sosyal medyadan duyurursun bi şekilde verirsin yavruları. ama doğumdan sonra her ikisini de kısırlaştırmanı öneririm
Ben hayvanlar konusunda biraz hassasım hem kedi hemde köpek besliyorum ve hayvanlara aşırı bir düşkünlüğüm var.Bu yüzden hayvan bakarken yapılan hatalara sinirleniyorum.Gelişi güzel yapılan hareketlerin bedelini onlar ödüyor çünkü.Mesela şimdi sizin bu yaptığınız durum şuna sebep oluyor; hayvanların mutlaka hayatlarında 1 kez çiftleşmesi gerekiyor bazı hastalıklara yakalanma riskini önlemek adına.Siz eğer kedilerinizi 1 kez de olsa çiftleştirecekseniz sorun yok tüm sözlerimi unutun.Ama doğum olsun istemiyorsanızda kısırlaştırmanız gerekiyor mutlaka.Kısırlaştırmakta aslında olabilecek bazı hastalıkları engelleyebiliyor ama ben buna karşıyım.En azından 1 kere bile çiftleşmeden kısırlaştırılmalarına karşıyım.Bunun hayvanların doğal yaşam ve üreme haklarına saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bana göre 1 kez de olsa hayatlarında üreme duygusunu tatmaları gerekiyor.Ama tabi ki de size cahilsin demek istemedim,yanlış anlamayın.Kırdıysam kusura bakmayın.Sordugun soru degil soru sorma tarzindan bahsetmistim. Arastirdim zaten ama ciftlesir diye degilde cok iyi arkadas olurlar diye cok okudum o kaldj aklimda. Onlar hayvan dusuncesizlik ettim iste
Ben hayvanlar konusunda biraz hassasım hem kedi hemde köpek besliyorum ve hayvanlara aşırı bir düşkünlüğüm var.Bu yüzden hayvan bakarken yapılan hatalara sinirleniyorum.Gelişi güzel yapılan hareketlerin bedelini onlar ödüyor çünkü.Mesela şimdi sizin bu yaptığınız durum şuna sebep oluyor; hayvanların mutlaka hayatlarında 1 kez çiftleşmesi gerekiyor bazı hastalıklara yakalanma riskini önlemek adına.Siz eğer kedilerinizi 1 kez de olsa çiftleştirecekseniz sorun yok tüm sözlerimi unutun.Ama doğum olsun istemiyorsanızda kısırlaştırmanız gerekiyor mutlaka.Kısırlaştırmakta aslında olabilecek bazı hastalıkları engelleyebiliyor ama ben buna karşıyım.En azından 1 kere bile çiftleşmeden kısırlaştırılmalarına karşıyım.Bunun hayvanların doğal yaşam ve üreme haklarına saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bana göre 1 kez de olsa hayatlarında üreme duygusunu tatmaları gerekiyor.Ama tabi ki de size cahilsin demek istemedim,yanlış anlamayın.Kırdıysam kusura bakmayın.
benim annemin kedileri var .müstakil ev .bahçede yaşıyorlar ve yavrular dahi hamile kalıyo.en büyük kedimiz nine bile oldu yani kaç sefer.daha 7-8 aylıkken doğuruyorlar.sorun olacağını sanmıyorum.kendini suçlu hissetme ama böyle olacağını da tahmin etmen gerekirdi.
sevinmiştir tabi sevinmezmi .bak hemen hoşgeldin demiş :) :) :) e artık babaanne olursun fenamı.yalnız bir kerede 5 kez doğurabilir ve daha sonrasıda gelir unutma..Haklisin ben bisey olmaz diye daha cok arkadaslik yonunden dusundum sevinir sandim oglan. Hayvan ama bunlar iste. Sorunolmaz inshallah ben cok iyi bakarim zaten tek kedi icin zor olmasin yeter
Tabi ki olması gereken bu dişi kedi 1 yaşındaysa sorun yok zaten.Kaldırabilir bu durumu.Siz kesin öğrenmek için 2 ya da 3 hafta sonra bir veterinere götürün hamile olup olmadığına baksın.Yok umursamazlik ettim farkindayim zaten o yuzden icim icimi yedi. Ama bir defa olsun olmasi gerektigini bilmiyodum tahatladim biraz
Cunku dogru bisey olmadigini dusunuyorum sanki kediyi benim ilk kedinin zevki icin almis gibi. Cunku once alsmak istiyodum iki kediyle nasil olur diye ama iste
Disi kediye karsi kendimi suclu hissediyorum
Kizlar cok salagim biliyorum
Simdi soyle benim bi kedim var erkek. Apartmanda yasiyoruz ve tek basina zamani geciremiyo. Ve bende calisirsam yakinda yalniz kalmasin diye bi kedi daha almaya karar verdim. Arastirdim falan neyse benim kedi bi yasinda yani ondan kucuk olan bi disi kediyle en iyi arkadaslik onla kurabilecegini ogrendim ve dun gittim aldim kediyi.
Bugunde ne biliyim sey yaptilar. O disi kedide bi yasina yakin. Ve hamile kalcak diye cok korkuyorum uzuluyorum daha dogrusu daha bi yasinda disi kedi hani vucudu kaldirmayabilir diye. Icime okadadar dert olduki huzursuz oldum
Kediye sadece o sey icin yaklasiyo
Disi kizginlik doneminde degilse ustunluk göstergesidir. Kizginlik doneminde mi?
ulan bu erkek kediler neymis boyle. bundan sonra kocama kizinca okuz degil kedi demeye karar verdimÇünkü erkek kediler yavru kedileri boğabiliyolar,anne kedi sütten kesilip daha çabuk kızgınlığa girsin diye..
nıye ayırıyorsunuz yahuEvet benim oglanin disiye saldirmasini gorunce acaba tecavuz mu edio diye ayirmak istedim ama yok
Karsilikli isteklilerdi
Ayyy evet çok fenalar,üstelik heryere pıskırtıyolar bideeeulan bu erkek kediler neymis boyle. bundan sonra kocama kizinca okuz degil kedi demeye karar verdim
konu sahibi kediyi cocuk gelin yaptiniz bari cocuk anne yapmayin. onleminizi alin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?