Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhaba.
Benim bir kedi oğlum var, bir yıldır bizimle bir yaşını geçti. Şimdi sorun şu ki tüyleri çok ince olduğu için çok dökülüyor. Bunun için de önerisi olan varsa alabilirim. Her neyse, bu yüzden eşim yatak odamıza almak istemiyor yatağı çok tüy kaplıyor diye. Kedimiz gece uyuyor ama gün doğduktan sonra sabahın çok erken saatlerinde gelip odanın kapısının önünde bağırıyor. Ama baya yüksek sesle bağırıp uyandırıyor bizi bebek gibi. İçeri girip bizle uyumak istiyor. Ben de isterim ama eşim istemiyor.
Şimdi ben hamileyim, mart sonu Nisan başı doğum olacak gibi. Şu an zaten uykudan uyanıyoruz sürekli ama bebek doğduktan sonra ne yapıcam? İlk altı ay bebeği bizim odaya alacağım için kedim gelip yine bağıracak ve bebek uyanacak, bebek uykusu zaten problem bir de bununla nasıl başa çıkıcam? Bebekle uyurken zaten odaya alamam çünkü uyurum falan Allah korusun kedim bebeğin ağzına falan oturabilir.
Özetle kedimin gelip oda kapısında bağırmasını nasıl engelleyebilirim fikir istiyorum.
Odaya almayacağınız hayvanı neden besliyorsunuzçok üzüldüm..
Hayvan ilgi bekliyor sadece.
Benimde köpeğim var hatta 2 tane idi biri öldü. 2,5 yıl hep beraber uyuduk 1 yatakta 4 canlı şeklinde. ve hamileydim.
Şimdi tekrar hamileyim ve köpeğimle gene ağız ağıza yatıyoruz.
bırakın uyusun yanınızda :)
Bizde onunla uyumak istiyoruz ama Gece hep şahsına münasır bir köpüş resimlerini görmüşsüdürbizim köpekte tam tersi bırak birlikte yatmayı 1 dk sarılı kalamazsın o kdar ciddidir beyimben yere yanına yatarım kalkar az ötede yatar
ahah
ağır abi ya
Benim kedim de öyle alıyorum mecbur bizimle uyuyor hatta burnumun dibinde sarılarak uyuyorsürekli nevresimleri değiştirip yikiyordum tuylerini eldiveniyle tariyorum ben başka yöntem bulamadım özellikle 4-5 gibi uyanıp kapı önünde bagiriyorlar ben kiyamiyorum :)
Traş bazı ırklar için gerekli olabiliyor. 3 tane kedim var 2 si orta uzunlukta tüylü bir ırk biri 13 diğeri 10 yaşında ve hayatlarında hiç tıraş olmadılar. 3. Kedim 6 yaşında uzun tüylü bir ırk, ilk 1 yıl falan tıraş ettirmedim taradığım ve kendi de çok titiz olduğu halde bölgesel düğümlenmeleri oluyordu ve acı çekiyordu resmen. O sebeple 3-4 ayda 1 tıraş oluyor. Ve özellikle yazları çok mutlu bu durumdan :) Ben kedilere tasma takılmasına hatta tırnak kesimine bile karşıyım ve yapmıyorum. Ama tıraş bazen zorunlu olabiliyor![]()
Bizde onunla uyumak istiyoruz ama Gece hep şahsına münasır bir köpüş resimlerini görmüşsüdür
hep mutsuz hep bir burnunun dikinecanı isterse yatar ohhh ne alaaaa
istemezseee ıı ııhhh
![]()
![]()
Ama o şekilde uzun tıraş tekniği yokkiTuüyler cook uzunsa kisaltma ok ama tamamen kel gibi hayvani traş etmemek lazim diye dusunuyorum ben. Kendileri de üzülüyor olabilirler
Tasma ben de kullandirtmiyorum, tirnak durumu mecburi evde yasiyor ve uzayan tirnaklari perdeye, örtüye vs takiliyor ve kurtaramayip cani aciyor, tirmalama tahtasi vs var ama kesmeden cozum olmuyor hicbisey.
Ben kedimi hiç traslamadim canım sadece tuylerini tariyorum alintilamissin ondan yazıyım dedimTuüyler cook uzunsa kisaltma ok ama tamamen kel gibi hayvani traş etmemek lazim diye dusunuyorum ben. Kendileri de üzülüyor olabilirler
Tasma ben de kullandirtmiyorum, tirnak durumu mecburi evde yasiyor ve uzayan tirnaklari perdeye, örtüye vs takiliyor ve kurtaramayip cani aciyor, tirmalama tahtasi vs var ama kesmeden cozum olmuyor hicbisey.
Ben kedimi hiç traslamadim canım sadece tuylerini tariyorum alintilamissin ondan yazıyım dedim![]()
Ama o şekilde uzun tıraş tekniği yokkiBayaa kıpkısa kesiliyor ama gerçekten bundan çok mutlu oluyor üzüldüğünü sanmıyorum hiç öyle görünmüyor
Zaten çok hızlı uzuyor 1-2 haftada 1 cm falan oluyordur tüyleri ama kısayken fare gibi görünüyor çok tatlı yaaa
Bir de tıraşta anestezi asla aldırmıyorum ilk zamanlar zor duruyordu ama şimdi resmen kesilsin diye kuzu gibi duruyor pamuğum yaa hoşuna gidiyor gibi gurulduyor tıraş olurken
Tırnak da ben hiç kestirmiyorum ama aşırı bi uzama yok biyere falan takıldığı çok nadir. Bu arada kediler tırnakları kesildiğinde kendilerini çok savunmasız hissediyorlarmış ve çok üzülüyorlarmış. Çünkü tırnakları onların silahları
Ama belki düzenli kesildiği için sizinkiler fazla uzuyor olabilir.
Hayvansever adı altında köle olamayız zaten evde beslenmelerine karşıyım onlar hayvan insanlaştırılmaması lazım köpek pisliği gmrmektekten tiksindim midem bulanıyor oraya buraya yaptırıyorlar sonra biz hayvanseveriz
Sorun yokSeni yanlislikla alintiya eklemisim![]()