- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Harbi bu boğma işi var mi ilk kez duydum?
Daha seviyeli bir ilişki hayal etmiştiniz sanırım.
Hamile kalmıştır büyük ihtimal,Kizlar cok salagim biliyorum
Simdi soyle benim bi kedim var erkek. Apartmanda yasiyoruz ve tek basina zamani geciremiyo. Ve bende calisirsam yakinda yalniz kalmasin diye bi kedi daha almaya karar verdim. Arastirdim falan neyse benim kedi bi yasinda yani ondan kucuk olan bi disi kediyle en iyi arkadaslik onla kurabilecegini ogrendim ve dun gittim aldim kediyi.
Bugunde ne biliyim sey yaptilar. O disi kedide bi yasina yakin. Ve hamile kalcak diye cok korkuyorum uzuluyorum daha dogrusu daha bi yasinda disi kedi hani vucudu kaldirmayabilir diye. Icime okadadar dert olduki huzursuz oldum
Bizim mahallede minicik bi dişi kedi var 1 yaşında yok. Bütün erkek kediler savaş halinde hepsi peşinde maalesef.
Belki de hamile kalmamistir..Emin misiniz..Belki de degildir
Yuhhhh ya ilk kez öğrenmiş oldum bunu...Oğlunuzu neden kısırlaştırmadınız bu güne kadar? Malum sağa sola tuvalet yapıp saldırganlaşıyorlar kısırlaştırılmadıklarında. Arkadaş diye almışsınız gelininiz olmuş. 1 yaşında kız kedi gayet büyüktür 8 aylıktan başlıyor bunlar şırfıntılığa
Erkek kedi yavruları boğabilir bile, çünkü kız kedinin lohusalık döneminde kızışmayacağını bilir, iç güdüsel olarak onları ortadan kaldırmak isteyebilir.
aa gerçekten mi bilmiyordum bizim de kuşlarımız var yavru yapacaklar napalım yavrular oluncaevet erkek kediler yavruları istemezlermiş
kuşlarda falan da var bu muhabbet kuşlarının da yavrusu olunca erkeği ayırmak gerekiyor
Tabi canım önce bir flört gerek. Fuckbuddy olmuşlar resmen
Kizlar cok salagim biliyorum
Simdi soyle benim bi kedim var erkek. Apartmanda yasiyoruz ve tek basina zamani geciremiyo. Ve bende calisirsam yakinda yalniz kalmasin diye bi kedi daha almaya karar verdim. Arastirdim falan neyse benim kedi bi yasinda yani ondan kucuk olan bi disi kediyle en iyi arkadaslik onla kurabilecegini ogrendim ve dun gittim aldim kediyi.
Bugunde ne biliyim sey yaptilar. O disi kedide bi yasina yakin. Ve hamile kalcak diye cok korkuyorum uzuluyorum daha dogrusu daha bi yasinda disi kedi hani vucudu kaldirmayabilir diye. Icime okadadar dert olduki huzursuz oldum
kediler hakkında hiç bi fikrim yokta, gerçekten gerçekmi bu insanlar gibi menopozo girip ateş basmalarıkedinin cinsi ne bu arada. yyok tekir dışında bir cinsse iran gibi torunlardan birine aday olabilirim ondan sordumbirşey olmaz endişelenmeyin bu arada. dişi kedi için de erkek içinde zaman gelmiş demek ki.
erkek kedi bakmak o yüzden çok zor. azmanlıkları her an tutabiliyor,rahat durmuyorlar sonrada.dişi kedim var 12yaşında ve kısır,çok rahatım.menapoza girdik artık sadece yangınlarda,yaz kış taş tepesinde rüzgar alan cam kenarlarında yatıyor zilli
Kizlar cok salagim biliyorum
kısır olduğu için zaman zaman çiftleşme isteği oluyor. evet çok garip ki sürekli serin yer arıyor yaz kış. bende dalga geçiyorum menopozlu diye.kedi dediğin sıcak sever dimi yokkkk nefret ediyor yaakediler hakkında hiç bi fikrim yokta, gerçekten gerçekmi bu insanlar gibi menopozo girip ateş basmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?