Ilk hamileligimde esimin kokusundan tiksinmistim. Parfum kokusu falan mahvediyodu beni. Esimin yattigi tarafa bile donemiyordum. Esimde banyoda sıkıyodu parfumunu mecbur. Banyodan da tiksinmistim. 6aylik olduktan sonra bi gun kokusunu aldigimda o kadar ozledigimi hissettim ki. Tekrar ilk defa duymusum gibi kokusunu asik oldum adama
5. Haftadan 17. Haftaya kadar sürekli çıkarmıştımSizin de mi erken dönemde başladı? Yani şu an henüz iki aylık bebeğim.. Umarım çabuk geçer bu süreç çünkü gerçekten çok zor. Mutfaktan bile tiksiniyorum bazen :)
Bulantili dönemde beş ay bitene kadar mutfağa giremedim.Oohoo.. Doğuma kadar sürdü yani :) normal olabilir dediğiniz gibi ama sanirim ben bunu hiç beklemiyordum. Hani yiyecek vs kokar ama kedimin bana kokması şaşırttı beni..
Soğan salca benim de.Soğan kokusukabusum olmuştu.
Okuduğum en ilginç yorumdu :) kedimin benden uzak durmasinin sebebi bu olabilir mi gerçekten. Eğer öyleyse onu bir kez daha sevdim canım kızımsimdi söyle birsey anlatti doktorum bana. hamilelikte kedilerden uzak durulmaliymis. birsey varmis hamilelikte bebegi riske soka bilirmis. ve kediler bunu hissedip uzaklasa biliyorlarmis.
ikinici o itici gelen koku demek beyin sana sinyal veriyor uzak dur diye....
doganin güzelligi hamilelikde zarar gelebilicek seyler kokudan zaten sinyalini veriyor
misal hamileligimde temizlik icin kullandigim sivinin kokusundan nasil tiksiniyordum. oysa kac yildir begenerek kullandigim üründü. arkasini oluyunca sebebini anladim...
Yav siz kedşm kokuyor diyorsunuz bana 9 ay kocam koktu.Merhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
Şimdi size minik kedicigimden, canım kızımdan bahsedeceğim. Onu sahipleneli yaklaşık bir yıl oldu ve ona inanılmaz bağlıyım çok seviyorum. O da bana gerçekten çok bağlı bunu hissettiriyor da zaten. Karşılıklı sevisiyoruz yani :))
Ama hamile olduğumdan beri, özellikle son iki haftadir canım kızıma karşı bir tuhaf hissediyorum. Asla sevgimi ilgimi vs sakinmiyorum ama onu doyasıya koklayamiyorum. Bunu yazarken dahi üzülüyorum.
Hamilelikten once, onun kesinlikle kötü korkmadığına emindim. Hatta gerçekten güzel kokuyordu. Eminim şimdi de öyle kokuyor ama ben biraz farklı bir koku alıyorum sanki. Tamamen hayali bir şey. Eşim vs almıyor, sadece ben.
Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mukendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor
:))) çok zor olmalı. Henüz eşime karşı hassasiyetim yok çok şükür ama kedime karşı olması dahi şaşırttı beni. Sanırım yine de şanslıymisimYav siz kedşm kokuyor diyorsunuz bana 9 ay kocam koktu.
Bildiğiniz lağım gibi.
Normal yani.
Öyle yapacağım mecburen :)Hamilelikte öyle olur. Doğuma kadar koklamayın siz de, okşayın sadece.
Keşke benim de olmasaydı kedime karşı ya. Canım kızım.. Icten koklayıp opememek çok üzüyor beniValla benim hamilelikte olmadı midem çok bulanmasına rağmen kedime karşı bi koku hassasiyetim yoktu. Eşimin parfümü beni çıldırtmıştı. Bebek doğalı 1 sene oldu hala o parfüm kokusu burnumda gibi. Umarım sizin geçer
:))) çok zor olmalı. Henüz eşime karşı hassasiyetim yok çok şükür ama kedime karşı olması dahi şaşırttı beni. Sanırım yine de şanslıymisim
Doğumdan sonra düzeldi değil mi?Yani evet 9 ay evde föseptik gibi koktuğunu düşündüğüm biri ile yaşadım
Adam duş almaktan yosun tutacaktı.
Sadece dul alınca 2 3saat o koku giderdi.
Asilarinda sıkıntı yok.. Zaten kokuyu sadece ben alıyorum, eşim falan eskisi gibi sarılıp kokluyor öpüyor. Kaldı ki eşim çok titizdir farklı bir koku olsa eminim ki aldırdı kokuyu. Sorun benim yaniParazit aşıları var değil mi? Yoksa hemen acilen yaptırın. Bu arada aldığınız koku belki de gerçekten kediden geliyor olabilir, veterinere danışın eğer imkanınız varsa, hani çürük diş, tartar sorunu ağız kokusu yapar, ya da tüylerinde bir mantar enfeksiyonu vb. Eğer kedide sorun yoksa hamileliğinizden dolayı olabilir. Üzülmeyin, kendinizi suçlu hissetmeyin, onu uzaktan sevin, konuşun onunla, kucağınıza almadan oturduğu yerde başını okşayın, iple oynatın vb, sonra ellerinizi yıkayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?