- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
- Konu Sahibi toprakyagiznehirim
-
şuan evde annemlerin yanında araç olmadığı için götüremiyorlar veterinere. Çalıştığım bölgede araç sıkıntısı var maalesef yoksa beni burada kim tutabilir kiizin alsanız aksama kadar kım bılır ne olacak orda kı can
Arada kalkıp hafif yürüyebiliyor ve yemek yiyor görüntülü aradım. Şuan soğuk diye evin içine aldılar annemler.Sokakta akşama kadar inşallah sıkıntı yaşamaz çok kötü durumdaysa acil götürülmesi gerekir. Fakat hafif bir burkulma ise akşama dek çok sorun yaşayacağını sanmam. Veteriner tedavi eder ama eve almaz iseniz tedavi aşamasında veterinerde kalması gerekebilir.
Bu yaz kedimiz pencereden düştü ve bacağı 5-6 yerinden kırıldı, korkuyla ve çarpmanın etkisiyle şoka girdi; biraz zorlu bir süreç sizi bekliyor olacak, vakit kaybetmeden kedinizi alın güvendiğiniz bir veterinere götürün.
Araba çarpmasının etkisi ile iç kanama var mı vb. için 48 saat yemek yedi mi yemedi mi-serum takviyesi, göz bebekleri kontrolü ile başında bekleyeceksiniz, ağzından ya da makatından kan gelip gelmediği vb hepsini veteriner size soracak-bakacak. Ne kadar erken götürürseniz o kadar iyi; emin olmak için ciğer röntgeni isteyecek (Çarpma ile ciğerde su toplama vb var mı diye. Çok da hakim değilim tıbbi terimlerine); sonraki iş bacağın kurtulup kurtulmayacağı. Öncelik hayatta tutmak/hayati riski var mı yok mu belirlemek olacak.
tintinn bu konuda çok daha faydalı olacaktır.
sokak canlarına yemek su verenden boyle durumlarda el uzantan ınsanlardan allah razı olsun
Annesi de yavruları 1 aylıkken aynı şekilde kaza sonucu kaybettik ama gördüğümde çok geçtisokak canlarına yemek su verenden boyle durumlarda el uzantan ınsanlardan allah razı olsun
evde dursun zaten şimdi onun çok ağrısı vardır. bir de soğukta kalırsa iyice artar ağrısıArada kalkıp hafif yürüyebiliyor ve yemek yiyor görüntülü aradım. Şuan soğuk diye evin içine aldılar annemler.
Aslında var ama herkeste merhamet yok.hiç bir Allah kulu yokmu köyde onu veterinere götürebilecek?
çalıştığım bölge araç konusunda çok sıkıntılı ve eşim de yakınım da değil eğer imkanım olsa bir dakika bile durmam.Veterinere götürün izin alın biri hastaymış gibi veya anlayışlılarsa evcil hayvanım diyin
Annesi de yavruları 1 aylıkken aynı şekilde kaza sonucu kaybettik ama gördüğümde çok geçtiYavruları çok zor büyüttük ama başardık 2 tanesi sahiplendirildi buda benim yanımda kaldı. Yola hiç çıkmazdı kapı yanına kadar gider araba görünce koşarak yanıma gelirdi çok üzgünüm böyle olmasını hiç istemezdim.
Evdeki aileniz götüremez mi?çalıştığım bölge araç konusunda çok sıkıntılı ve eşim de yakınım da değil eğer imkanım olsa bir dakika bile durmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?