- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah eger izmirdeysen calisma sartlari agir olur yalnizAman allahim bu ne:))ekrandan atlayip kacirasim geldi:))kendisi 2 evi birden idare etmeyi dusunmez mi acaba:))
Yok canim izmirde degilim istanbuldayim.uyar mi kuzuya:))Hahah eger izmirdeysen calisma sartlari agir olur yalniziki farkli sehri idare edebilecek kadar zeki bir kedi de degil aramizda kalsin
![]()
Tek sartim var. Benim ki sendeyken seninki bana gelecekYok canim izmirde degilim istanbuldayim.uyar mi kuzuya:))
Olur tabi bulmusuz yakisikliyi.yalniz biz birazcik kisirizda sorun olmaz umarim:))Kızınıza talibiz![]()
Ayyy guldum cokTek sartim var. Benim ki sendeyken seninki bana gelecek![]()
Aynen disiOyyyy eneemm
Kesin disi degil mi yanilirsam sasarim valla oyle bir durus ve endam erkekte hayatta olmaz cunku![]()
Hahah bu arada seni alintilamayi unutmusum.Olur tabi bulmusuz yakisikliyi.yalniz biz birazcik kisirizda sorun olmaz umarim:))
Kafani dinler misin yoksa yatip kalkip ay benim kediye de sukur der misin bilemedim yalnizAyyy guldum coktamam az kafa dinleriz senin minnosla o ara.benimki kudurukta biraz
Bu nedir ama yaaa bu nediir.
Tamam oyleyse variyoruz yakisikliya.yesil gozlerine kurban oyyyy
Kafani dinler misin yoksa yatip kalkip ay benim kediye de sukur der misin bilemedim yalniz
Bu nedir ama yaaa bu nediir.
Gece gece icim aciliyor vallahi.
Valla kizlar yarinin sezaryen stresini bir nebzede olsa attim guzel kedileriniz sayesinde![]()
Ay valla geldi catti gun. Bana sabaha kadar uyku yokYarın doğum mu var
Ayy Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıkla kucağınıza alın insallah evladinizi.![]()
Muhabbeti bile siniri aliyor kendisi nasil almasinkiAy valla geldi catti gun. Bana sabaha kadar uyku yok
Bi de tam biseylere sinirlenmistim oh nasil guzel geldi kedili muhabbet anlatamam![]()