kedim öldu

Cok uzuldum sokatatki hayvanlarin halinede cok uzuluyorum onlarada mama aliorm kutulardan ev yapiorum dedigin gibi sokakta titriyolar nekadar vicdansizlar ben onlarin usuklerini gorunce evde kolariferi acamiorum onlar usudu diye Allahim herkesin gonlune merhametlik duygusunu versin

Amin gercekten o hayvanlara cevre baskisi yuzunden bakamamakta cok zor alt kat yuzunden bahceyi kapi onunu birakin çöpün yaninda dahi besliyemiyirum bi sure sonra olay cikiyor onlar buraya alisiyorlar pisliyirlar yavruluyorlar falan diye

Bu dunya sanki sadece bize aitmis gibi yasiyoruz kendimede kiziyorum kirkup bu insanlarla mucadele edemeyip vazgwctigim icin

Ama sadece kendi kedinizi degil sokaktakilwride dusundugunuz icin tesekkur etmek isterim Allah razi olsun

Bugün en küçük oğlum ödümü koparttı, kendi ihmalim de vardı ve bir şey olsaydı asla kendimi affetmezdim Evlat sevgisi gibi bambaşka bir şey bu.

ağlaya ağlaya okumak.. benimde kızım var ölürüm onun için o kadar değerli o kadar kıymetli. seni çok iyi anlıyorum zeytine bişey olsa ben de toparlayamazdım kendimi bi süre. ama 16 yıl önce de babamı kaybettim. ölümlere alışıyoruz. geçececk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…