Kedim öluyor..

daha çok küçük zaten yürümez o sorun değil ama sakın süt vermeyin. Eğer evcil hayvan bakan bir veteriner varsa ondan kitten milk alıp onunla besleyin. eğer öyle bir imkan yoksa
"Bir su bardağının 3’te 2’si kadar süt,
Bir su bardağının 3’te 1’i kadar su,
yarım çay kaşığı şeker,
1 tatlı kaşığına yakın pirinç unu,
1 yumurtanın sarısı,
yarım çay kaşığından az zeytinyağı
mercimek tanesi kadar tereyağı
köpürene kadar karıştıra karıştıra pişirilir, ocaktan indikten sonra çok az parmağımızın ucuyla da tuz katarız ve ılımasını bekleriz. Yavru kedimize sütü verirken oda sıcaklığından daha soğuk yada sıcak olmamasına dikkat edelim. Eğer yavru kedide ishal başlarsa içerikteki yağı azaltıp sadece mercimek kadar tereyağı, yada sadece yarım çay kaşığından az zeytinyağı koyarak mamamızı hazırlayalım…
Yavru meleklerimize afiyet olsun"

Bu tarifle mama hazırlayın. Eczaneden bir şırınga alın ve onun iğnesini çıkartıp plastik kısmını biberon gibi kullanarak 2 saatte bir kedinizi emzirin. Ayrıca şuan kendi kendine tuvaletini yapamaz bir pamuk yardımıyla genital bölgesine minik pıt pıt vuruşlarla yemekten sonra tuvaletini yaptırın. Anne sıcaklığı olmadığı için üşür, sıcak su torbasını bir kaç kat havluyla sarıp yanına koyun. Kontil iç parazit ilacı, onu içmesi kötü olmaz ama inek sütünü direk öldürür sakın vermeyin!

Arkdslar ayni veterinere gidicrm smdi bakalm ne yapcak insallah iyilestirir

İnek sutu vermedim zTen hic. Bebelac veriyorum sicak tutuyrm ama cok ishal

en azından size bir yol gösterse şurda şöle bir veteriner var diye. hayır veterinerlerin büyükbaş hayvancılık alt dalı yok ki işlerine gelmeyince ben anlamam diyorlar resmen

ben enjektor yerine bu is icin ozel satilan enik biberonlarini tavsiye ederim. ilk oksuz kediyi enjektor yuzunden zayi etmistik... ememedigi icin hava yutuyor. sut cigerlerine gitmis ve odem olmus.
mama ile birlikte satin alinabilir - hemen hemen tum veterinerlerde satilan bir biberon. kedicikler hemen ogreniyor emmeyi.

en azından size bir yol gösterse şurda şöle bir veteriner var diye. hayır veterinerlerin büyükbaş hayvancılık alt dalı yok ki işlerine gelmeyince ben anlamam diyorlar resmen
Herkesin bir uzmanlık alanı vardır. Son sınıfta herkes seçtiği branşta 1 senesini geçirir. Mesela ben Küçükbaş Hayvan Kliniğini seçmiştim. Branşlaşma olmasa bile Veteriner Hekimler hangi tür hayvanla ilgileniyorsa onunla tecrübe kazanırlar. Bende büyükbaş hayvandan pek anlamıyorum. Oturduğunuz yerden boş boş yazmayın lütfen.

Arkadaslar veterinere goturemiyorum malesef serum takabilen yommus evde kendim caba gostercem surekli gozumun onunde yanimda biseyler yapicam evde

tamam ozman mutlaka eczaneden elektrolik çözelti al suyla karıstır ve sürekli ondan ver şırınganın ucunu cıkarıp

Zaten ben biberonla veriyorum canm

Cikip alicam iyi gelirmi kesin
Canım veterinerimin dediği gibi serum yemesi şart ama imkanın yok umarım ölmez diyebliyorum bunun özellği ishalı ve septomları azaltması ve kendine getirmesi özel mesajda yazdığım gibi ölçüler o şekilde olmalı ve sütü keesin süt şuan onun için iyi değil dediğim gibi pirinc lapası ve patates haslama ve vetimin dediği gibi suya tuz şeker

Tamam cnm patates vericem smdi ama sanirim umut yok olcek gibi cok uzuluyorum

Tamam cnm patates vericem smdi ama sanirim umut yok olcek gibi cok uzuluyorum
Umudu kesme barınak gönülüsü olarak çalıştım zamanında küçük şehirlerde ve orda ki insanlarda çok ilgisizdi ölecek denen hayvanları vetimi arıyarak önerilerini alarak iyi ettim sadece dediklerimi yapın olur mu çünkü zehirlenme ihtimali de var yavrucağıın iyi bakın elinizden gelini yapın ölürsede bu imkanlar dahlinde yapacak bir şey yok

Cok tesekkur ederim sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…