kedim öldu

Benim için öyle siz hakverirsiniz vermezsiniz.Ben o üzüntüyü yaşamak istemiyorum.Çocukluk travması belki.

Aralik 7 de 1 sene olucak kaybedeli bende kedimi.Dile kolay 16 sene hep bizimleydi..Hala bogazim dugumleniyor,gozlerim doluyor..Cok zor sabretmek..Basiniz sagolsun.

Bir daha o uzuntuyu yasamamak icin eve almayi dusunmuyorum ben de.Belki hazir hissetmedigim icindir kendimi..Bilmiyorum.Son 4 senesini hasta gecirdi kedim.Ne zaman agirlasicak,aman yine agirlasirsa,ayaklari tutmazsa,kaka yapmazsa diye endiselenerek gecirdim her gunumu.Bunlari yasamak istemiyorum ben de...

Kurban olurum kıyamam, benimde bi oğlum var yemin ederim evin evladı canı yansa içim gider çok başka bişey ya, gerçekten gözlerim doldu.. başın sağ olsun

anlıyorum seni, bak buda bizim ailemizin bi ferdi, benim putiş'im..senin gibi evin içinde bakmiyoruz bahçede yaşıyor ama ona bişi olursa bende enaz senin kadar üzülürdüm..
Insan la anlaşmak kolay ama hayvanla aynı dili konusabilmek çok başka..

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-20-00-19-30.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 24
Çok üzüldüm Allah sabır versin.bende bir evlat sahiplenmek istiyorum ama sırf bu yüzden çok korkuyorum

çok acı...benim de 7 yıl benimle olan kuzum ölmüştü kucagimda. ama yeni eve taşınırken annemler onu benden habersiz uzakta bir.yere birakmislardi. tek gözü de yoktu (( 1 hafta sonra evimizi bulmuş geldi, sabahina da kucagimda öldü..en azından benim gibi vicdan azabı cekmiyorsun. öyle düşün. ömür boyu ailemi bu konjda affetmeyecegim. ağladım ya..
Ona çok güzel bakmissindir eminim, çok şanslıdır kedicik, nurlar içinde uyusun.

Başınız sağolsun gerçekten aileden biri gbi oluyo.benimde köpeğim var onun oksurmesi bile icimi yakıyo . Allah sabir versin

staaticx basiniz sagolsun. Aile ferdi onlar, nasil bir bosluk birakirlar.. Ruhumuzun temeline kadar iner bagliligimiz. Cok zor. Sana sabir diliyorum. Zaman biraz hafifletir ama, aglamak ve yas tutmak cok onemli. Gozyaslarini esirgeme.

staaticx basiniz sagolsun. Aile ferdi onlar, nasil bir bosluk birakirlar.. Ruhumuzun temeline kadar iner bagliligimiz. Cok zor. Sana sabir diliyorum. Zaman biraz hafifletir ama, aglamak ve yas tutmak cok onemli. Gozyaslarini esirgeme.
evet bugun onsuz ilk gunum gece surekli ruyamdaydi ins iyidir mutludur

Basın sağ olsun insan çok büyük hı boşluğa düşüyor bende mirami yani tavsanimi kaybettim 2 ay önce bir sürü serum iğne hiç bişey iyileştirmedi o kadar ağladım ki sonra hamile olduğumu öğrendim ve birazda olsun kendimi teselli etmeye çalıştım çok zor gerçekten

Başın sağolsun. Ben bizim 2 köpüşün öldüğünü asla düşünemiyorum bile çok büyük bir acı olmuş senin için... kaldı ki yolda ölen hayvancağızları gördüğümde bile üzülür ağlarım

Ben cok kedimi kaubettim acisini cok iyi biliyorum ama soyle söyleyeyim kedin sansli olen kedilerdenmis ben babam yuzunden kedilerimi evde beslwyemedim bahcede falan besler severdim besledigim kedilerden araba kazasi sonuvuyka olenide gordum soguktan okenide hepsi ayei ayri icibde yara olarak kaliyor

Seninki o kadar sansliymis ki hastaligini dahi bilen ilgili bi aileye sahipmis benim beslediklerim ne yazik ki anca firsat bulabildigimde eve alirdim o sskilde isinirlardi dusunsrnize kapida soguktan buz tutmus kediler var ama eve alamiyorsunuz hangi birinin vicdan azabini unutabilirim ki

Mutlu olun sizinle doya doya yasadigi 6 mutlu yili olmus sizin sevginizi hissetmis olum bizler icin oldugu kadar onlar icinde var ama sizin yavrunuz cok guzel ni sekilde yasamis ve oyke omru son bulmus bunlari dusunmek belki size teselli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…