Kedim öluyor..

hpv virüsü varsa sizin yapacağınız bir şey yok yavrucağın acil dedikleri gibi serumla beslenmesi lazım, anne sütünü iyi alamamış demek ki kıyamam benimde 6 kedim var çok hassasım bu konuda, az bişey tavuk haşlama suyuna cok az sarımsak pirinç tanesi kadr ve ince bulgur koyun az onu yedirin

Ben veteriner hekimim. Bu durumda kedinize serum takılması gerekiyor çok fazla sıvı kaybı olduğu için halsiz. Kontil iç parazit içindir yani bağırsaklardaki parazitleri temizler. Miktarını fazla vermiş olabilirmisiniz? Büyükbaşla uğraşan hekim arkadaşlarım biraz zorlanır kedi köpekte ama serum takmaları için rica edin denesinler. Evde su verin bol bol. Çay kaşığıyla ağzının yan tarafından verin.

aç hayvana ilaç veriyolar vücudu kaldırmıyo, lütfen hills mama va bu tarz yavrucaklar için, önce ishalden kurtulun, içme suyunada 1-2 damla elma sirkesi damlatın içirin

Ya ben bu konulari anlamiyorum
Bi veteriner senle iletisim kuramadiysa baska veterinere git
Burda konu acmanin ne mantigi var aramizdan veteriner ciksa bile kediyi gormeden burdan yorum mu yapsin
Konu olsun diye konu aciyorsunuz ya

Kedi ve köpeklerde yavru döneminde ishal çok tehlikeli önerim;pirinc lapası patates haşlama ve bol bol u içirin içmiyorsa bile şırıngayla zorla içirin ishalde su ve tuz kaybı olur veterinerinizi değişmenizi öneririm serum takılması gerekebilir ve mutlaka irtibat halinde olun

Kedinin seruma ihtiyaci var bu kesin.Yok mu vette serum takacak biri ? Bulundgunuz sehre yakin bir vet 'i arayin.Facebook ta kedi manyaklarina anlatin durumu,fotograflarla..Ordan yardim alirsiniz.

Ya ben bu konulari anlamiyorum
Bi veteriner senle iletisim kuramadiysa baska veterinere git
Burda konu acmanin ne mantigi var aramizdan veteriner ciksa bile kediyi gormeden burdan yorum mu yapsin
Konu olsun diye konu aciyorsunuz ya

Anlayamazsinda zaten biz keyfimize konu acmiyoruz caresizlikten. Belki basina glen vardir bi formulu vardir diye aciyoru. Kucuk bir yerdeyim ve burda kedi kopeklerle ilgilenen biryer yok genelde buyukbas hayvanlara bakiyolar

Su veriyorum ama lapa falan nasil vericem daha kucuk oldugu icin hazmedebilrmi

Ya resmen ağladım o halini görünce durma bişeyler yap yer küçük de olsa veterinerlik fakültesi vardır hadi 1 saat uzaklıkta olsun al götür lütfen ya gözleri filan gitmiş ölümünü mü beklicen içim yandı

Universite veterinerlik fakultesi yok mu yakininizda?
Ya da baska bir veteriner? Gitme sansim yok diyorsunuz ama yaratin lutfen.
Veteriner bir arkadasimiz yardimci oluyor onun onerilerini dinleyin, facedeki o gruba yazin, belki yakin lokasyonda birileri yardimci olur.

Bulunduğunuz yerde belediye veterinerliği yok mu acaba ? Bu yavru evde bakımla toparlamaz hemen veterinere gitmeli serum almalı ishalden kaynaklı vücut su kaybetmiştir.Acilen veterinere götürmeniz lazım belediyeler bu konuda çok destek oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…