kedim öldu

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Kizlar icimi rahatlatmak istiyorum.6 yildir benimle olan ailemin bir bireyini kaybettim canim okadar cok aciyorki size anlatamam nasil unutucagimi bilmiyorum.bobrek yetmezligi vardi ama durumu iyiydi sabah kalktik yataginda olece yatiyordu.inanamadik kaldiramadim bu ani olumunu.gittik gomduk onu ama hala aklimda acaba yasiyomu kalp krizi gecirip olduyse belki canlanir diyorum simdide ole takiyorum bu ani olumu beni mahvetti.kutusuyla gomdum kuzumu bensiz usumustur bu sogukta yapayalniz offfonsuzluga alismam gerek evdeki herseyini kaldirdi annem ben gormeden ama tasmasina dokunma dedim ben heryerde simdi onu goruyorum hayal ediyorum agliyorumm...

Başın sağ olsun. Anlat, dok içini. Benim hiç kedim ölmedi ama ölse anlardım herhalde. Yani bildiğim kadarıyla kaskatı oluyorlar

Başınız sağ olsun çok üzüldüm...
Tahmin edebiliyorum ne kadar boşluğa düştüğünüzü, içinizin acıdığını... Bırakın acısın. Hemen yalnızlığına alışmalıyım diye şartlamayın kendinizi. Acınızı yaşayın

Hiii.... Başın sağolsun...
Köpüşüm oğluşum vefat etti seneler önce, hala aklıma geldikçe ağlarım, günde 1 kez kesin aklıma gelir, dilime vurur.. Tarifi yok biliyorum. Azalacak acısı elbet ama asla geçmeyecek..

Evett onu asla ama asla unutamayacagimm eve her girdigimde kapiya kosup beni karsilamasini.saklanip benim onu yakalamami istemesini ben kapiyi kapattikca inadina acmasini cok ozleyecegim.

Ayyy canımmm yaa şu an aynı şeyi badem için düşündüm çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin

Hayvanları çok seviyorum.Sırf bu yüzden evde beslemiyorum.

11 12 yaşlarında bir civcivim vardı.Pazarlarda satılırdı.Babannem almıştı.Bayağı büyümüştü .Balkondan düşmüş köpek parçalamış.Annem kemiklerini toplayıp saklamış sonra ben çocuklardan duydum.Komalık oldum günlerce.

Bir de tavşan maceram var aynı.

İnsan alışıyor evin bireyi gibi oluyor.Sonra kaybedince çok zor oluyor.

Benim de oğlum vardı. Evden kaçmıştı yıllar önce. Hala unutmadım, ayaklarımın üzerinde kıvrılıp uyurdu her gece. Ben kıpırdamazdım uyanmasın diye

Başınız sağolsun

Başınız sağ olsun. Benimde bi köpegim var öldügünü düsünmek bile cok kötü yapiyo suan sizin halinizi anliyorum. Cok üzüldüm

Canım yaaa acını inan nasıl içimde hissettim. Kedi ile bağ kurmak sonra onu kaybetmek çok acı. 2 tane kedim ölmüştü benim de Gerçekten çook üzücü birşey. Ama bir şekilde alışıyosun. Tabi aklıma geldikçe içim sızlar benimde. Allah sabır versin diyelim bikaç gün bişeylerle oyalanmayı dene

Hayvan beslemek bu sebeple çok zordur herhalde.sonucta alisiyorsun seviyorsun,kizim illa kuş istiyor ama ölür de çok uzulur diye almak istemiyorum

Alisinca cok zor oluyor yoklugu. benim de civcivlerim vardi 2 tane. bir aya yakin bakmistim. bi gun disari cikardim bahceye indirdim bi baktim kedi bogazindan tutmus kaciriyo. civcivim bi anda gitti. psikolojim bozulmustu.

Gerçekten bu kadar çok seviyorsanız ölünce üZülürüm diye düşünüp bir hayvan sahiplenmemezlik etmeyin. Sokakta beş sene o da şanslıysa yaşayan kedi evinizde on beş sene yaşar. Seviyorum o yüzden almıyorum çok saçma bir bahane.

Konu sahibesi başınız sağolsun.

Aglayarak okudum.
Bundan birkac yil once bir forumda kizim öldü seklinde nir baslok gorup hemen tiklamistim. Meger konu sahibinin kedisi ölmüş. Aman be demistim ben de evlat acisi sandim deli mi ne.
Simdi benim de bir oglum var dunya tatlisi. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Cok hasta oldugu bir zaman basinda olecek diye hungur hungur agladigimi bilirim. Ben agladim diye saatlerdir dokunmadigi yas mamasini zorla yemeye calismasini bilirim.
Umarim simdi cok guzel bir yerde rahati yerindedir. Sen 6 yil ona guzel bir hayat vermissin. Elbet sonu olacakti. Maalesef erken olmus. Basin sag olsun. Inan cok uzuldum.

Acini öyle icimde hissettim ki. tarifi zor, acisi katlanilmaz. ne desem hafiflemez bu dert. evladini kaybettin, dahasi var mi.. bizim de kızımiz cok hasta, bobrek ustu bezi calismiyor. her an aklim onda, ölümünu ima eden tum doktor ve arkadaslarimla irtibati kestim, o derece caresizim. goturmedigimiz sehir kalmadi. Henüz cok kucuk, yasina yeni girdi. Bugün bile mesela emekli olma hayalleri kuruyorduk esimle, sabah uyaniriz sunu yapariz bunu yapariz, kizlarimiz da soyle oynar bahceli evde falan diye. bir an benim emekliliğime kalan zamanin onlarin tum ömrüne saglikli olsalar da yetisemeyecegini idrak ettim, kotu oldum.

KEdiler tüm hayvanlardan cok cok cok baskadırlar
Benim de var bi oğlum
Allah sabır versin inş çabuk toplanırsınız cok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…