Disi kizginlik doneminde degilse ustunluk göstergesidir. Kizginlik doneminde mi?
neden kısırlaştırmadan dişi kedi aldınız ki
yavruların hepsine bakabilecek ya da sahiplendirebilecek durumdasınızdır umarım.
Evde zaten kısırlaştırılmamış erkek kedi bakmak zordur. Bunlar sağa sola işarèt bırakır ve o idrarları çok pis kokar. Eviniz kokmuyor mu? Evde erkek kedi bakmaya devam edecekseniz bir an evvel kısırlaştırın.
Dişi kediler 6 aylıkken kısırlaştırılır. Yaşını doldurmadan hamile kalabilirlermiş çünkü.
Yani sizinki bile bile lades olmuş üzgünüm.
Yok bakarim allahin izniyle sorun olmaz o cok sukur. Tek derdim kedi kendini nasil hissedecek diye
kısırlaştırmalısınız ya da ayırmalısınız
yavrularıyla ya da kardeşleriyle bile çiftleşen hayvanlardan bahsediyoruz
yavruları olursa erkek kedi onları yiyebilir/boğabilir
hepsiyle nasıl başa çıkacaksınız
yavrusu olan dişiler çiftleşmiyo diye sanırım :/Hönk nasıl bir babaymış
Erkek kediler yavruları boğabiliyorlar. İlginç olansa annesini kaybetmiş yavrulara sahip çıkıyorlar. Bizim bi erkek kedimiz annesiz bi yavruyu emzirmişti mesela .Hönk nasıl bir babaymış
Yani hayvan da olsa erkek sonuçtaO nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim
Sanmakla olmuyomus
Evet haklısın özgür bırakmak lazim...Arkadas nerdeyse kasedini yapıp kedilere şantaj yapacak :)))) bırak birbirlerini tatmin etsinler...iyi ki de hayvanlara öyle bir içgüdü verilmiş...Düşünsenize eger o içgüdü olmasaydı, hiçbiri cogalmak istemezdi, demek ki o içgüdü veya şehvet her ne ise neslin devamı için verilmiş...Onlar da içgüdülerine yenik düşmüşler..Şehvet Kurbanları...hayvanları eve alıyoruz onların en doğal hakkı olan üremeyi elleirnden alıyoruz.. bırakın sevişsinler :)
onlarada yazık günah.. eevde süs gibi gezsin diye yartılmadılar ki..
artık hayvanın ne kadar canına tak ettiyse.. erkekte getirsen yapacakmış o işi :)
O nasıl ya anlamadım ?Disi kizginlik doneminde degilse ustunluk göstergesidir. Kizginlik doneminde mi?
Belki de hamile kalmamistir..Emin misiniz..Belki de degildirKedi annesi olmak zor.Şimdiden kolay gelsin.Hayvanların ićgüdüsel olarak yaptıkları bir şey bu.Hele ki bu aylar kızgınlık ayları daha zor,yaz sıcağında kediler daha bir atılgan oluyorlar.Keske kız değil de erkek vir kedi alsaydınız.Henüz bir yaşındaysa hamilelik ona zor olacaktır.Zaten bir yasından sonra baslıyor miniklerin hayatı.Kendinizi suçlamayın,onların doğasında var ama biraz erken olmuş sadece.
Benimde bembeyaz bir gözü mavi diger gözü kehribar,erkek 3 aylık bir kediciğim var.Kısırlaştırmak istemiyorum ama kısırlaştırmayınca da evden dısarı kaćmaya çalışma,yer belirleme gibi durumları oluyormuş.
Kısacası kedi annesi olmak zor:)
Piskirtma ney ya ?Ayyy evet çok fenalar,üstelik heryere pıskırtıyolar bideee
Harbi bu boğma işi var mi ilk kez duydum?kısırlaştırmalısınız ya da ayırmalısınız
yavrularıyla ya da kardeşleriyle bile çiftleşen hayvanlardan bahsediyoruz
yavruları olursa erkek kedi onları yiyebilir/boğabilir
hepsiyle nasıl başa çıkacaksınız
Daha seviyeli bir ilişki hayal etmiştiniz sanırım.Kediye sadece o sey icin yaklasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?