Kedim yeni gelen disi kediyi hamile birakti galiba

Oğlunuzu neden kısırlaştırmadınız bu güne kadar? Malum sağa sola tuvalet yapıp saldırganlaşıyorlar kısırlaştırılmadıklarında. Arkadaş diye almışsınız gelininiz olmuş. 1 yaşında kız kedi gayet büyüktür 8 aylıktan başlıyor bunlar şırfıntılığa
Erkek kedi yavruları boğabilir bile, çünkü kız kedinin lohusalık döneminde kızışmayacağını bilir, iç güdüsel olarak onları ortadan kaldırmak isteyebilir.

Hamile kalmıştır büyük ihtimal,8 aylık kediler bile hamile kalabiliyorlar

Ay cok hossunuz :)
Biz burda hamile kaldim acaba diyen coluk cocuktan sonra bu gercekten iyiydi. :) Kisirlastirmayin ya ben cok üzülüyorum sonra daha kötü oluyo kedicikler.. guvendiginiz birilerine verirsiniz eger yeni bebek kedileri de

Yuhhhh ya ilk kez öğrenmiş oldum bunu...

evet erkek kediler yavruları istemezlermiş
kuşlarda falan da var bu muhabbet kuşlarının da yavrusu olunca erkeği ayırmak gerekiyor
aa gerçekten mi bilmiyordum bizim de kuşlarımız var yavru yapacaklar napalım yavrular olunca

Yorumlara çok güldüm. .
Çok tatlı kk bayanları. .
Ellemeyin kediciklere. .

Anam neler varmış hiç duymamıştım bunları :))) gercekten hayvan bakmak cok zor, özveri istiyor.

kedinin cinsi ne bu arada. yyok tekir dışında bir cinsse iran gibi torunlardan birine aday olabilirim ondan sordumbirşey olmaz endişelenmeyin bu arada. dişi kedi için de erkek içinde zaman gelmiş demek ki.
erkek kedi bakmak o yüzden çok zor. azmanlıkları her an tutabiliyor,rahat durmuyorlar sonrada.dişi kedim var 12yaşında ve kısır,çok rahatım.menapoza girdik artık sadece yangınlarda,yaz kış taş tepesinde rüzgar alan cam kenarlarında yatıyor zilli

Canım 6 aydan sonra her dişi kedi yılda 2 kere hamile kalabilir. Vucudu kaldırır. Onun bir yaşı insanla kıyaslanamaz ki :) ama eğer 2 kedinin 3-10 olmasını istemiyorsan dişi kediyi kısırlaştır en azından mutlu mesut yaşayın.

kediler hakkında hiç bi fikrim yokta, gerçekten gerçekmi bu insanlar gibi menopozo girip ateş basmaları

Endişelenmeyin altı aydan küçük değilse doğum yaklaştığında anne moduna girecektir, tabii veteriner desteği alin siz yine de. Bebekler olduktan sonra da lütfen guvenebileceginiz insanlara sahiplendirin sokağa bırakmayın.

Bi de eğer yavrulamasini istemiyorsaniz ikisinin iyiliği için de kisirlastirin.

Bu konuda sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya calisirim.

kediler hakkında hiç bi fikrim yokta, gerçekten gerçekmi bu insanlar gibi menopozo girip ateş basmaları
kısır olduğu için zaman zaman çiftleşme isteği oluyor. evet çok garip ki sürekli serin yer arıyor yaz kış. bende dalga geçiyorum menopozlu diye.kedi dediğin sıcak sever dimi yokkkk nefret ediyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…