- 30 Ağustos 2016
- 883
- 822
- 103
Nolur yardımcı olun benim 11 yaşında 11 yıldır bizimle olan erkek ve aynı şekilde dört yaşında bebekken sahiplendiğimiz dişi bir kedimiz var. İkisi de gerçekten çok uysal kediler(di) 4 yıldır beraberler ve Bu zamana kadar birbirlerine hiç zarar vermediler lakin iki gün önce büyük kedim küçük olana o kadar şiddetle saldırdı ki bir anda bakın saniyeler içinde oldu her yer salya küçük olanı ısırmaya çalışıyor ve asla araya giremiyorum hani o kadar kenetlenmiş aniden ayırdım şokları içindeyim . küçük kedim ve büyük kedimi ayrı ayrı odalara koydum 1 gece artı olarak da 1 gün akşama kadar asla birbirilerini görmediler. Bu zamana kadar da hep gözlemledim yani bu nereye kadar bu şekilde gidecek diye gözetim altında ikisini de dün akşamdan beri evin içine normal eski düzenimiz de olduğu gibi saldım. Dün beraber bir araya geldiklerinden beri sürekli gözlemliyoruz yanlarındayız asla yanlız kalmadılar Herhangi bir saldırı modu göremedik fakat yarım saat önce aniden tekrar büyük kedim küçük olana aynı şekilde saldırdı aynı şekilde bakın 3 kişi araya girdik hızını alamadı bizim de kollarımız paramparça oldu. Yarın sabah için acil veterinerden randevu aldım ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüntülüyüm başına gelen bunu deneyimleye varsa ne olur bir yardımcı olsun biz 11 yıldır hiçbir şekilde böyle bir problem yaşamadık diğer kedim bizimle dört yıldır yaşıyor aynı şekilde dört yıldır da hiçbir problem yaşamadık iki gündür ne oldu asla anlam veremiyorum elim ayağım titreyerek yazdım ne olur bir el atın konuya