Cok tatlisiniz...Evet yapcaz inshallah. Disi kediye baktikca icim aciyo ben yaktim kediyi
Ben en fazla dort tane yavru olur diye biliyorum. 14 haftalik olmadanda kimseye veremem. Basima dert
Ve dogru erkek kedinin zamani geldigini biliyodum iste o yuzden suclu hissediyorum halbuki niyetim o seyi yapsin degildi
Kediye sadece o sey icin yaklasiyo
ay guldum ya kusura bakmaEvet benim oglanin disiye saldirmasini gorunce acaba tecavuz mu edio diye ayirmak istedim ama yok
Karsilikli isteklilerdi
Evet yapcaz inshallah. Disi kediye baktikca icim aciyo ben yaktim kediyi
Neden acaba diye düşündünüz mü hiç. Gençlerin kanı kaynıyorEvet hic durmuyomus oglani durduramadim halada durduramiyorum gorsen.. Internette bi kedi sayfasinda yaziyodu genc erkek kedi en iyi genc disi kediyle arkadaslik kurarmis diye bende ne biliyim
ulan bu erkek kediler neymis boyle. bundan sonra kocama kizinca okuz degil kedi demeye karar verdim
konu sahibi kediyi cocuk gelin yaptiniz bari cocuk anne yapmayin. onleminizi alin lutfen
Bence siz bunu düşünmektense doğan yavruları nasıl sahiplendireceğinizi düşünün.
Sokakta kalan yavrular daha acı bişey bu olandan.
1 yaşında olan kedinin kzıgınlık dönemini nasıl anlamadınız gece gündüz miyavlar agresif olur dışarı kaçmak ister ve evin her yerine sıvı bırakır çok da pis kokar ve bu kızgınlık dönemi 2 hafta sürer. Evde baktıgınız kedileri kısırlaştırılması lazım. En kısa sürede veterinere götürüp operasyonu yaptırın
Benim dişi ve erkek iki kedim var erkek olan daha 3 aylık dişi olan 1 yaşını geçti 8 aylıkken kısırlaştırdim. Aynı ortama girdiklerinde alışma sürecinde sürekli kavga ettiler belki siz bunu çiftleşme olarak algıladınız. Kızgınlık dönemini anlamama şansınız hiç yok 15-20 gün sürekli miyavlıyor, balkondan camdan atlar.Yeni aldik disi kediyi. Ilk kedimiz ise normal yasi kucuk oldugu icin oynar cok ama kokmadi hicbizaman bisey gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?