- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Acil yeni veterinere gidin ve dediğim gibi su içirin şırınga ile ve dışard değil evinzde sıcak bi yerde dursun pirinc lapası ve patates haaşlama kıyamam ben ona
Ya ben bu konulari anlamiyorum
Bi veteriner senle iletisim kuramadiysa baska veterinere git
Burda konu acmanin ne mantigi var aramizdan veteriner ciksa bile kediyi gormeden burdan yorum mu yapsin
Konu olsun diye konu aciyorsunuz ya
Ben veteriner hekimim. Bu durumda kedinize serum takılması gerekiyor çok fazla sıvı kaybı olduğu için halsiz. Kontil iç parazit içindir yani bağırsaklardaki parazitleri temizler. Miktarını fazla vermiş olabilirmisiniz? Büyükbaşla uğraşan hekim arkadaşlarım biraz zorlanır kedi köpekte ama serum takmaları için rica edin denesinler. Evde su verin bol bol. Çay kaşığıyla ağzının yan tarafından verin.
Canım benim parmagınla agzına değdir hafiften o yalarSu veriyorum ama lapa falan nasil vericem daha kucuk oldugu icin hazmedebilrmi
İyice ezerek minik minik verebilirsiniz ama ilk ihtiyacı su şu anda.Su veriyorum ama lapa falan nasil vericem daha kucuk oldugu icin hazmedebilrmi
Su veriyorum ama lapa falan nasil vericem daha kucuk oldugu icin hazmedebilrmi
Kontili ne kadar ve ne sıklıkta verdiniz?Su veriyorum ama lapa falan nasil vericem daha kucuk oldugu icin hazmedebilrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?