Kedim öluyor..

Ben cok iyi bakmistim ona ya neden öldu allahm ya cok alismistim ona

bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama keşke eğitiminize uygun daha kibar bir dil kullansaydınız malum şefkat gerektiren bir naif bir meslek edinmişsiniz. ölmek üzere olan bir canlıyı uzmanlık alanınıza uymadığı için postalamak yerine yönlendirirsiniz umarım kapınızdan sizde, bizde boş boş oturduğumuz yerden konuşmuş olmayız böylece

üzülmeyin leydii18 zaten annesinden erken ayrılmış bir yavru çok yaşayamazdı siz onu bulmasaydınız 2 hafta önce ölmüş olucaktı en azından son günlerini güzel yaşadı sayenizde

Tesekkur ederim. Ayrica o vet. Arkadasimz bana ozelden cok yardimci oldu hani

Suan öldu ellerimde cok uzgunum yasatamadim onu...
Üzülme canım sen elinden geleni yaptın sonuçta
Benim kv'nin bahçesinde beslediği kedileri var.Geçen ay doğurmuş biri. Minnak minnak yavruları olmuş.Gidince görücektim ama 2 gün önce birinin boynuna bahçede bir ip dolanmış.boğulmuş zavallım.
Seni çok iyi anlıyorum.

kendisine, veterinerliği yada yardımcı olmadığı ile ilgili bir ithamda bulunmadım sadece bana alıntıladığı cevapta biraz daha kibar olabileceğini düşünüyorum ona cevap verdim. bence kedinizi uzağa gömün evinizden ben birini yakına gömdüm kızlarımdan pişmanım oradan geçemiyorum bile

Tesekkur ederim..

Size yazdığım cevapta kaba olan tek şey son cümlem. Bunun nedeni de bilmediğiniz konularda hüküm vermenizden dolayı. Siz kolunuzu kırdığınızda bir pratisyen hekim nasıl size müdahele etmeyip başka yere gönderiyorsa bizde de öyle. Yaşadığı yerde kedi köpeğe bakan bir hekimin olduğunu sanmıyorum konu sahibinin o yüzden yönlendirememişlerdir. Şu anda benim olduğum ilçede de sadece ben anlıyorum kedi köpekten. Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum. İyi günler

Göz akıntısı çok ciddi bir şeydir, derhal veterinere gitmek gerekir. Benim de kedimin göz akması ile başlayan sonrasında solunum yollarına vuran ve neredeyse ciğerlere ulaşacak enfeksiyonu vardı. Aynen sizin gibi damla verdi veteriner ama güvenmedim farklı veterinere götürdüm. O hemen antibiyotik tedavisine başladı ve çok şükür iyileşti. Sizin adınıza çok üzüldüm.

Zaten orada kurduğunuz cümle sayısı 3tür sanırım, birini bana nezaketsiz bilgilendirmeniz için kullanmışsınız. Birine bilmediğini düşündüğünüz bir konuda bu şekilde cevap veriyorsanız sizin ilçenizde olmadığım kızlarıma bakmadığınız için memnunum. Özellikle söylediği şeyin kaba olduğunun farkında olmanıza rağmen özür dileme gereği duymadıysanız size cevap vermiycem haklısınız konuyu sabote etmeyelim size de iyi günler.

Offf çok üzüldüm canımama için rahat olsun sen elinden geleni yaptın Allah razı olsun o masum yavrucak şefaatçin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…