- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
Kedi suan omrunun son dskilarini yasiyo olmek uzere.. Cok uzgunjm
Hastaydı acı cekiyordu... Üzgünüm hemde çokKedi suan omrunun son dskilarini yasiyo olmek uzere.. Cok uzgunjm
Gömün lütfen... Çok üzgünümSuan öldu ellerimde cok uzgunum yasatamadim onu...
canım üzülme tamam olan oldu sanırım virüs falan kaptı sen cabaladın sonuctaBen cok iyi bakmistim ona ya neden öldu allahm ya cok alismistim ona
bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama keşke eğitiminize uygun daha kibar bir dil kullansaydınız malum şefkat gerektiren bir naif bir meslek edinmişsiniz. ölmek üzere olan bir canlıyı uzmanlık alanınıza uymadığı için postalamak yerine yönlendirirsiniz umarım kapınızdan sizde, bizde boş boş oturduğumuz yerden konuşmuş olmayız böyleceHerkesin bir uzmanlık alanı vardır. Son sınıfta herkes seçtiği branşta 1 senesini geçirir. Mesela ben Küçükbaş Hayvan Kliniğini seçmiştim. Branşlaşma olmasa bile Veteriner Hekimler hangi tür hayvanla ilgileniyorsa onunla tecrübe kazanırlar. Bende büyükbaş hayvandan pek anlamıyorum. Oturduğunuz yerden boş boş yazmayın lütfen.
Üzülme canım sen elinden geleni yaptın sonuçtaSuan öldu ellerimde cok uzgunum yasatamadim onu...
Tesekkur ederim..Üzülme canım sen elinden geleni yaptın sonuçta
Benim kv'nin bahçesinde beslediği kedileri var.Geçen ay doğurmuş biri. Minnak minnak yavruları olmuş.Gidince görücektim ama 2 gün önce birinin boynuna bahçede bir ip dolanmış.boğulmuş zavallım.
Seni çok iyi anlıyorum.
Size yazdığım cevapta kaba olan tek şey son cümlem. Bunun nedeni de bilmediğiniz konularda hüküm vermenizden dolayı. Siz kolunuzu kırdığınızda bir pratisyen hekim nasıl size müdahele etmeyip başka yere gönderiyorsa bizde de öyle. Yaşadığı yerde kedi köpeğe bakan bir hekimin olduğunu sanmıyorum konu sahibinin o yüzden yönlendirememişlerdir. Şu anda benim olduğum ilçede de sadece ben anlıyorum kedi köpekten. Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum. İyi günlerkendisine, veterinerliği yada yardımcı olmadığı ile ilgili bir ithamda bulunmadım sadece bana alıntıladığı cevapta biraz daha kibar olabileceğini düşünüyorum ona cevap verdim. bence kedinizi uzağa gömün evinizden ben birini yakına gömdüm kızlarımdan pişmanım oradan geçemiyorum bile
Başın sağolsun canım. Çok küçüktü ishal çok yıprattı dayanamadı. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın için rahat olsunSuan öldu ellerimde cok uzgunum yasatamadim onu...
Zaten orada kurduğunuz cümle sayısı 3tür sanırım, birini bana nezaketsiz bilgilendirmeniz için kullanmışsınız. Birine bilmediğini düşündüğünüz bir konuda bu şekilde cevap veriyorsanız sizin ilçenizde olmadığım kızlarıma bakmadığınız için memnunum. Özellikle söylediği şeyin kaba olduğunun farkında olmanıza rağmen özür dileme gereği duymadıysanız size cevap vermiycem haklısınız konuyu sabote etmeyelim size de iyi günler.Size yazdığım cevapta kaba olan tek şey son cümlem. Bunun nedeni de bilmediğiniz konularda hüküm vermenizden dolayı. Siz kolunuzu kırdığınızda bir pratisyen hekim nasıl size müdahele etmeyip başka yere gönderiyorsa bizde de öyle. Yaşadığı yerde kedi köpeğe bakan bir hekimin olduğunu sanmıyorum konu sahibinin o yüzden yönlendirememişlerdir. Şu anda benim olduğum ilçede de sadece ben anlıyorum kedi köpekten. Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum. İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?