- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
Kedi bu demek ki zaten
Yani siz onu değiştiremezsiniz demek istiyorum. Benim iki tane kedim var ikisi de aynılarını yapıyor. Komşularımın kedileri, arkadaşlarımın kedileri hepsi öyle yani onların huyları öyle. Afacanlar, zeka küpü hepsi.
Temiz çamaşırı severler, hemen katlanmış temiz çamaşırların üzerine otururlar. Hele ütülediyseniz direk gelirler.
deli gibi koşturup eşyaları devirirler ve ondanda korkup daha da hızlı kaçarlar.
benimkiler de kapı kollarına asılıp açıyor. Yani kedi özgürlüğü sever, kapalı kapıları sevmez, eğer kapalı kapılar olsun kedi birtek şu odada dursun diye yer belirleyerek kedi sahibi olunacağını düşünenler çıkartsın bu fikri aklından. Kedi asla kapalı kapı sevmez.
Evin heryeri her köşesi onundur, o sizin değil evin kedisidir. Başka bir mekana götürün orada size evde davrandığı gibi davranıyor mu? farkı anlarsınız. onların birinci arkadaşı evi, ikinci arkadaşı sizlersiniz. (yakın gördüğü)
kendi kabı dışında saçma sapan yerlerden su içmeyi severler
çekmece ve dolaplara girmeyi severler, kutulara bayılırlar.
ona küçük yatak alırsınız o yine sizin yastığınızın üstüne gelir gece yatar.
Evin şeklini değiştirmek istersiniz hoşlanmaz.
Zeytine karşı bir ilgileri mevcut, benim kedilerimden biri zeytin çekirdeğinin üzerinde yuvarlanmayı falan seviyor.
en ufak eşya oyuncak olabiliyor...
Yani aslında kısacası şunu diyeceğim, size karşı bir tepki belirtmiyor, zaten yaradılışında bu hareketleri yapmak var o yüzden üstünüze alınmayın.
Eğer öyle süs gibi kedi istiyorsanız iran kedisi derim, ama onların tuvalet problemi var ve böbrek yetmezliği tehlikesi hepsinde var. Habire göz damlası şu bu, mamaları özel masrafları çok.
Pisicikleri okadar iyi tanıyorum ki artık edepsizler. Asla titiz kimselere kedi önermem çünkü titizlik dünyasında pisiciklere yer yok.
![]()
Hahaha evet gerçektende yapıları böyleymiş ama korkmadım değil benim kedide sorun mu var diye rahatladım yazdıklarınızı okuyunca

Ben kedimden çok memnunum dünyalara hiç bir zenginliğe değişmem..

Çılgın mılgın katlanıyoruz :)