Neden salagim diosun onu anlamadim
Konuya gelincede hayvan bunlar yapacak bisi yok nsl engel olacaktin ki o kucuk dedign istemese olmazdi emnim hamile kalsa istesinden gelir uzulme sen
1 yaşından ufaksa ve gebe kaldıysa zorlanabilir haklısınız bu konuda. erkeği kısırlaştırın bence en yakın zamanda.
İnsan erkek kedi alırdı ya
Hiç mi aklına gelmedi ateşle barut yan yana durmaz diyeBak patlamışlar işte sonunda
Atları tecavüze uğrayan adam geldi aklıma:)))
Kısırlaştırın o zaman sizin oğlanı. Ortada bir taciz tecavüz yok ki hayvan bunlar beraberce takılmışlar:))
Kusura bakmayın ama durum biraz da komikEvet hic durmuyomus oglani durduramadim halada durduramiyorum gorsen.. Internette bi kedi sayfasinda yaziyodu genc erkek kedi en iyi genc disi kediyle arkadaslik kurarmis diye bende ne biliyim
Evet hala takilmak istiyolar normalmi?
Kusura bakmayın ama durum biraz da komikTövbe tövbe, sizin oğlan da evvelden istermiş hanım kediyi
Bulunca da hemen yapmış yapacağını işte, olan olmuş yani doğurursa tek de olmuyor bir sürü çıkar. Onlara nasıl bakacağınızı düşünün bence üzülmek yerine.
Bir erkekle bir dişi hayvanın çiftleşeceğini akıl edemediniz mi alırken?
E canım onlar hayvan ve duyguları yok sadece içgüdüleri var. Arkadaşça yaklaşmayı ne bilsin o yaBen en fazla dort tane yavru olur diye biliyorum. 14 haftalik olmadanda kimseye veremem. Basima dert
Ve dogru erkek kedinin zamani geldigini biliyodum iste o yuzden suclu hissediyorum halbuki niyetim o seyi yapsin degildi
Kediye sadece o sey icin yaklasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?