Kedimi İçten Koklayamamak :/

Yani evet 9 ay evde föseptik gibi koktuğunu düşündüğüm biri ile yaşadım
Adam duş almaktan yosun tutacaktı.
Sadece dul alınca 2 3saat o koku giderdi.
Size mi üzüleyim eşinize mi bilemedim. Çok zor olmalı. Şükür ki geçici bir süre

Ben de hamileyken her türlü kokuya karşı çok duyarlıydım ama ben ona rağmen kedi kızımın dibinden ayrılmıyordum ama sonra doğruca tuvalete Geçer merak etmeyin. Benim 4. ayın sonunda düzeldi.
Düzelir demi o kadar çok kokuyor ki herşey mutfağa adım atamıyorum ..her gün duş almadan duramayan ben ..duş almaktan korkar oldum şampuanlar vs berbat kokuyor

Normal normal. Bende insan kokusuna duyarliydim. Insanların normalde rahatsiz etmeyen ten kokusu hamile oldugumda ağır tarifsiz bir koku olarak geliyordu eşimin her gece dusa girip yatmasını istiyordum düsünün

Düzelir demi o kadar çok kokuyor ki herşey mutfağa adım atamıyorum ..her gün duş almadan duramayan ben ..duş almaktan korkar oldum şampuanlar vs berbat kokuyor
Düzeliyor merak etmeyin Genelde dört ay sonunda bitiyor. Tabii daha uzun daha kısa sürebilir biraz bünyeye göre değişiyor. En kötü ihtimalle doğumdan sonra kesin düzeliyor. Benim yeme alışkanlıklarım falan değişmişti. Kerevize bayılırım ama konusundan yanına yaklaşamıyordum. Soğan zaten korkulu rüyamdı ama yumurtadan midem bulanmadı mesela. Sucuğun kokusu çok ağırdır ama beni rahatsız etmedi. O bulantılar geçene kadar baya kahvaltılıklarla idare ettim. Bir de soğansız yemek yapayım dedim de hiç olmadı 4 ay sonunda normale döndüm ama. Siz de illa ki normale döneceksiniz.

Bir de ben de şöyle bir durum oldu; period döneminde neyin kokusuna daha duyarlıysam hamilelikte onlardan midem bulandı.

Çook normal, ilk 4-5 ay olur öyle. Yakın arkadaşımın kafeste kuşu var ki temiz bir hatun, sürekli temizler kafesi. Evine girdiğim gibi tuvalete koşmuştum. Anneme, anne sen yaşlı koktuğunu biliyor musun diyordum gülüyordu. Eşim bir gün geldi, dereotu kokuyorsun dedim, sabah dereotlu poğaça yemiş
Beynin koku duyunu arttırıyor ki yanlış bir şey yiyip kendinle bebeği riske atma diye.

Allah'ım doğuma kadar olmaz inşallah insanlara nasıl yük olayım o kadar :'(

Bebeği koruma içgüdüsü

Kokulara hassasiyet bendede var maalesef.yeni yıkanıp kurumuş çamaşır kokusu,balık kokusu,şampuan vs.

Herkeste farklı şeyler üzerinde oluyor demek ki. Bana bir ara eşim kokuyordu. Bir ara evim,bir ara kıyafetlerim...
Kendinize olması biraz üzücü tabi ama belki birkaç aya\haftaya geçer :)

Bu koku olayı hamilelerde başlı başına sorun haline geliyor. Yanı başında duran her şey bambaşka kokuyor. O yüzden geçer diyorum.

üzülme o seni anlayışla karşılar bence :) Kediler çok hisli varlıklar gerçekten anlıyorlar.. Benim kedilerim hamileyken(1-2 aylık) her zaman çıkıp guruldaya guruldaya yoğurduğu karnıma kucağıma çıkmadılar gebeliklerimde :) Ameliyatlıyken başımda falan beklediler :) Ay ben onları yerim yaaa Hormonlar olmayan kokuları duymamıza sebep oluyor birkaç aya kadar geçer Sağlıkla büyüsün bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…