üzülme o seni anlayışla karşılar bence :) Kediler çok hisli varlıklar gerçekten anlıyorlar.. Benim kedilerim hamileyken(1-2 aylık) her zaman çıkıp guruldaya guruldaya yoğurduğu karnıma kucağıma çıkmadılar gebeliklerimde :) Ameliyatlıyken başımda falan beklediler :) Ay ben onları yerim yaaa Hormonlar olmayan kokuları duymamıza sebep oluyor birkaç aya kadar geçer Sağlıkla büyüsün bebiş
Çok teşekkür ederim umarım çabuk geçer. Evet normalde benim kedim de karnıma pat diye atlardı mesela koşup koşup, şimdi onu hiç yapmıyor. Resmen hissediyorlar demek ki yerim onları :))
o bebişin pisliğinden değil siz fazla hassassınız kızınıza ondan tiksiniyomuş gibi hissettirmeyin valla anlarlar çok üzülürler. bir süre öpecekseniz nefesinizi tutun da öpün alan ama kırmayın öyle uzaklaştırıp edip cidden aşırı hassas ve minnoş bi kalbe sahipler bu dönem geçince bi de gönlünü almak için 40 takla atmanız gerekir
o bebişin pisliğinden değil siz fazla hassassınız kızınıza ondan tiksiniyomuş gibi hissettirmeyin valla anlarlar çok üzülürler. bir süre öpecekseniz nefesinizi tutun da öpün alan ama kırmayın öyle uzaklaştırıp edip cidden aşırı hassas ve minnoş bi kalbe sahipler bu dönem geçince bi de gönlünü almak için 40 takla atmanız gerekir
ya ben çok kötü üşüttüm iki haftadır yatak döşek yatıyorum kedileri odama almıyorum bulaştırırım diye çünkü koynumda yatar bebişler salya sümük peçete her yer diye. yeni iyileştim odayı temizledim havalandırdım şimdi de onlar gelmiyor odama küsmüşler bana normalde en sevdiği oyuncağını bile elime aldığımda oynamaya gelmediler ne zaman affedecekler beni merak ediyorum. yarın yaş mama alıcam eve gelirken ona da kanıp yumuşamalarını ümit ediyorum şans dileyin :/
Her seferinde bu başlığı kendimi diye okuyorum. Kafamda kafasını bluzun yakasından içeri sokup kendini koklamaya çalışan kadın görüntüsü oluşuyor. Hayır yani bir kez iki kez yanlış okunur da devam ediyor başlığı gördükçe. Kedi o kedi. Kedi.
Hamileyken kendime köpek derdim , normalde hiç koku almayan ben av kopegi gibi herşeyin kokusunu alır olmuştum ve aşırı rahatsız edici bir durumdu benim için
Hamilelikte normal diye biliyorum ben , koku alma duygularımız aşırı hassaslasiyor