• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimle Baş Edemiyorum..

Kedi bu demek ki zaten :D
Yani siz onu değiştiremezsiniz demek istiyorum. Benim iki tane kedim var ikisi de aynılarını yapıyor. Komşularımın kedileri, arkadaşlarımın kedileri hepsi öyle yani onların huyları öyle. Afacanlar, zeka küpü hepsi.

Temiz çamaşırı severler, hemen katlanmış temiz çamaşırların üzerine otururlar. Hele ütülediyseniz direk gelirler.

deli gibi koşturup eşyaları devirirler ve ondanda korkup daha da hızlı kaçarlar.

benimkiler de kapı kollarına asılıp açıyor. Yani kedi özgürlüğü sever, kapalı kapıları sevmez, eğer kapalı kapılar olsun kedi birtek şu odada dursun diye yer belirleyerek kedi sahibi olunacağını düşünenler çıkartsın bu fikri aklından. Kedi asla kapalı kapı sevmez.

Evin heryeri her köşesi onundur, o sizin değil evin kedisidir. Başka bir mekana götürün orada size evde davrandığı gibi davranıyor mu? farkı anlarsınız. onların birinci arkadaşı evi, ikinci arkadaşı sizlersiniz. (yakın gördüğü)

kendi kabı dışında saçma sapan yerlerden su içmeyi severler

çekmece ve dolaplara girmeyi severler, kutulara bayılırlar.

ona küçük yatak alırsınız o yine sizin yastığınızın üstüne gelir gece yatar.

Evin şeklini değiştirmek istersiniz hoşlanmaz.

Zeytine karşı bir ilgileri mevcut, benim kedilerimden biri zeytin çekirdeğinin üzerinde yuvarlanmayı falan seviyor.

en ufak eşya oyuncak olabiliyor...

Yani aslında kısacası şunu diyeceğim, size karşı bir tepki belirtmiyor, zaten yaradılışında bu hareketleri yapmak var o yüzden üstünüze alınmayın.

Eğer öyle süs gibi kedi istiyorsanız iran kedisi derim, ama onların tuvalet problemi var ve böbrek yetmezliği tehlikesi hepsinde var. Habire göz damlası şu bu, mamaları özel masrafları çok.

:D Pisicikleri okadar iyi tanıyorum ki artık edepsizler. Asla titiz kimselere kedi önermem çünkü titizlik dünyasında pisiciklere yer yok. :D

Hahaha evet gerçektende yapıları böyleymiş ama korkmadım değil benim kedide sorun mu var diye rahatladım yazdıklarınızı okuyunca :D
Ben kedimden çok memnunum dünyalara hiç bir zenginliğe değişmem.. :16:
Çılgın mılgın katlanıyoruz :)

valla canım bu anlattıklarının hepsini aynısını benim minnoşumda yapıyor.
demekki hepsinin huyu öyle
biz 7. katta oturuyorduk senin kedi gibi camdan dışarı çıkıp mermere yatıyordfu
hatta benimki çalar saat gibidir sabahları bi ara 7 gibi ayaklarımızı yorganın içinden bulup çiziyordu uyanalım diye ya ayaklara yada burnumuza dokunup uyandırıyo bizi
ama çok tatlılar ya :)

Hahah benim ki de öyle canım çalar saat gibi küçük çılgınlarrrr :) :16:

tamam ablasi az once optu ekrani lilonun resmini gorunce dayanamadi cocugum nasil seviyor yavrum ekrani liloyu sevdim saniyor bu arada lilonun ismide degisti kizim tarafindan tirtil takti adini nerden aklina geldiyse biz tirtil diyoruz ona artik hihhhhh :16:
Ayy yerim onu yaaa :):16:
İnanır mısınız ben de Lilo'yu severken küçük tırtılım diye seviyorum :)) Malum olmuş temiz kalpli güzel kızınıza :))

canım yaaaaaa tatlılar hepsi...
bu arada lilo yazık sabahdan beri dedikodusunu yapıyoruz günahına giriyoruz konu sahibi sizin kedin maşallahı var tatlişkom benim ayrıca bu kedi ALLAH bilir pc kullanılır yakında kendiside kediler kulübü açıp seni şikayet etmesin.....ver pc liloya da biraz seni çekiştirek :52: :1:

Arada klavyenin üzerinde yürüyor canım sanırım ona da niyetlenmiş :) Ben kk ya girdiğimde bakıyor şuan öğrenme aşamasında :)

Jackson Galaxy Türkiye de olsaydı onu çağırabilirdiniz :)
izlediniz mi bilmiyorum programını kedilerle ilgili her problemi çözüyor adam :)
mesela suyu açmaması,çekmecelerin içine girmemesi için caydırıcı bir şeyler uygulayabilirsiniz..alarm gibi onu korkutacak bir şey :)

Jackson Galaxy Türkiye de olsaydı onu çağırabilirdiniz :)
izlediniz mi bilmiyorum programını kedilerle ilgili her problemi çözüyor adam :)
mesela suyu açmaması,çekmecelerin içine girmemesi için caydırıcı bir şeyler uygulayabilirsiniz..alarm gibi onu korkutacak bir şey :)

