- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Merhaba kızlar
Önceki konularımda da bahsetmiştim ben bir kedi sahiplendim. Oğlumla ilgili hiç bir sıkıntım yok.
Fakat sorun şu bizim yavru ile arada acemiliklerimiz oluyor. (Çok şükür ciddi bir sorun hiç yaşamadık)
Aklıma takılan birşey var. Yaz geldi ama bizim yavru ara ara cam kenarına oturuyor. Yaz gelip camları açmam gerektiği zaman düşmemesi için ne yapmam gerekiyor.
Birde kedi mamasını biraz fazla almıştım. Gülmeyin ama sıcaktan bozulur mu buzdolabında saklamam gerekir mi? Yada bozulmaması için nasıl bir yerde saklamalıyım??
Evet o bebekk benim :)) çok teşekkür ediyorum:)Sineklik taktırın lütfen.4 ayak üstüne düşseler de kırılıyor bacakları Allah korusun.
Mamayı da serin ve gölge bir yerde saklayın.
Tekir güzeliydi sizin yavru yanlış hatırlamıyorsam değil mi
Hemen araştırmalıyım çok teşekkür ederimBen mamaları 10 kg olarak alıyorum. Bantlı oluyor zaten ağzı. Öyle duruyor. Bozulmuyor. Ama çok sıcak yerde tutmayın.
Kediler için pencerelere takılan sineklikler var onlardan taktırabilirsin. Çelik telden yapıyorlar. Biz de çok korkuyorduk fakat Allah'a şükür bizimki alıştı, balkonda sandalyede oturup dışarıyı seyrediyor devamlı. Ama sürekli gözümüz üstünde.
Çok teşekkür ederimKedi korumalari var camlar icin hava geciriyor ve sert normal sinekligi acar kediler.
Benim saftiriğim açamıyor çok şükür.Kedi korumalari var camlar icin hava geciriyor ve sert normal sinekligi acar kediler.
Cok safmis gercektenBenim saftiriğim açamıyor çok şükür.
Önünde yatıp güneşleniyor anca.
O dediğinizi ben de araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?