Kedim yeni gelen disi kediyi hamile birakti galiba

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar cok salagim biliyorum

Simdi soyle benim bi kedim var erkek. Apartmanda yasiyoruz ve tek basina zamani geciremiyo. Ve bende calisirsam yakinda yalniz kalmasin diye bi kedi daha almaya karar verdim. Arastirdim falan neyse benim kedi bi yasinda yani ondan kucuk olan bi disi kediyle en iyi arkadaslik onla kurabilecegini ogrendim ve dun gittim aldim kediyi.

Bugunde ne biliyim sey yaptilar. O disi kedide bi yasina yakin. Ve hamile kalcak diye cok korkuyorum uzuluyorum daha dogrusu daha bi yasinda disi kedi hani vucudu kaldirmayabilir diye. Icime okadadar dert olduki huzursuz oldum

Konuya gelincede hayvan bunlar yapacak bisi yok nsl engel olacaktin ki o kucuk dedign istemese olmazdi emnim hamile kalsa istesinden gelir uzulme sen

Neden salagim diosun onu anlamadim

Cunku dogru bisey olmadigini dusunuyorum sanki kediyi benim ilk kedinin zevki icin almis gibi. Cunku once alsmak istiyodum iki kediyle nasil olur diye ama iste

Disi kediye karsi kendimi suclu hissediyorum

1 yaşından ufaksa ve gebe kaldıysa zorlanabilir haklısınız bu konuda. erkeği kısırlaştırın bence en yakın zamanda.

2 kediye alışamadan birsuru kedicik olmasın şimdi :))))))

İnsan erkek kedi alırdı ya
Hiç mi aklına gelmedi ateşle barut yan yana durmaz diye Bak patlamışlar işte sonunda

Evet hic durmuyomus oglani durduramadim halada durduramiyorum gorsen.. Internette bi kedi sayfasinda yaziyodu genc erkek kedi en iyi genc disi kediyle arkadaslik kurarmis diye bende ne biliyim

Hamile kalamaz ki zaten ufaksa eger hamile kalirsa bunyesi aliskindir yani ustesinden gelir ama keske disi almasaydin

Evet hic durmuyomus oglani durduramadim halada durduramiyorum gorsen.. Internette bi kedi sayfasinda yaziyodu genc erkek kedi en iyi genc disi kediyle arkadaslik kurarmis diye bende ne biliyim
Kusura bakmayın ama durum biraz da komik Tövbe tövbe, sizin oğlan da evvelden istermiş hanım kediyi
Bulunca da hemen yapmış yapacağını işte, olan olmuş yani doğurursa tek de olmuyor bir sürü çıkar. Onlara nasıl bakacağınızı düşünün bence üzülmek yerine.

Ben en fazla dort tane yavru olur diye biliyorum. 14 haftalik olmadanda kimseye veremem. Basima dert
Ve dogru erkek kedinin zamani geldigini biliyodum iste o yuzden suclu hissediyorum halbuki niyetim o seyi yapsin degildi
Kediye sadece o sey icin yaklasiyo

Bir erkekle bir dişi hayvanın çiftleşeceğini akıl edemediniz mi alırken?

O nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim

Sanmakla olmuyomus

E canım onlar hayvan ve duyguları yok sadece içgüdüleri var. Arkadaşça yaklaşmayı ne bilsin o ya İnsan erkeklerde bile bu özveri yokken sen hayvandan beklemişsin. Çok trajikomik bir olay yani, kedinin kıza ihtiyacı var, e gelmiş bir tane yanıbaşında, ne yapacaktı, kanka mı olacaktı?
Cinsellik birincil ihtiyaçları arasında onun, e o da fırsatı değerlendirmiş, suçu yok koca oğlanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…