Köpek versiyonuna denk geldim ama bunu izleyeceğim çok çok teşekkür ederim :)

hayvan beslemeyi pek bilmiyorum o yüzden yararlı bir tavsiye veremeyebilirim. onu çocuğunuz yerine koyuyorsunuz galiba. aynı şekilde eğitirken de çocuk nasıl eğitilir o şekilde düşünebilirsiniz. bir çocuğa da her istediğini verirsek şımarır ve çığrından çıkar. yavaş yavaş her istediğini yapamayacağını göstermeye çalışsanız. ama nasıl bilmiyorum pek:)

hayvan beslemeyi pek bilmiyorum o yüzden yararlı bir tavsiye veremeyebilirim. onu çocuğunuz yerine koyuyorsunuz galiba. aynı şekilde eğitirken de çocuk nasıl eğitilir o şekilde düşünebilirsiniz. bir çocuğa da her istediğini verirsek şımarır ve çığrından çıkar. yavaş yavaş her istediğini yapamayacağını göstermeye çalışsanız. ama nasıl bilmiyorum pek:)

Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için :))
Evet çocuğum gibi görüyorum, haklısınız ama çok iyi duygu sömürüsü yapmasını biliyor o yüzden kıyamıyorum malesef.. :S

Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için :))
Evet çocuğum gibi görüyorum, haklısınız ama çok iyi duygu sömürüsü yapmasını biliyor o yüzden kıyamıyorum malesef.. :S

ben pek çekemezdim sabrınıza hayran kaldım valla:) bir de kediler insanlardan da inatçı sanıırm.

bir kere arkadaşımın evine gitmiştik klozetten su içiyordu başka yerden içmiyormuş demişlerdi midem kalkmıştı benim. sizin yine durumunuz iyi yani:)

ben pek çekemezdim sabrınıza hayran kaldım valla:) bir de kediler insanlardan da inatçı sanıırm.

bir kere arkadaşımın evine gitmiştik klozetten su içiyordu başka yerden içmiyormuş demişlerdi midem kalkmıştı benim. sizin yine durumunuz iyi yani:)

Gül'ü seven dikenine katlanıyor işte :)
Hadi ya o daha fenaymış, umarım mikrop kapmaz pisicik. :26:

Canım musluk konusunu ben kedimde şöyle çözmüştüm.
su pınarları var kedi-köpekler için. ondan almıştım, akan suyu duran suya tercih ediyorlar sıpalar.

Canım musluk konusunu ben kedimde şöyle çözmüştüm.
su pınarları var kedi-köpekler için. ondan almıştım, akan suyu duran suya tercih ediyorlar sıpalar.

İlk defa duydum canım su pınarını, nasıl bir şey fotoğrafı var mı? Bir de nerede bulabilir hiç bir petshopta göremedim. :26:

Kedi başlığını görünce daldım içeri... Bizde kedilerden müzdaribiz.... Ablamin kucuk bir tavsani vardi normalde evde bakardi nedense dun ilk defa kumeste bahcede birakmis... Gece yan komsunun 3 kedisi tarafindan parcalanmis... Ablam evladi gibi seviyordu resmen... Oda cocuklarda cok uzgun....

Kedi başlığını görünce daldım içeri... Bizde kedilerden müzdaribiz.... Ablamin kucuk bir tavsani vardi normalde evde bakardi nedense dun ilk defa kumeste bahcede birakmis... Gece yan komsunun 3 kedisi tarafindan parcalanmis... Ablam evladi gibi seviyordu resmen... Oda cocuklarda cok uzgun....

Bizim kedimiz de 10 yaşından sonra annemle beni parçalamıştı. kuduz aşıları falan olduk, hala toplum sağlığı merkezinden arıyorlar yaşıyor muyuz diye. :1: kedimize bahçede bakıyoruz 1 seneden uzun süredir bu sebeple. Hala sevdirmiyor kendini. Köpeğimizi de dövdü ondan sonra. Kedileri eskisi gibi sevemiyorum yalan yok, uzaktan uzaktan anca başını okşayabiliyorum. Geneli manyak çünkü. :1:

Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun.. :26: ama naparsın onlarında doğası böyle ekolojik denge..

Tavşanlarım geldiğinden beri okuduklarımdan sinir hastası olcam yemin ediyorum.Tek tek saymaya kalksam okuyanları da üzerim o yüzden yazmıyım.
Başınız sağolsun.Üzüldüm gerçekten.

Bizim kedimiz de 10 yaşından sonra annemle beni parçalamıştı. kuduz aşıları falan olduk, hala toplum sağlığı merkezinden arıyorlar yaşıyor muyuz diye. :1: kedimize bahçede bakıyoruz 1 seneden uzun süredir bu sebeple. Hala sevdirmiyor kendini. Köpeğimizi de dövdü ondan sonra. Kedileri eskisi gibi sevemiyorum yalan yok, uzaktan uzaktan anca başını okşayabiliyorum. Geneli manyak çünkü. :1:
Böyle şeyler okudukça ben de kedilerle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum.Allah'ın kedisi:27:

Güzel bi ürünmüş.Benim miniğim de az su içiyo günlerdir,böyle bişey mi alsam napsam.

Benim kedim de arada az su içiyordu şırıngayla veriyordum zorla.. Sonra biberon aldım zorla içiriyordum.. Sizde ihmal etmeyin sakın özellikle yaz aylarında su çok önemli..

Ayrıca arkadaşlar yeri gelmişken söylemeden geçmeyeyim yaz geldi artık kapılarımızın önüne su kapları bırakma vakti.:118:

Eminim benim söylememe gerek bile yoktur KK bayanlarının bu konuda çok duyarlı olduğunu düşünüyorum :))

Son düzenleme:
Back
X