kedimin sağlığı

ben kedimi sahiplendigim zaman bu kadar akilli olacagini tahmin etmemistim ama baya baya akilli birsey, gecende kapina tuvaletini yaparken yanlislikla disari kacirmis kabindan birsuru kum atti yere sonra yanima gelip mirildandi bi baktim yer batmis tabii kizdim ona , sonrasinda o gece boyunca bana yanasip durdu habire mirildandi :) bu aksam kusarken de halinin ustune kusmadi cok sukur parke bir alana gelip kustu

kedinize ve size rabbim yardm etsin , insann cocugundan farkli olmuyor. siz de kedinize iyi bakiyorsunuz demek ki uzun bir yasami olmus insallah bunlari da atlatirsiniz

Tesekkur ederiz.Artik ne kadar yasatabilirsem kâr...Icim cok rahat prensler gibi besleyip buyuttum.Ama iste 12 yas sınır gibi bisey.hastaliklar cikiyor malesef...Insallah bu savasi da yener kocaoglum da 1-2sene daha birakmaz beni...Yoksa hergun aglamaktan helak oluyorum.
Size de kedinizle beraber upuzun,saglikli yillar diliyorum daha dogrusu evini paylastigi evcil hayvani olan herkese..

evcil hayvandan cok bizden biriymis gibi oluyorlar hatta oyle davranmaya da basliyorlar uzuntulu animizda mutlu animizda hemen hissediyor , siz kedinizle cok uzun sureler yasamissiniz ne guzel bi canin yasamasina on ayak olmak buyuk mutluluk gercekten , insallah sizin gibi ben ve diger hayvan dostlari da uzun sure onlarla bir arada yasariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…