Kedim yeni gelen disi kediyi hamile birakti galiba

Sordugun soru degil soru sorma tarzindan bahsetmistim. Arastirdim zaten ama ciftlesir diye degilde cok iyi arkadas olurlar diye cok okudum o kaldj aklimda. Onlar hayvan dusuncesizlik ettim iste
Ben hayvanlar konusunda biraz hassasım hem kedi hemde köpek besliyorum ve hayvanlara aşırı bir düşkünlüğüm var.Bu yüzden hayvan bakarken yapılan hatalara sinirleniyorum.Gelişi güzel yapılan hareketlerin bedelini onlar ödüyor çünkü.Mesela şimdi sizin bu yaptığınız durum şuna sebep oluyor; hayvanların mutlaka hayatlarında 1 kez çiftleşmesi gerekiyor bazı hastalıklara yakalanma riskini önlemek adına.Siz eğer kedilerinizi 1 kez de olsa çiftleştirecekseniz sorun yok tüm sözlerimi unutun.Ama doğum olsun istemiyorsanızda kısırlaştırmanız gerekiyor mutlaka.Kısırlaştırmakta aslında olabilecek bazı hastalıkları engelleyebiliyor ama ben buna karşıyım.En azından 1 kere bile çiftleşmeden kısırlaştırılmalarına karşıyım.Bunun hayvanların doğal yaşam ve üreme haklarına saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bana göre 1 kez de olsa hayatlarında üreme duygusunu tatmaları gerekiyor.Ama tabi ki de size cahilsin demek istemedim,yanlış anlamayın.Kırdıysam kusura bakmayın.

benim annemin kedileri var .müstakil ev .bahçede yaşıyorlar ve yavrular dahi hamile kalıyo.en büyük kedimiz nine bile oldu yani kaç sefer.daha 7-8 aylıkken doğuruyorlar.sorun olacağını sanmıyorum.kendini suçlu hissetme ama böyle olacağını da tahmin etmen gerekirdi.

Yok umursamazlik ettim farkindayim zaten o yuzden icim icimi yedi. Ama bir defa olsun olmasi gerektigini bilmiyodum tahatladim biraz

Haklisin ben bisey olmaz diye daha cok arkadaslik yonunden dusundum sevinir sandim oglan. Hayvan ama bunlar iste. Sorunolmaz inshallah ben cok iyi bakarim zaten tek kedi icin zor olmasin yeter

Haklisin ben bisey olmaz diye daha cok arkadaslik yonunden dusundum sevinir sandim oglan. Hayvan ama bunlar iste. Sorunolmaz inshallah ben cok iyi bakarim zaten tek kedi icin zor olmasin yeter
sevinmiştir tabi sevinmezmi .bak hemen hoşgeldin demiş :) :) :) e artık babaanne olursun fenamı.yalnız bir kerede 5 kez doğurabilir ve daha sonrasıda gelir unutma..

Yok umursamazlik ettim farkindayim zaten o yuzden icim icimi yedi. Ama bir defa olsun olmasi gerektigini bilmiyodum tahatladim biraz
Tabi ki olması gereken bu dişi kedi 1 yaşındaysa sorun yok zaten.Kaldırabilir bu durumu.Siz kesin öğrenmek için 2 ya da 3 hafta sonra bir veterinere götürün hamile olup olmadığına baksın.

Cunku dogru bisey olmadigini dusunuyorum sanki kediyi benim ilk kedinin zevki icin almis gibi. Cunku once alsmak istiyodum iki kediyle nasil olur diye ama iste

Disi kediye karsi kendimi suclu hissediyorum
olan olmuş artık .....onlar ermiş muradına...

Ikisini de kısırlaştırmanız gerek tekini kısırlaştırmakla olmaz. dişilerin kızgınlık zamanı ayrı beter olur, öyle Mart filan beklemez uyutmaz apartmanı, mahallenin kedilerini başınıza toplar giriş katta filansanız. Erkeklerde gider evin en uç en gizli saklı köşelerine tuhaf bi koku yayar, dışarıdan gelince arar arar durursunuz evim niye böyle kokuyor diye.

hayvanları eve alıyoruz onların en doğal hakkı olan üremeyi elleirnden alıyoruz.. bırakın sevişsinler :)
onlarada yazık günah.. eevde süs gibi gezsin diye yartılmadılar ki..
artık hayvanın ne kadar canına tak ettiyse.. erkekte getirsen yapacakmış o işi :)

Disi kizginlik doneminde degilse ustunluk göstergesidir. Kizginlik doneminde mi?

Kedi annesi olmak zor.Şimdiden kolay gelsin.Hayvanların ićgüdüsel olarak yaptıkları bir şey bu.Hele ki bu aylar kızgınlık ayları daha zor,yaz sıcağında kediler daha bir atılgan oluyorlar.Keske kız değil de erkek vir kedi alsaydınız.Henüz bir yaşındaysa hamilelik ona zor olacaktır.Zaten bir yasından sonra baslıyor miniklerin hayatı.Kendinizi suçlamayın,onların doğasında var ama biraz erken olmuş sadece.
Benimde bembeyaz bir gözü mavi diger gözü kehribar,erkek 3 aylık bir kediciğim var.Kısırlaştırmak istemiyorum ama kısırlaştırmayınca da evden dısarı kaćmaya çalışma,yer belirleme gibi durumları oluyormuş.
Kısacası kedi annesi olmak zor:)

Ayy cok guldum ya
Cnm merak etme o kedi ustesinden gelir ama en kiza zamanda kedileri kisirlastir

Hayırlı olsun:)
İlk iş erkek kedinizi kısırlaştırmalısınız.Çünkü erkek kediler yavru kedileri boğabiliyolar,anne kedi sütten kesilip daha çabuk kızgınlığa girsin diye..

Kediye sadece o sey icin yaklasiyo

Disi kizginlik doneminde degilse ustunluk göstergesidir. Kizginlik doneminde mi?

Çünkü erkek kediler yavru kedileri boğabiliyolar,anne kedi sütten kesilip daha çabuk kızgınlığa girsin diye..
ulan bu erkek kediler neymis boyle. bundan sonra kocama kizinca okuz degil kedi demeye karar verdim
konu sahibi kediyi cocuk gelin yaptiniz bari cocuk anne yapmayin. onleminizi alin lutfen

Evet benim oglanin disiye saldirmasini gorunce acaba tecavuz mu edio diye ayirmak istedim ama yok
Karsilikli isteklilerdi
nıye ayırıyorsunuz yahu
hatta gormemezlıkten gelın
2 farklı cıns hayvan alınca cıftlesılecegını herkes bılır
1 yas kedının dogurması ıcın kucuk degıl sıkıntı etmeyın
en az 3 tane dogurur :) onların ınsanlar gıbı yumurtlama donemı yok
her yapısta kalıyorlar sımdıden torunlarınız hayırlı olsun:)
erkegı hemen kısırlastırın derım
anneyı dogumdan sonra hemen kısırlastırırsanız sut emdırırken sorun yasayabılır

neden kısırlaştırmadan dişi kedi aldınız ki
yavruların hepsine bakabilecek ya da sahiplendirebilecek durumdasınızdır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…