• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimizi nereye bırakalım?

Lütfen kimseye emanet etmeyin . Emanet edilen köpeği tecavüz ederek , iç organlarını parçalayarak öldüren manyaklarla bir arada yaşıyoruz ...
3 cocugum var (kedi) ya ben ya babaları başlarında duruyor .
Evet eşim babaları ben anneleriyim Kedilerim değil çocuklarım onlar , çocukları nasıl birakamiyorsak onları da bırakmayız 😊

Armut diye bir site var orda bakan deneyimli insanlar var bir araştırın.

İnternette iyi araştırırsanız daha ucuza kedi otelleri var 40-50 Lira gibi ya da eve gelip evde bakan üniversite öğrencileri var.veterinerde kafeste kalacak yazık.hiç mi kimse yok eve gelip gidebilecek

Evinizde kalsalar biri arada kontrol etse o da olur aslında. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. 2 haftalığına evinde bakacak birini bulabilirseniz öyle yapabilirsiniz

Bakın evcil hayvan sizin çocuğunuz gibidir sorumluluklariniz var uçak çocuğunuzu almasaydı onu bırakırmıydınız o zaman uçakla değil otobüsle gideceksiniz en azından biriniz ben 18 saatlik yolda taşıdım o yavruyu ha sizde o da rezil oluyorsunuz uzun yolda kabul ediyorum ama 18 saat eziyet çekip sonra yanımda hiç yanimda olmayıp beni haftalarca aramasından iyidir. 3 gün eve gitmesem annemle baksa bile ki annemleri tanır benim kızım onda bile trip yiyorum hayvandan ödül maması verince barışıyoruz. Iki hafta tanımadığı bi yerde çok zor kediler için
Ben şey merak ettim kediler başka yerde kaçabilir mi yani götürdüğünüz yerde? Mesela benim annemin evi müstakil ev Bahçeli kapı hep açık vs götürünce bahçeye çıksa kaçıp gider mi geri gelir mi ? Ben de kedi sahiplenmek istiyorum lakin en çok kafamı kurcalayan kısım bu. Yanımda götürmek isterim lakin götürdüğüm yerden kaçar mı vs

Kızkardeşim daha önce kedisiyle defalarca uçtu, belli şartları ve ücreti var ama alıyorlar uçağa

Ben şey merak ettim kediler başka yerde kaçabilir mi yani götürdüğünüz yerde? Mesela benim annemin evi müstakil ev Bahçeli kapı hep açık vs götürünce bahçeye çıksa kaçıp gider mi geri gelir mi ? Ben de kedi sahiplenmek istiyorum lakin en çok kafamı kurcalayan kısım bu. Yanımda götürmek isterim lakin götürdüğüm yerden kaçar mı vs
Kaçabilir, kaybolabilir. Ev kedisi bahçeye salinmaz. Saliyorum bişey olmuyor diyenler de var ama o kadar kayıp ilanı niye çıkıyor saniyorsunuz. Ayrıca parazit, pire vs bulaşabilir topraktan. Ayrıca kedi her yere goturulmez çünkü evine alışiktir, ortam değişiklikleri onu mutsuz eder. Köpek gibi değil yani atayım arabaya gezdireyim durumu yok.

Bence küçüklükten alışmasına bağlı.Bizim mahallede bahçeli katlarda oturanların kedileri dışarıda dolanıyorlar.

Ben universitedeyken günlük 20 tl ye bakıyordum. 3 ay bir kediye bakmıştım ve aramızda bağ oluşmuştu. Ayrılırken çok zor olmuştu.
Öğrenciler uygun ücret karşılığında bakabilirler.evcil hayvani olanları tercih edebilirsiniz. Kedicik evde yalnız kalmasın ya da sorumsuz birine denk gelmesin. Bana tanıdık diye güvenmişlerdi güvenlerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapmıştım ve harçlığımı çıkarmıştım.

Benim arkadaşım petsurfer'dan kendine yakın bir aile buldu. Mamayla kediyi bir ay bırakıp yurtdışına çıktı ve toplam 400 TL verdi. Kedisi olan yada sadece seven aileler evlerini açıyorlar günlük 10-20 liraya. Resim video falanda atıyorlar . İstanbulda yapan çok ,oraya bakın derim. Uçak travması yaşatmaktan daha basit bir çözüm .

Kaçabilir, kaybolabilir. Ev kedisi bahçeye salinmaz. Saliyorum bişey olmuyor diyenler de var ama o kadar kayıp ilanı niye çıkıyor saniyorsunuz. Ayrıca parazit, pire vs bulaşabilir topraktan. Ayrıca kedi her yere goturulmez çünkü evine alışiktir, ortam değişiklikleri onu mutsuz eder. Köpek gibi değil yani atayım arabaya gezdireyim durumu yok.
Kedileri de öyle çok severim ki... çocukluğumda köydeydim kedimle uyurdum pis ve belki pireliydi lakin çok güzel günlerdi... evimizden okulun bahçesine kadar beni bırakmaya gelirdi tabi bi tane sokak köpeği de vardı baktığım. (Size pis geldiyse özür dilerim) ilk fare yakaladığı geldi gösterdi başardım diye. Akıllı oglum benim. bir kedinin dostluğunu çok özledim. Fakat iki aileden de uzaktayız sık sık yolculuk yapıyoruz. Malesef bakamam anca emeklilikte. Zaten emeklilikte 20 kediyle yasayan teyze olmak gibi bir hayalim var

Back
X