kedim öldu

Çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah

Korkma omur bictiklerine bakma benimki 4 sene bobrek hastasiydi polikistik bobrek yetmezligi banada 6 ay yasar en fazla dediler ama yasadi.simdi oldu ama ani olumu beni cok uzdu ama rabbime yinede sukrediyorum bianda aldi canini diye ole teselli buluyorum kendimde.

Başınız sağolsun. Anlıyorum sizi. Ben de kızımı kaybettim bilirim acısını.
Benim de kızım beş dakikalık dalgınlığımda apartmana çıktığında karşı komşu kedi beslediğimi bildiği halde sokağa atmıştı. Beş dakika içinde fark ettiğim halde...Gerekçesi de sizinki olduğunu bilemedim. Ki apartmanın kapısı özel şifreli kapı hiç açık olmaz dışardan kedi gelemez bildiği halde attı. Geri dönemedi kuzum, ben de öldüğünü düşünüyorum
Ama emin olun sıcacık evinde sevildiğini bilerek, kendini yuvasında güvende hissederek ölmesi çok güzel. Benim kızım korkarak evine dönmeye çalışarak öldü, belki araba altında kaldı bilemiyoruz.
Biliyorum bu teselli değil ama yine de sevildiği yerde ailesi ve yuvasında ölmüş kuzucuk.
Başınız sağolsun tekrar.

Çok üzüldüm, başın sağ olsun. gerçekten çok zor. benimde 3 yaşında dişi bir kedim var. bana geldiğinde 1 aylıktı dile kolay 3 yıldır hep yanımda. dısarı alıstırdım bazen cıkıyor 2-3 saat kayboluyor kapıda yolunu bekliyorum. bi zamandan sonra çocugun gibi oluyor. ama bu dünyada ebedi değil hiçbir şey.. yani belki şimdi daha güzel yerdedir sen bugüne kadar üstüne düşen her seyi yapmışsın ona rahat bir yasam sunmussun. üzülme..

Başınız sağolsun acı çekmeden ölmüş en azından bide hasta olup serumlra ignelere maruz kalıp buna rağmen olmuş olsa daha çok Üzülürdnz

Başınız sağolsun acı çekmeden ölmüş en azından bide hasta olup serumlra ignelere maruz kalıp buna rağmen olmuş olsa daha çok Üzülürdnz
Zaten hayati hep serumlarla gecti cok aci cekti hani gun yuzu gormedi desem yeri serumunu gordugu an onu gozetlerdi oda alismisti ignelere cani okadar cok yanardiki bobrek agrilarindan igneye durrdu haftada bir vururduk bebek gibi baktik ins rahattir Allahtan dilegim ahirette benimle olsun

Başınız sağolsun
3 kedim var, en küçüğü 9 yıldır benimle, derinden hissettim acınızı...
Siz ona sıcacık bir yuva ve sevgi verdiniz, elinizden geleni de yapmışsınız, söylemesi kolay ama üzmeyin kendinizi. O mutlu bir kedi olarak göçtü.
Tekrar başınız sağolsun...

Benim kedimde evden hiç cıkmamıstı 3 yıl boyunca şehir değiştirdim müstakil bir eve tasındım ve birgün bahceye alıstırdım. ilk tek cıkısında 24 saat gelmedi sokaklarda aradım ağlaya ağlaya bulamadım. kayboldu ya da öldü diye perişan oldum. sonra bi gece sabaha kadar 5 gibi balkonda otururken bahcede bir ses duydum ismini seslendim ve kapıyı açtım ve oydu kpsarak eve girdi heryeri yara olmus kanamıs hastalanmostı benide yaklastırmadı yanına cok saldırgandı yatagına gitti ve sadece yattı 2 gün boyunca hep uyudu baygın bi sekilde ne su içti ne yemek yedi düsün sanırım dısarıda diger kediler tarafından saldırıya ugramıstı. sonra toparladı iyileşti simdi ara sıra cıkar ama 2 saatten uzun kalmaz dısarıda bahceden de cıkmaz hiç. kediler ekmek yedigi yeri unutmazlar o cok gelmeye calısmıstır sana evinin önünde cok beklemiştir seni ama eve girişi kolay değil anladıgım kadarıyla ama oralardadır bence arada gez bak derim.

Üç gün annemle nöbetleşe sabahladık, kokusuna gelir diye mama ve kum kabını çıkardık, civardaki tüm evlerin bodrumlarına baktık. Mahalle seferber oldu inanın. Bulamadık. İlanlar yapıştırdık tüm mahalleye, haysevde ilan çıktı. Ama yok. Bulunamadı. Benim kız 20 günlüktü bana geldiğinde annesi ölmüştü bir arkadaşım vermişti hiç sokak bilmiyordu ve oldukça asabi ve korkak bir kediydi biz annesizliğe bağlardık. Sanırım ondan korkup bir köşede öldü.
Üstünden de iki yıl geçti

Çok zordur tahmin edebiliyorum acınızı. Benimde köpeğim var 5 yıldır bizimle.ailenin bir parçası oda.Bu yüzden onu kaybedeceğimi düşünce bile fena oluyorum..Allah size sabır versin.

Genelde kediler korktuklarında ya da terkedildiklerini düsündüklerinde bir yere sinerler ve 1 haftada gecse orda kalırlar intihar ederler. üzüldüm. inşallah bi baskası bulup sahiplenmiştir. gecmiş olsun.

Amin bu durumda kurtulmuş yavrum sizin adınıza çok üzüldüm gercekten

Genelde kediler korktuklarında ya da terkedildiklerini düsündüklerinde bir yere sinerler ve 1 haftada gecse orda kalırlar intihar ederler. üzüldüm. inşallah bi baskası bulup sahiplenmiştir. gecmiş olsun.

O umudum hiç yok. Benim kedim çok değişikti, elletmezdi kolay kolay. Okşanılmayı sevmezdi. Sadece anneme ve bana gelirdi okşatırdı. Bize sık gelen teyzeme, kuzenime falan el sürdürtmez tıslardı. Çocuklara dahi tıslardı. Çok asabi bir kızdı. Ama gece de yalnız uyuyamazdı. Uykusu gelince illa ki ya annemi ya beni ağlaya ağlaya odaya götürür beraber uyurdu. Korkaktı yani yalnızlıktan da korkardı ama insana çok sıcak da değişikti. Haliyle kolay yakalanabilecek, acıkıp insana gidecek yada başka eve girecek bir kedi değildi. Fena vahşi yanları vardı. Veterinere aşıya gittiğimizde üç kişi tutar bir kişi aşı vururdu. Bu nedenle ben kimseye sığınmayacağına eminim.
O dönem üç gece sabahladık dönmedi. Bir hafta sonra benzer bir kedi yakalamış komşular getirdiler ama o değildi.
Dediğim gibi çok aradık ama... Dönemedi...

Basiniz sagolsun. Sizi anliyorum ve ölümü dusunmek dahi istemiyorum. Can parcası oluyor onlar...

Başınız sağolsun, anlayabiliyorum acınızı.
14 yıl tüm çocukluğumun beraber geçtiği köpeğim öldüğünde bir hafta ağlamıştım. Şuan kolumda dövmesi var, kimisi saçma buluyor ama benim için çok anlamlı.

evet en azindan can cekisme acisini tatmamistir umarim yavrunuz. ah ne zor sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…