VETERINERE GOTURUN
Ya goturdum dun bisey demiyo anlamiyo pek yani burdaki veternrler buyukbas hayvanlarla ilgleniyo yani kedilerle ilgili deneyimleri yok hic. Surup verdi sadece
Malesef kucuk bir yerdeym burdakiler ilgilenmiyo.Başka bir veterinere götürme şansınız var mı?
Malesef kucuk bir yerdeym burdakiler ilgilenmiyo.
Yok malesef ama gitme imkanimda yokAlın daha büyük bir yerdeki veterinere götürün bence. Merkezi bir yerdeki. Kedi taşıma kutunuz var mı?
Birsey yedirmeyin ve damla damla su verin biraz rahatlatir diye düşünüyorum.
Internetten herhangi bir barınağı yada veterineri arayip sormayı deneseniz acil diyerek
canım ben kardesime sordum veteriner kendisi serum takılması gerekio vitamin mineral serumu(
canım eczanede tuz seker karısımı toz varmıs o tozdan alıp sekiz saat arayla ver yada pirinç unu alın muhallebi gibi yapın suyla verin ishaline iyi gelir. Artı olarak bir maden suyu alın gazını aldıktan sonra 1 şırınga verin ki vücudunda eksilen mineralleri biraz toparlayabilsin. Akmina maden suyu bulabilirseniz daha iyi o daha zengin mineral açısındanKardesiniz verilmesi gereken ilaclari söylese konu sahibi de bir veterinere götürüp taktirsa olmaz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?