Maalesef öyle verme sansım yok ki gün icinde ac kalır. Daha doğrusu öyle verme kültürümüz yok acıktıkca gidip yiyorMamayı sürekli yerde tutmaktansa öğün öğün önüne verin, yemediği anda kaldırın. Karıncaların ayağını kesmek lazım. Bir süre sonra gelmezler diye umuyorum. Yazık hayvancık da aç kalmasın.
Ayy yaziiik
Kahve koymayı denedin mi?
Yok yaw yemez kedi :) karıncaların çıkış yerini biliyormusun canım biliyorsan oraya. Yada mama kabının etrafına serpMaalesef öyle verme sansım yok ki gün icinde ac kalır. Daha doğrusu öyle verme kültürümüz yok acıktıkca gidip yiyor
Yazık valla
Yok denemedim, yere mi serpeyim kedim yer mi ki :)
Maalesef öyle verme sansım yok ki gün icinde ac kalır. Daha doğrusu öyle verme kültürümüz yok acıktıkca gidip yiyor
Yazık valla
Yok denemedim, yere mi serpeyim kedim yer mi ki :)
Yok cnm heryerden geliyo hainlerYok yaw yemez kedi :) karıncaların çıkış yerini biliyormusun canım biliyorsan oraya. Yada mama kabının etrafına serp
Mama yedikleri kaba çok az koyun sürekli değiştirin. Denemedim ama annem besliyor.mama kabının yanına domates sapı koyunca gelmezlermiş.yada mama kabının yanına küçük bir kabın içine kuru nane.kuru nane daha çok işe yararmış. Deneyin haberdar edin
Gün içinde evde değilseniz haklısınız aç kalır. Çıktıkları yerlere sakız tıkayanları duymuştum. Görebiliyorsanız yollarını sakızla tıkayabilirsiniz.
Ilgili bolume tasindi
Yok cnm heryerden geliyo hainlerdur serpeyim simdi güzel bi kahve hatrı kalıp düzenli oalrak gelmezler umarım
Bi su koyup mama kabını onun icine mi koyayım benim salak mamaları suyun icine dökmesin
Onları de deneyeceğim cok tesekkür ederimmm
Yazarım mutlaka
Yok cnm bulamadım onu, her yerden geliyo ama bu gece bi yere surup koyup bulucam
Off marga yaa :)
Kizma elmisimYok cnm heryerden geliyo hainlerdur serpeyim simdi güzel bi kahve hatrı kalıp düzenli oalrak gelmezler umarım
Bi su koyup mama kabını onun icine mi koyayım benim salak mamaları suyun icine dökmesin
Onları de deneyeceğim cok tesekkür ederimmm
Yazarım mutlaka
Yok cnm bulamadım onu, her yerden geliyo ama bu gece bi yere surup koyup bulucam
Off marga yaa :)
Valla en olmadı kombo yap. Hem limon sık, hem kahve serp, hem karbonat dök. Mama kabının etrafına halka halka koruma kalkanı gibi ahahahhahaha
Öperim :)Kizma elmisim
Valla en olmadı kombo yap. Hem limon sık, hem kahve serp, hem karbonat dök. Mama kabının etrafına halka halka koruma kalkanı gibi ahahahhahaha
Mama kabının yanına küçük kaseye kuru nane koyun bakalım internettem de baktım baya işe yarıyor diyorlar.
Karıncaların yoluna dökseniz fayda etmez zira vazgeçip gitmek yerine başka yol yapıyorlaronunla hiç uğraşmayın derim.
Öperim :)
aahahahhaha ambale olsunlar beni fln yemeye kalksınlar
Haberdar edin takipteyim
simdi koydum bakalım fayda edecek mi
Kıyamıyorum ama valla fenalık geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?