğlum belki de benim yaşatma inadım yüzünden o acıyı çekti. Ben sebep oldum
Hayır siz ona ne kadar güzel baktınız. Siz olmasaydınız ne sefalet içinde ne acılar yaşayacaktı kimbilir. Sizin sevginizi hissederek yaşamış. Başınız sağolsun. Size tavsiyem yeni bir kedi alın, bir sıcak eve muhtaç o kadar çok kedi var ki, kurtarın birini daha, sevginizi vermeye devam edin.

Maalesef hiç hazır değilim yeni bir kedi sahiplenmeye. Bundan sonra sahiplenebilir miyim bilmiyorum. Çünkü çok zor yokluğu. Ahhh oğlum ahh. Annesinin kalbine yara oldu

Maalesef hiç hazır değilim yeni bir kedi sahiplenmeye. Bundan sonra sahiplenebilir miyim bilmiyorum. Çünkü çok zor yokluğu. Ahhh oğlum ahh. Annesinin kalbine yara oldu

Kusum oldugunde 20 sene hayvan sahiplenemedim. Oyle uzulmustum ki ona... 2 sene once bir gun babam eve pat diye 2 kus getirdi ve canlarim oldu benim. Her kotu animda onlara sariliyorum. Sevgimi tarif edemem.

Ahh güzelim ya çok üzüldüm En korktuğum şey benimde kızımı kaybetmek. Allah sabır versin çocuğumuz gibiler zaten hiçbir farkları yokki.

En doğru kararı vermişsiniz. Bizim bahçedeki bir kedi hasta olmuştu, hatta konu açmıştım onunla ilgili. Sürekli veterinere taşıdık, sürekli antibiyotik iğneler yapıldı. O kadar korkmuştu ki, artik taşıma kutusuna koyduğumuzda korkudan çişini yapıyordu
Bu şekilde fazladan 1 ay yaşatabildik. Bazen düşünüyorum, keşke kendi halinde ölseydi, bu kadar sündürmeseydik diyorum.
Çaresi yoksa acı içinde yaşatmaya çalışmak daha kötü.
Başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…