Kedimi İçten Koklayamamak :/

Ben de parfüme karşı öyleyim ve sıktırmiyorum eşime. Ama kendi kokusuna karşı henüz bir hassasiyetim oluşmadı, oluşmaz da inşallah :))

simdi söyle birsey anlatti doktorum bana. hamilelikte kedilerden uzak durulmaliymis. birsey varmis hamilelikte bebegi riske soka bilirmis. ve kediler bunu hissedip uzaklasa biliyorlarmis.

ikinici o itici gelen koku demek beyin sana sinyal veriyor uzak dur diye....

doganin güzelligi hamilelikde zarar gelebilicek seyler kokudan zaten sinyalini veriyor

misal hamileligimde temizlik icin kullandigim sivinin kokusundan nasil tiksiniyordum. oysa kac yildir begenerek kullandigim üründü. arkasini oluyunca sebebini anladim...

Valla benim hamilelikte olmadı midem çok bulanmasına rağmen kedime karşı bi koku hassasiyetim yoktu. Eşimin parfümü beni çıldırtmıştı. Bebek doğalı 1 sene oldu hala o parfüm kokusu burnumda gibi. Umarım sizin geçer

Oohoo.. Doğuma kadar sürdü yani :) normal olabilir dediğiniz gibi ama sanirim ben bunu hiç beklemiyordum. Hani yiyecek vs kokar ama kedimin bana kokması şaşırttı beni..
Bulantili dönemde beş ay bitene kadar mutfağa giremedim.
Sonra azaldı biraz ama tam geçmedi.
Yani herkeste aynı olmaz tabi.

Bırakın kediyi benim ablam hamileyken insanlar kokuyor diye kalabalık yerlere gitmezdi.Evde de burnunda kolonya şişesiyle dolaşırdı.Bence durumunuz normal bana göre.Hatta çok daha iyisiniz çoğu kimseden.

Okuduğum en ilginç yorumdu :) kedimin benden uzak durmasinin sebebi bu olabilir mi gerçekten. Eğer öyleyse onu bir kez daha sevdim canım kızım

Yav siz kedşm kokuyor diyorsunuz bana 9 ay kocam koktu.
Bildiğiniz lağım gibi.
Normal yani.

Keşke benim de olmasaydı kedime karşı ya. Canım kızım.. Icten koklayıp opememek çok üzüyor beni

:))) çok zor olmalı. Henüz eşime karşı hassasiyetim yok çok şükür ama kedime karşı olması dahi şaşırttı beni. Sanırım yine de şanslıymisim

Yani evet 9 ay evde föseptik gibi koktuğunu düşündüğüm biri ile yaşadım
Adam duş almaktan yosun tutacaktı.
Sadece dul alınca 2 3saat o koku giderdi.

Parazit aşıları var değil mi? Yoksa hemen acilen yaptırın. Bu arada aldığınız koku belki de gerçekten kediden geliyor olabilir, veterinere danışın eğer imkanınız varsa, hani çürük diş, tartar sorunu ağız kokusu yapar, ya da tüylerinde bir mantar enfeksiyonu vb. Eğer kedide sorun yoksa hamileliğinizden dolayı olabilir. Üzülmeyin, kendinizi suçlu hissetmeyin, onu uzaktan sevin, konuşun onunla, kucağınıza almadan oturduğu yerde başını okşayın, iple oynatın vb, sonra ellerinizi yıkayın.

Asilarinda sıkıntı yok.. Zaten kokuyu sadece ben alıyorum, eşim falan eskisi gibi sarılıp kokluyor öpüyor. Kaldı ki eşim çok titizdir farklı bir koku olsa eminim ki aldırdı kokuyu. Sorun benim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…