Ne yaptılar ? :))) Ateş ile barut birarada durur mu hic....Onları evde yalnız birakma...:))Kizlar cok salagim biliyorum
Simdi soyle benim bi kedim var erkek. Apartmanda yasiyoruz ve tek basina zamani geciremiyo. Ve bende calisirsam yakinda yalniz kalmasin diye bi kedi daha almaya karar verdim. Arastirdim falan neyse benim kedi bi yasinda yani ondan kucuk olan bi disi kediyle en iyi arkadaslik onla kurabilecegini ogrendim ve dun gittim aldim kediyi.
Bugunde ne biliyim sey yaptilar. O disi kedide bi yasina yakin. Ve hamile kalcak diye cok korkuyorum uzuluyorum daha dogrusu daha bi yasinda disi kedi hani vucudu kaldirmayabilir diye. Icime okadadar dert olduki huzursuz oldum
yanlarında olsa da tutamaz kiNe yaptılar ? :))) Ateş ile barut birarada durur mu hic....Onları evde yalnız birakma...:))
Kediye o şey için yaklaşıyor demek. vay odun öpme koklama on sevişme yok yani.hayvanlar gibi durtusel yapıyo yani.insanlar gibi duygusal değilBen en fazla dort tane yavru olur diye biliyorum. 14 haftalik olmadanda kimseye veremem. Basima dert
Ve dogru erkek kedinin zamani geldigini biliyodum iste o yuzden suclu hissediyorum halbuki niyetim o seyi yapsin degildi
Kediye sadece o sey icin yaklasiyo
E canım onlar hayvan ve duyguları yok sadece içgüdüleri var. Arkadaşça yaklaşmayı ne bilsin o yaİnsan erkeklerde bile bu özveri yokken sen hayvandan beklemişsin. Çok trajikomik bir olay yani, kedinin kıza ihtiyacı var, e gelmiş bir tane yanıbaşında, ne yapacaktı, kanka mı olacaktı?
Cinsellik birincil ihtiyaçları arasında onun, e o da fırsatı değerlendirmiş, suçu yok koca oğlanın.
Kediye o şey için yaklaşıyor demek. vay odun öpme koklama on sevişme yok yani.hayvanlar gibi durtusel yapıyo yani.insanlar gibi duygusal değil
Çok tatlısın ya, çok tatlı bir saflık örneği olmuşDogru soyluyosun gercekten iste salakligimdan. Yazik tek basina bi arkadas olacak sevinir diye
Unuttum hayvan iste
Dogru soyluyosun gercekten iste salakligimdan. Yazik tek basina bi arkadas olacak sevinir diye
Unuttum hayvan iste
Yanlış anlamayın anlatiminiz çok hoşuma gitti sanki ergen gençlerden bahsediyorsunuzAy dalga gecmeyin hee
Gayet normal bir soru sordum bunu bilmeniz gerekirdi çünkü.Sonuçta bir dişi ve bir erkek hayvan.Bu durumda kedilerden bir tanesini kısırlaştırmanız gerekiyor.Yoksa her kızgınlık döneminde çiftleşecekler.Hamile kalmamış olsa bile mutlaka bir gün kalacak.O yüzden hayvan alırken biraz daha özenli davranmak,iyice araştırmak gerekiyor.Dediğiniz gibi sanmakla olmuyor malesef.O nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim
Sanmakla olmuyomus
Belki büyüklerinin yaninda yapmaktan utanirlar ondan dedim...:))yanlarında olsa da tutamaz ki
Çok gülüyorum kızmayın nolur
Çok tatlısınız
Üzülmeyin ya onlar halinden memnundur
kısırlaştırılmadan evvel zaten en az bi kez gebelik geçirmelerini öneriyo veteriner hekimler. biraz erken olmuş ama bi şekilde olucaktı :)Evet yapcaz inshallah. Disi kediye baktikca icim aciyo ben yaktim kediyi
Hamile kalamaz ki zaten ufaksa eger hamile kalirsa bunyesi aliskindir yani ustesinden gelir ama keske disi almasaydin
Disi almasaydi da kediler gay mi olsaydı :)))Hamile kalamaz ki zaten ufaksa eger hamile kalirsa bunyesi aliskindir yani ustesinden gelir ama keske disi almasaydin
Gayet normal bir soru sordum bunu bilmeniz gerekirdi çünkü.Sonuçta bir dişi ve bir erkek hayvan.Bu durumda kedilerden bir tanesini kısırlaştırmanız gerekiyor.Yoksa her kızgınlık döneminde çiftleşecekler.Hamile kalmamış olsa bile mutlaka bir gün kalacak.O yüzden hayvan alırken biraz daha özenli davranmak,iyice araştırmak gerekiyor.Dediğiniz gibi sanmakla olmuyor malesef.
Kendiniz Sübyancıymıs galiba....:)))O nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim
Sanmakla olmuyomus
kısırlaştırılmadan evvel zaten en az bi kez gebelik geçirmelerini öneriyo veteriner hekimler. biraz erken olmuş ama bi şekilde olucaktı :)
Disi almasaydi da kediler gay mi olsaydı :)))
Kendiniz Sübyancıymıs galiba....:)))
sosyal medyadan duyurursun bi şekilde verirsin yavruları. ama doğumdan sonra her ikisini de kısırlaştırmanı öneririmBunu bilmiyodum umarim boyledir.
Bi tanidik kedilerini yaptirip satiyo pahali fiyata ve kedisini surekli hamile birakiyo cok kizmistim ona para icin kedi hep hamile geziyo kinadim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?