Kedimle başım dertte, fikir istiyorum.

Siz hamilesiniz. Gebelikte kedi çok tehlikeli tek bildigim doktorumun beni birkaç defa uyardığı. Sadece dikkat edin demek istedim. Patinize öpücükler gönderiyorum😍
Teşekkür ederim ama parazitlerini düzenli yaptırıyoruz çiğ et vermiyoruz o yüzden bir zararı yok uyku bölmek dışında :)

İlk aylarda Bebek ile aynı odada olması Bebek dönmediği kedi de sıcak yere kıvrılmayı sevdiği için sıkıntı

Zira gider yatar yani beşiğe

Ama onun dışında bizim kedinin bizim odada yatağı var

Arada bizim yatağa gelse de git yat yerine deyince kendi yatağına yatıyor arada da oğlumun odasında sandalyede takılıyor

Siz hamilesiniz. Gebelikte kedi çok tehlikeli tek bildigim doktorumun beni birkaç defa uyardığı. Sadece dikkat edin demek istedim. Patinize öpücükler gönderiyorum😍
Yanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedim ;)

Yanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedim :KK66:
Kedi tüyüne tırnağına bokuna kadar takmışlar ama kimsede çikıp demiyor o yediğiniz yeşillikler daha pis 2 sudan geçirip yemeyin sonra vay efendim kist oldu totosunu yesinler evlatçıklarımızın

Son düzenleme:
Hayvansever adı altında köle olamayız zaten evde beslenmelerine karşıyım onlar hayvan insanlaştırılmaması lazım köpek pisliği gmrmektekten tiksindim midem bulanıyor oraya buraya yaptırıyorlar sonra biz hayvanseveriz
O hayanlara yaşama alanı mı bıraktık sanki dışarıda?
Ayrıca hayvan bakımı hakkında bilginiz yoksa konu sahibini yanlış yönlendirmeyin. Henüz evde hayvan bile beslememişsiniz.

Bizim yavru bizimle yaşarken trasliyorduk. Bizimle yatıyordu. Bende çocukken annemler kapıyı açmasa kapıda ağlardım. Onun gibi düşünmek lazim

O hayanlara yaşama alanı mı bıraktık sanki dışarıda?
Ayrıca hayvan bakımı hakkında bilginiz yoksa konu sahibini yanlış yönlendirmeyin. Henüz evde hayvan bile beslememişsiniz.
Takmışlar doğada yaşasınlar ah keşke yaşasalar hayvanlar dışarda işiyecek kum toprak bulamıyor artık anca tırı vırı kızımıda yeni kaybettim zaten sinirliyim her şey batıyor bana :KK62:

Yanlış bilgilendirilmişsiniz zaten doktorların (hayvan sevmeyenlerin) klasik saçmalığı bu. Zaten kedisi olan birisi kedi dışkısından geçen şu an adını hatırlamadığım o virüse bağışıklık kazanıyor, ama hayatında hiç kedi teması olmamış birisinin hamileyken kedi sahiplenmesi sıkıntı yaratabilir tabiki, bunu da düzelteyim dedim ;)
Benim doktorum kedimi duyunca oo çok güzel dedi. Hamilelikten itibaren olması çok daha iyiymiş. Ben kuzumu yine öpüp kokluyorum ki.. İlaçları, aşıları tam zaten 🤗

Sırf bu tüy mevzusundan hayvan sahiplenmiyorum 🤦‍♀️ Kedisi olan hangi arkadaşıma yemeğe gittiysem yemeğimdem kedi tüyü çıktı🥶 beni rahatsız eden kısmı da bu maalesef. Bu tüylere çare olsa keşke

Ever maalesef 1 ay olacak :KK42: ur vardı ense bolgesinde öğrendikten ortalama 1 sene kadar yaşadı yaşlı diye müdahale etmediler 1 günde kötüleşti çekmeden kurtuldu kızım :KK42:
İnan çok üzüldüm, hiç görmesem bile nedense içim burkuldu şimdi 😔 Başın sağolsun kuzum. Burada fotoğraflarını falan görüyorduk ya insan ister istemez bir bağ kuruyor demek ki.. 😕

Sırf bu tüy mevzusundan hayvan sahiplenmiyorum 🤦‍♀️ Kedisi olan hangi arkadaşıma yemeğe gittiysem yemeğimdem kedi tüyü çıktı🥶 beni rahatsız eden kısmı da bu maalesef. Bu tüylere çare olsa keşke
Ya işte dikkat etmeyenlerden kaynaklı bu bence benim evime gelen çok şaşırırdı heryeri tüy görücez diye düsünürlermiş.
Misal kedisi olmayan ama her yemeğinden saç çıkanlarda var aynı mantık ben birşey yaparken saçimı güzelce toplayıp eşarp takiyorum saçım düşer diye ama herkes çok rahat geçen bir börek vaakası yaşadık yakınımda aman aman :110:hemde 1 tane de değildi demem o ki benim kedimin de tüyü dökülürdü ama hiç biyerde olamazdı çünkü temizliyordum

Back
X