Sıcaklardan mıdır acaba?Hasta mı diye düşünmekten ne iş yapabiliryorum ne yemek.Kafam hep onda.Eşim de hayvanı çok bunaltıyorsun diyor.Bir de kendi psikolojin rahatlasın diye o kadar yolculuk yaptırıp canını acıttıracaksın diyor.Kararsızlıktan ölüyorum.Sıcaklar çok etkiliyor
Öldürüyor beni.Yatağın altına bir giriyor yatmaya 8 saat aralıksız. Kilosu çok.Ama sinek,kelebek falan görünce kalkıyor hemen.Geçen gün Lcd televizyonun üzerine atlamış ordan da dolabın üzerine. Koca göbeği ile nasıl yaptı bilmiyorumYemek yemesinde bir sorun yoksa, kusma gibi belirtileri yoksa korkmanızı gerektirecek bir şey yoktur bence.
Benim kızım 6 aylık, bazen o bile miskinlikten kaldıramıyo totosunu yerden. :)
Havalar çok sıcak, kilosu da oldukça yerinde anlaşılan, tosuncuk da miskinlikten kalkamıyordur. :)
Öldürüyor beni.Yatağın altına bir giriyor yatmaya 8 saat aralıksız. Kilosu çok.Ama sinek,kelebek falan görünce kalkıyor hemen.Geçen gün Lcd televizyonun üzerine atlamış ordan da dolabın üzerine. Koca göbeği ile nasıl yaptı bilmiyorum
Sıcaklardan mıdır acaba?Hasta mı diye düşünmekten ne iş yapabiliryorum ne yemek.Kafam hep onda.Eşim de hayvanı çok bunaltıyorsun diyor.Bir de kendi psikolojin rahatlasın diye o kadar yolculuk yaptırıp canını acıttıracaksın diyor.Kararsızlıktan ölüyorum.
Günlerdir başında oturup ağlıyorum. Her yerine bakıyorum şişlik var mı,ateşi var mı diye.En Son aralık ayında götürdük fakülte hastanesine ultrasondan,kan idrar tahlillerine herşey maşallah çok iyi çıktı.Senede 1 defa check-up yaptırmak istiyorum zaten ama bu kadar sıcak ve nemli havada değil.İçim rahatladı biraz.
Yemek yemeye gelince kalkıyor o popo amaMuhtemelen kilodandir. Simdi oyuna kalksa kendi kalkacak, totosu kalkacak, gobusu kalkacak ohoo...
Geçen pazartesi rejime başladık ikimizde.Baktım sabaha karşı oturmuş dolabın önüne kendi kendi söyleniyor.Mama istiyor.Aç karnına dayanamıyorcanm benm oğlum da iki yaşında ama oda yazları miskin bence kusması veya daha değişik şeyleri yoksa korkma ama lütfen zayıflat onuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?