Kedimiz ve annemin alerjisi.

Alerji testinde bisey cikmadiysa kediye alerjisi yok demek ki.. ben asiri alerjik biriyim ev tozu ve kediyede alerjim var ama iki kedim var evde hatta ikinciyi alerjik oldugumu bile bile sahiplendim bide simdi bebek geliyor ama kedileri bir yere gitmiycek.. denemedigim antihistaminik kalmadi arada nefes acici spreyler falan kullaniyorum yapicak bisey yok.. belki kedi kumu falan dokunuyodur kumu o temizlemesin.. zaten alerji testi yaptirmissiniz bisey cikmamis baska konulara yonelin.. bu arada duact diye bi ilac bana iyi geliyor birde zyrtec pediatric surup.. cocuk surubu ama bana hapindan iyi geliyor

İlk kedimi sahiplendikten 7...8 ay sonra bende alerji başladı ara ara oluyordu sonrası sıklaştı haftada 4...5 defa olmaya başladı hapşırma burun akıntısı gözlerimdem yaş geliyordu.bir süre sonra azalmaya başladı şimdi ayda bir oluyor olmuyor.dr gitmedim burnuma su çekince rahatlatıyor geçiyordu bağışıklık mı kazandım ne gayet iyiyim şuan dört çocuğum var kıl yumaklarım

Bende de hep oluyodu o alerjik aksirma hapsirma kasinma gozlerimin kipkirmizi olup kan canagina donmesi filan sonra hamilelikte dogumdan sonra vs vs surekli kedimle yatarak alistim 4 yildir artik baya azaldi hic de uzak durmam gerektigini soyleyen doktor da olmadi aksine iyi oldugunu soylediler ki o benim 3.evladim canimdan cok seviyorum onuu

Aynen ben de ayni sekilde vucut bagisiklik kazaniyomus bu sekilde daha iyiymis hatta

Kedilerin asilarini aksatmamakta iyi geliyor. Asisiz kediler daha fazla etkileyebiliyor.
Ayric tavsiye etttigim ilaclarin yani sira sinus ritim burun ici yikama tozu aparatiyla beraber alip burun ici yikaninca baya rahatliyir.

Ama dedigim gibi sizin alerji testinde cikmamis kedilerden olsa hemen cikardi

Annenizin rahatsızlığı kedinin geldiği ilk günden beri mi var?Eşim rahatsızlandığında doktora gitmiştik kediye karşı alerji sonradan oluşmaz Eğer alerji olsa ilk günden belli eder demişti bu yüzden sordum

Sonradan oldu evet. Ama eski iş yerimde bir müdürümüz vardı. Kedileri çok seven ve evinde kedi besleyen biriydi. Adamda 6 yıl sonra alerji çıkmış. Kedinin yakınından geçmiyordu, geçse hapşurmaya başlıyordu. Kendi de hayret ediyordu bu duruma.

Annenizi anlıyorum benimde 12 yildır kızım var alerjide olsam ayrılamam içer ilacımı çekerim

O zaman değişiklik gösterebiliyor demek.Ayy inşallah bizlerde de sonradan çıkmaz

Dayımın evınde 3tane kedısı vardı bırı dogurdu 2yavrusu yasıyor oldumu sıze 5kedı dayım 6ay sonra karacıgerınden 2tane kıst aldırdı amelıyatla ve sımdı kedının k sını agzına almıyor. Alerjısı varmıs megerse oksuruk nobetlerı kedı kılı yutmus cunku kedılerle bırlıkte uyuyordu evcıl hayvanı olanlar bılır kuyruguda agzınıza degıyor poposuda bence hemen kedıyle annenızı ayırın hastalık sakaya gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…