Kedim yeni gelen disi kediyi hamile birakti galiba

Evde zaten kısırlaştırılmamış erkek kedi bakmak zordur. Bunlar sağa sola işarèt bırakır ve o idrarları çok pis kokar. Eviniz kokmuyor mu? Evde erkek kedi bakmaya devam edecekseniz bir an evvel kısırlaştırın.

Dişi kediler 6 aylıkken kısırlaştırılır. Yaşını doldurmadan hamile kalabilirlermiş çünkü.

Yani sizinki bile bile lades olmuş üzgünüm.

neden kısırlaştırmadan dişi kedi aldınız ki
yavruların hepsine bakabilecek ya da sahiplendirebilecek durumdasınızdır umarım.

Yok bakarim allahin izniyle sorun olmaz o cok sukur. Tek derdim kedi kendini nasil hissedecek diye

Yok iste hicbir koku yok. Yani isaret birakmadi hic. Yani yapamaz diye dusundum acikcasi ozellikle kediyle ilk saatlerde normal yaklasti sonradan olan oldu

Yok bakarim allahin izniyle sorun olmaz o cok sukur. Tek derdim kedi kendini nasil hissedecek diye

eğer kedi 1 yaşındaysa ve ilk doğumuysa çok fazla yavrulamaz ama belli de olmaz 2 tane de, 7 tane de çıkabilir, kendini kötü hissetmez çünkü muhtemelen o da kızgınlıktaydı, ama mutlaka önce erkek kediyi emzirme sonrası da dişiyi kısırlaştırın, yoksa başedemezsiniz yavrularla...

kısırlaştırmalısınız ya da ayırmalısınız
yavrularıyla ya da kardeşleriyle bile çiftleşen hayvanlardan bahsediyoruz
yavruları olursa erkek kedi onları yiyebilir/boğabilir
hepsiyle nasıl başa çıkacaksınız

Hönk nasıl bir babaymış
yavrusu olan dişiler çiftleşmiyo diye sanırım :/
ama 4-5 yavru olursa konu sahibi nasıl bakacak
bizim eve kedi yavrulamış 5 güzel yavru vardı ilan açtım günlerce sahiplenecek biri aradım yok
sokağa gitti kediler
bende de bi dişi var 5 aylıkken kızgınlığa girdi
6 aylık koruyucu iğne yaptırdık
yaşını geçince kısırlaştırıcaz

O nasil soru sorus oyle. Cahilmisin der gibi neyse canimm ben sandimki disi bizim kediden kucuk daha bi yasinda degil yaklasmaz sandim

Sanmakla olmuyomus
Yani hayvan da olsa erkek sonuçta demek ki çıtır seviyo senin delikanlı

Neyse olan olmuş bir sürü torunun olacak yakinda seni zor günler bekliyor gibi.

Evet haklısın özgür bırakmak lazim...Arkadas nerdeyse kasedini yapıp kedilere şantaj yapacak :)))) bırak birbirlerini tatmin etsinler...iyi ki de hayvanlara öyle bir içgüdü verilmiş...Düşünsenize eger o içgüdü olmasaydı, hiçbiri cogalmak istemezdi, demek ki o içgüdü veya şehvet her ne ise neslin devamı için verilmiş...Onlar da içgüdülerine yenik düşmüşler..Şehvet Kurbanları...

Belki de hamile kalmamistir..Emin misiniz..Belki de degildir

Çok komiksiniz ya
Canım normal bunlar. Benimde kedilerim var. (3 tane).
Kediler yaklaşık 6-7 aylık olduktan sonra kızgınlığa giriyorlar. Yani hormonları devreye giriyor sen farketmeden de iş işten geçmiş oluyor dikkat etmezsen.
O yüzden iş işten geçtiyse sana geçmiş olsun
Şuan tek yapacağın şey kedinin doğurmasını beklemek. Muhtemelen 4 yada 5 tane çıkabilir. Sen şimdiden yuva aramaya başla doğacak yavrular için.
Tabi önce annesi emzirir vs sonra sahiplendirirsin. Erkek kedinide kısırlaştırmanı öneririm.
Vicdan meselesi yapmana gerek yok. Bunlar insan değil hayvan.

Harbi bu boğma işi var mi ilk kez duydum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…