Kedim yeni gelen disi kediyi hamile birakti galiba

Ne yaptılar ? :))) Ateş ile barut birarada durur mu hic....Onları evde yalnız birakma...:))

Kediye o şey için yaklaşıyor demek. vay odun öpme koklama on sevişme yok yani.hayvanlar gibi durtusel yapıyo yani.insanlar gibi duygusal değil

Dogru soyluyosun gercekten iste salakligimdan. Yazik tek basina bi arkadas olacak sevinir diye
Unuttum hayvan iste

Dogru soyluyosun gercekten iste salakligimdan. Yazik tek basina bi arkadas olacak sevinir diye
Unuttum hayvan iste
Çok tatlısın ya, çok tatlı bir saflık örneği olmuş
Oğlan arkadaş değil hanım istiyormuş işte, neye niyet neye kısmet diye buna denir.

Disi kedi korunmamiş mi hiç ? Kim bilir nelerle kandırdi Onu boyu devrilesice..Evlilik vaadiyle kandirmistir..Benc bi daha vedev çıkarken kedinin Çükünü bağlayın, ya da yemeklerine şap atın...

O nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim

Sanmakla olmuyomus
Gayet normal bir soru sordum bunu bilmeniz gerekirdi çünkü.Sonuçta bir dişi ve bir erkek hayvan.Bu durumda kedilerden bir tanesini kısırlaştırmanız gerekiyor.Yoksa her kızgınlık döneminde çiftleşecekler.Hamile kalmamış olsa bile mutlaka bir gün kalacak.O yüzden hayvan alırken biraz daha özenli davranmak,iyice araştırmak gerekiyor.Dediğiniz gibi sanmakla olmuyor malesef.

Evet yapcaz inshallah. Disi kediye baktikca icim aciyo ben yaktim kediyi
kısırlaştırılmadan evvel zaten en az bi kez gebelik geçirmelerini öneriyo veteriner hekimler. biraz erken olmuş ama bi şekilde olucaktı :)

Sordugun soru degil soru sorma tarzindan bahsetmistim. Arastirdim zaten ama ciftlesir diye degilde cok iyi arkadas olurlar diye cok okudum o kaldj aklimda. Onlar hayvan dusuncesizlik ettim iste

kısırlaştırılmadan evvel zaten en az bi kez gebelik geçirmelerini öneriyo veteriner hekimler. biraz erken olmuş ama bi şekilde olucaktı :)

Bunu bilmiyodum umarim boyledir.
Bi tanidik kedilerini yaptirip satiyo pahali fiyata ve kedisini surekli hamile birakiyo cok kizmistim ona para icin kedi hep hamile geziyo kinadim galiba

Bunu bilmiyodum umarim boyledir.
Bi tanidik kedilerini yaptirip satiyo pahali fiyata ve kedisini surekli hamile birakiyo cok kizmistim ona para icin kedi hep hamile geziyo kinadim galiba
sosyal medyadan duyurursun bi şekilde verirsin yavruları. ama doğumdan sonra her ikisini de kısırlaştırmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…