Başın sağ olsun. Anlat, dok içini. Benim hiç kedim ölmedi ama ölse anlardım herhalde. Yani bildiğim kadarıyla kaskatı oluyorlarKizlar icimi rahatlatmak istiyorum.6 yildir benimle olan ailemin bir bireyini kaybettim canim okadar cok aciyorki size anlatamam nasil unutucagimi bilmiyorum.bobrek yetmezligi vardi ama durumu iyiydi sabah kalktik yataginda olece yatiyordu.inanamadik kaldiramadim bu ani olumunu.gittik gomduk onu ama hala aklimda acaba yasiyomu kalp krizi gecirip olduyse belki canlanir diyorum simdide ole takiyorum bu ani olumu beni mahvetti.kutusuyla gomdum kuzumu bensiz usumustur bu sogukta yapayalniz offfonsuzluga alismam gerek evdeki herseyini kaldirdi annem ben gormeden ama tasmasina dokunma dedim ben heryerde simdi onu goruyorum hayal ediyorum agliyorumm...
Evett onu asla ama asla unutamayacagimm eve her girdigimde kapiya kosup beni karsilamasini.saklanip benim onu yakalamami istemesini ben kapiyi kapattikca inadina acmasini cok ozleyecegim.Hiii.... Başın sağolsun...
Köpüşüm oğluşum vefat etti seneler önce, hala aklıma geldikçe ağlarım, günde 1 kez kesin aklıma gelir, dilime vurur.. Tarifi yok biliyorum. Azalacak acısı elbet ama asla geçmeyecek..
Ayyy canımmm yaa şu an aynı şeyi badem için düşündüm çok ama çok üzüldüm Allah sabır versinKizlar icimi rahatlatmak istiyorum.6 yildir benimle olan ailemin bir bireyini kaybettim canim okadar cok aciyorki size anlatamam nasil unutucagimi bilmiyorum.bobrek yetmezligi vardi ama durumu iyiydi sabah kalktik yataginda olece yatiyordu.inanamadik kaldiramadim bu ani olumunu.gittik gomduk onu ama hala aklimda acaba yasiyomu kalp krizi gecirip olduyse belki canlanir diyorum simdide ole takiyorum bu ani olumu beni mahvetti.kutusuyla gomdum kuzumu bensiz usumustur bu sogukta yapayalniz offfonsuzluga alismam gerek evdeki herseyini kaldirdi annem ben gormeden ama tasmasina dokunma dedim ben heryerde simdi onu goruyorum hayal ediyorum agliyorumm...
Alisinca cok zor oluyor yoklugu. benim de civcivlerim vardi 2 tane. bir aya yakin bakmistim. bi gun disari cikardim bahceye indirdim bi baktim kedi bogazindan tutmus kaciriyo. civcivim bi anda gitti. psikolojim bozulmustu.Kizlar icimi rahatlatmak istiyorum.6 yildir benimle olan ailemin bir bireyini kaybettim canim okadar cok aciyorki size anlatamam nasil unutucagimi bilmiyorum.bobrek yetmezligi vardi ama durumu iyiydi sabah kalktik yataginda olece yatiyordu.inanamadik kaldiramadim bu ani olumunu.gittik gomduk onu ama hala aklimda acaba yasiyomu kalp krizi gecirip olduyse belki canlanir diyorum simdide ole takiyorum bu ani olumu beni mahvetti.kutusuyla gomdum kuzumu bensiz usumustur bu sogukta yapayalniz offfonsuzluga alismam gerek evdeki herseyini kaldirdi annem ben gormeden ama tasmasina dokunma dedim ben heryerde simdi onu goruyorum hayal ediyorum agliyorumm...
Hayvanları çok seviyorum.Sırf bu yüzden evde beslemiyorum.
11 12 yaşlarında bir civcivim vardı.Pazarlarda satılırdı.Babannem almıştı.Bayağı büyümüştü .Balkondan düşmüş köpek parçalamış.Annem kemiklerini toplayıp saklamış sonra ben çocuklardan duydum.Komalık oldum günlerce.
Bir de tavşan maceram var aynı.
İnsan alışıyor evin bireyi gibi oluyor.Sonra kaybedince çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?