Size mi üzüleyim eşinize mi bilemedim.Yani evet 9 ay evde föseptik gibi koktuğunu düşündüğüm biri ile yaşadım
Adam duş almaktan yosun tutacaktı.
Sadece dul alınca 2 3saat o koku giderdi.
Çok şükür geçti.Size mi üzüleyim eşinize mi bilemedim.Çok zor olmalı. Şükür ki geçici bir süre
Tabiki.Doğumdan sonra düzeldi değil mi?
Biraz öyle.. Yine de almışsınız bebeğinizi kucağınıza :) sağlıkla büyüsün.Çok şükür geçti.
Hamilelik fena bir şey.
Hormonlar coşunca dengesi şaşıyor insanın.
Kesinlikle öyle.Çok şükür geçti.
Hamilelik fena bir şey.
Hormonlar coşunca dengesi şaşıyor insanın.
Düzelir demi o kadar çok kokuyor ki herşey mutfağa adım atamıyorum ..her gün duş almadan duramayan ben ..duş almaktan korkar oldum şampuanlar vs berbat kokuyorBen de hamileyken her türlü kokuya karşı çok duyarlıydım ama ben ona rağmen kedi kızımın dibinden ayrılmıyordum ama sonra doğruca tuvaleteGeçer merak etmeyin. Benim 4. ayın sonunda düzeldi.
Normal normal. Bende insan kokusuna duyarliydim. Insanların normalde rahatsiz etmeyen ten kokusu hamile oldugumda ağır tarifsiz bir koku olarak geliyordu eşimin her gece dusa girip yatmasını istiyordum düsününMerhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
Şimdi size minik kedicigimden, canım kızımdan bahsedeceğim. Onu sahipleneli yaklaşık bir yıl oldu ve ona inanılmaz bağlıyım çok seviyorum. O da bana gerçekten çok bağlı bunu hissettiriyor da zaten. Karşılıklı sevisiyoruz yani :))
Ama hamile olduğumdan beri, özellikle son iki haftadir canım kızıma karşı bir tuhaf hissediyorum. Asla sevgimi ilgimi vs sakinmiyorum ama onu doyasıya koklayamiyorum. Bunu yazarken dahi üzülüyorum.
Hamilelikten once, onun kesinlikle kötü korkmadığına emindim. Hatta gerçekten güzel kokuyordu. Eminim şimdi de öyle kokuyor ama ben biraz farklı bir koku alıyorum sanki. Tamamen hayali bir şey. Eşim vs almıyor, sadece ben.
Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mukendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor
Düzeliyor merak etmeyinDüzelir demi o kadar çok kokuyor ki herşey mutfağa adım atamıyorum ..her gün duş almadan duramayan ben ..duş almaktan korkar oldum şampuanlar vs berbat kokuyor
Allah'ım doğuma kadar olmaz inşallah insanlara nasıl yük olayım o kadar :'(Düzeliyor merak etmeyinGenelde dört ay sonunda bitiyor. Tabii daha uzun daha kısa sürebilir biraz bünyeye göre değişiyor. En kötü ihtimalle doğumdan sonra kesin düzeliyor. Benim yeme alışkanlıklarım falan değişmişti. Kerevize bayılırım ama konusundan yanına yaklaşamıyordum. Soğan zaten korkulu rüyamdı ama yumurtadan midem bulanmadı mesela. Sucuğun kokusu çok ağırdır ama beni rahatsız etmedi. O bulantılar geçene kadar baya kahvaltılıklarla idare ettim. Bir de soğansız yemek yapayım dedim de hiç olmadı 4 ay sonunda normale döndüm ama. Siz de illa ki normale döneceksiniz.
Bebeği koruma içgüdüsüÇook normal, ilk 4-5 ay olur öyle. Yakın arkadaşımın kafeste kuşu var ki temiz bir hatun, sürekli temizler kafesi. Evine girdiğim gibi tuvalete koşmuştum. Anneme, anne sen yaşlı koktuğunu biliyor musun diyordum gülüyordu. Eşim bir gün geldi, dereotu kokuyorsun dedim, sabah dereotlu poğaça yemiş
Beynin koku duyunu arttırıyor ki yanlış bir şey yiyip kendinle bebeği riske atma diye.
Kokulara hassasiyet bendede var maalesef.yeni yıkanıp kurumuş çamaşır kokusu,balık kokusu,şampuan vs.Merhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
Şimdi size minik kedicigimden, canım kızımdan bahsedeceğim. Onu sahipleneli yaklaşık bir yıl oldu ve ona inanılmaz bağlıyım çok seviyorum. O da bana gerçekten çok bağlı bunu hissettiriyor da zaten. Karşılıklı sevisiyoruz yani :))
Ama hamile olduğumdan beri, özellikle son iki haftadir canım kızıma karşı bir tuhaf hissediyorum. Asla sevgimi ilgimi vs sakinmiyorum ama onu doyasıya koklayamiyorum. Bunu yazarken dahi üzülüyorum.
Hamilelikten once, onun kesinlikle kötü korkmadığına emindim. Hatta gerçekten güzel kokuyordu. Eminim şimdi de öyle kokuyor ama ben biraz farklı bir koku alıyorum sanki. Tamamen hayali bir şey. Eşim vs almıyor, sadece ben.
Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mukendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor
Genelde 4-5 ayda geçiyor. Sizin de öyle olur muhtemelen.Allah'ım doğuma kadar olmaz inşallah insanlara nasıl yük olayım o kadar :'(
Herkeste farklı şeyler üzerinde oluyor demek ki. Bana bir ara eşim kokuyordu. Bir ara evim,bir ara kıyafetlerim...Merhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
Nasıl yani doğuma kadar mideniz mi bulandı :'(Tabiki.
Benim midem de çok bulandı.
Sadece bulantım doğumdan sonra 2 hafta daha sürdü.
Evet. Hatta doğurdum 2 hafta daha bulandıNasıl yani doğuma kadar mideniz mi bulandı :'(
üzülme o seni anlayışla karşılar bence :) Kediler çok hisli varlıklar gerçekten anlıyorlar.. Benim kedilerim hamileyken(1-2 aylık) her zaman çıkıp guruldaya guruldaya yoğurduğu karnıma kucağıma çıkmadılar gebeliklerimde :) Ameliyatlıyken başımda falan beklediler :) Ay ben onları yerim yaaaMerhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?