- 25 Mayıs 2008
- 99
- 108
- 628
kedi kokmaz pea, kedinin çişi kakası kokar ve çözümü çok kolay. slika kum koyar üstünde 1 ay yazmasına rağmen yazın 15 günde bir değiştirirsin. arada bir küük kürekle kumu altüst edersin. mamayı market tipi değil profesyonel mama kullanırsan tüy dökülmesi de azalır sağlık problemi de yaşamazsın. her gün beş dakika fırçalarsan tüy sorununu da çözersin. ben neredeyse 9 yıldır apartman dairesinde bakıyorum kedime. asla balkona filan da salmıyorum ne olur ne olmaz diye. düşün evde bir de bebek var ama gayet de güzel idare ediyoruz. bu yazdıklarıma dikkat et bir daha dene, senin onu unutup teselli bulacak koca bir dünyan var ama onun tek dünyası sizin ev ve sensin. üzme miniğimi.
abartıyorsun diyeceksin ama 10 kglik akkum pudra kokuluyu 1 aydan az sürede bitiriyorum,whiskas ve petline kuru mama ve arada bir ton balıklı ya da tavuklu yaşmama veriyorum,peynir yoğurt yiyor,elimden geldiği kadar iyi bakıyorum,hatta arada akşamları parka çıkarıyorum ayakları yere bassın elektriğini atsın diye
olmuyor ama...
Beslenme konusunda hem kaliteli hemde hesaplı mama arıyorsanız temizmama diye aratın
Yurtdışı pahalı mamaların yarı fiyatına aynı kalitede mama alabilirsiniz. Hem içerik hemde
kalite olarak ben çok araştırdım.... Ayrıca barf diye bilinen bir beslenme şekli var.
Kedilerin doğal beslenmelerine uygun bir yöntem. Bunuda deneyebilirsiniz.
Sizler Hayvan barınaklarında ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Hayvan barınakları ölüm kamplarından farksız. Sağlam giren bir çok hayvan oradan hasta yada ölü çıkıyor
Eğer bakamayacaksanız bakacak birine sahiplendirin. facebookta hayvan severler diye aratın oraya resimleriyle ilan verin
Lütfen sakın barınağa vermeyin vede sokağa bırakmayın.
evet türkiyedeki hayvan barinaklari nasil bilmiyorum!! pardon ama bu tavir ne hanimefendi ?????
kızlar benim bir kedim var çok küçük daha.sorun şu ki 2-3 ay önce aldım kedimi ve evimiz balkonsuz,balkonu mutfağa katmışlar yani,ilk başlarda hava serindi ne koku problemi ne başka bişey olmuyodu,ama şimdi evin koktuğunu hissediyorum.çok fazla tüy döküyor heryere. yaz olduğu içinmi bu sorunlar var bilmiyorum ama,bir de kaka sorunumuz var,hala arada sırada başka yerlere yapıyor kakasını.
çok alıştım evde olmaması düşüncesi beni çok üzüyor,ama kardeşim de çok rahatsız kediden çok tüy döküyor diye.kesinlikle bir anlık hevesle almadım,hatta bilerek kedi bakmış bir akrabamın gelmesini, bekledim beni alıştırsın diye.
ama yapamıyorum işte,kabul ettim bunu.çok fazla seviyorum ama sadece sevmek yetmiyor...
ne yapmamı tavsiye edersiniz,çok üzgünüm.allah başka dert vermesin tarzı bu da dert mi tarzı şeyler yazacaksanız eğer hiç kedi beslememişsiniz demektir.çünkü ayrılmayı düşünmek çok zor geliyor.
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yardımcı oldunuz,ama kedinin probleminin tuvaletinden olduğunu hiç sanmıyorum,resmen elimde kaka küreğiyle bekliyorum desem yeridir çünkü...ama çok iyi bir haber benim için ve umarım sizin için,kimseye vermiyorum kızımı ben bakıcam.
sebebini de söylyim,şimdi hepinizin düşüncesi artı olarak sedasenin sen onu unutabilirsin ama onun bütün dünyası o ev ve sensiz demesi çok acıttı içimi.bi de vermeyi düşündüğüm gün öyle mahsundu ki,çok üzüldüm o haline,zaten hiç kıyamıyorum bebek gibi seviyorum,artık tüyü müyü ne varsa katlancam mamasını da değiştiricem,farmina cimiao hakkında da bilgi istiycem.
doğru karar vermeme yardımcı olduğunuz için teşekkürler...çok teşekkürler.
kedi o oyuncak değil diyen arkadaşım sana da teşekkürler ama nasıl ihtimam gösterdiğimi bilsen öyle demezsin.elimden geleni yapıyorum bana göre.zaman + para yapabildiğim kadar harcıyorum inan.
bu arada özgegurur çok komiksin,kedi o işte canlı canlı,tabiki kafa yormaya değecek,senin saçmasapan sorunla ne alakası var bunun?
sana yakışan bir karar vermişsin.
yine de kumu da değiştir derim
ve kedi için darlanmışsın diyen arkadaş, sen daha "mühim" şeyler için "darlanıyor" olabilirsin. bizim işte başka derdimiz yok, kıllı tüylü minicik yaratığı dert ediniyoruz!
sana yakışan bir karar vermişsin.
yine de kumu da değiştir derim
ve kedi için darlanmışsın diyen arkadaş, sen daha "mühim" şeyler için "darlanıyor" olabilirsin. bizim işte başka derdimiz yok, kıllı tüylü minicik yaratığı dert ediniyoruz!
daha önce benım actgm bı konu hakkında hanfendı aynı cumleyı kurmustu bende kopyala yapıştr yapıp aynı cvbı yazdım.. ama cidden suanda kmseyle tartscak durumda degılım.. askerımm geldııı ve delıler gbı mutluyum :):):):):):):):) ii gclr
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yardımcı oldunuz,ama kedinin probleminin tuvaletinden olduğunu hiç sanmıyorum,resmen elimde kaka küreğiyle bekliyorum desem yeridir çünkü...ama çok iyi bir haber benim için ve umarım sizin için,kimseye vermiyorum kızımı ben bakıcam.
sebebini de söylyim,şimdi hepinizin düşüncesi artı olarak sedasenin sen onu unutabilirsin ama onun bütün dünyası o ev ve sensiz demesi çok acıttı içimi.bi de vermeyi düşündüğüm gün öyle mahsundu ki,çok üzüldüm o haline,zaten hiç kıyamıyorum bebek gibi seviyorum,artık tüyü müyü ne varsa katlancam mamasını da değiştiricem,farmina cimiao hakkında da bilgi istiycem.
doğru karar vermeme yardımcı olduğunuz için teşekkürler...çok teşekkürler.
kedi o oyuncak değil diyen arkadaşım sana da teşekkürler ama nasıl ihtimam gösterdiğimi bilsen öyle demezsin.elimden geleni yapıyorum bana göre.zaman + para yapabildiğim kadar harcıyorum inan.
bu arada özgegurur çok komiksin,kedi o işte canlı canlı,tabiki kafa yormaya değecek,senin saçmasapan sorunla ne alakası var bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?