- 18 Eylül 2014
- 633
- 343
- 108
Kedim sokak kedisidir. Ben isyerindeyken ailemle çalışıyorum gelip gün boyunca içerde balıklarla hamsi palamut kuru mama neler vermiyoruzki. Ev içinde bakmıyoruz akşam oldumu dukkandan çıkarıyoruz bahçeli bir yer dışarısı orda kalıyor sokakta. Sabah gelince o da geliyo bole Bi rutin . 1 yasında bile değil 7-8 aylık en fazla. 2-3 aylıkken sokakta bulduk gözleri şiş kıpkırmızı burnu sumuk içinde boğazında balfam çıkaramıyor yemek yemiyordu. Snra gozlerine terramycin mikrop oldurucu merhem surduk kuru ve yas mamaları yemeye başladı derken buyudu guzelleşti. Balıklar yemeye başladı. Onunla tatile gittik denize girdik.:'( İstanbul a donunce yine sokağa saldık ortamı iyiydi çunku evede aldık kar kış geldiğinde 1 geceliğine dukkanada kapadık. Ama şimdi bu iki gundur çoook kotu. Veteriner odası baskanlığı mı ne alt sınır fiyatlara baktım 90 tl. Bende o kadar para yok. Ne yani parası olmayan kedi sevemezmi oldum ağlamaktan üzülmekten ailemde veterinere goturme taraftarı değil. Kızamıyorum onlara . Hepimiz çok seviyoruz onu . Ama ben ağlasam nolcak hayvan yatıyor sadece ağız burun çene sumuk içinde. Yemek yemiyor.bana bakmıyor çağırınca ölecek galibaaa :'0
Nefret ettim varya. Param olsa beş saniye durmazdım :'0
Nefret ettim varya. Param olsa beş saniye durmazdım :'0