kedinizle uyuyabiliyor musunuz _?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruz :( odamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde :(( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım :(

Yavru kedilerde normal onların sevme şekilleri o maalesef benim kız 11 yaşında hala sevmek istesem ısırmaya kalkar :deli: ama geceleri gelip kendi yatıyor ayak ucumda veya üstüme çıkıp ısırmıyor dediğim gibi zamanla sakinleşiyorlar dişiler daha cazgır :anne:
Ama ben genede kapı kapalı ağlamasını dinleyemezdim sanırım kıyamam sizi her ısırdıgında ısrarla burnuna ufak vurup hımmm diye kızın kızdığınızı öğrensin muhtemelen anlamıyor daha bebek

Bizimde yavru kedimiz gece yatağa girince yarım saat 40 dk kulak burun ısırma el ayak yakalama oynardı sonra bakardı kimse ilglenmio ortam sessiz yastığa burnumn dibine kıvrilr yatardi. 1 hafta alın odaya sizle girsin ne kadar saldirirsa o kadar umursamayın asla göz göze gelmeyin. Sonra sıkılp kıvrilir yanınıza.

merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruz :KK43: odamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde :KK43:( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım :KK43:

Bebek daha çok normal ısırması
Kediler gece daha aktif olurlar, avlanma zamanı gecedir çünkü, pikenin altında duran ayak avdır onun için =)
Benim kızım 1,5 yaşına geldi, hala ısırıyor, bazen gece atıyorum odadan ama benim kinin tabiatı vahşi
Biraz daha büyüdüğünde alışacaktır, gecenin uyku saati olduğunu öğrenecek, az sabır =)

Benimki de önce kendi yatağına yatıyor. Sonra gelip yanıma yatıyor. Burnumun dibine giriyor ve gözlerime bakıyor. Aşk yaşıyoruz bildiğin :) Böyle ısırma huyları filan yok. 2 - 2,5 aylık oldu hemen hemen.

ısırtarak oyun oynamayın. veteriner demişti. size zarar verince çok keskin yüksek sesli bir ayyyy diye çığlık atın. küçükken öğrenmesi lazım zarar vermemeyi. yoksa normal aktivite olur onun için. :-) uyku konusunda siz ışığı kapatıp yatın. 1-2 gün yaramazlık yapabilir. direnmeniz lazım. üzerinize de atlasa hiç oralı olmayın. sizin onu takmadığınızı görünce uyuyacak. 1-2 gün direnç gerekebilir ama. anca alışkanlığa dönüşüyor.
son püf nokta: gece yatmadan kolunuza ve bacağınıza kolanya sürün. ısırmıyor. bir iki koklayıp kaçıyor. kolanya kokusunu hiç sevmezler. gece yarısı yine gelirse yine yapın. gündüz de çığlık taktiğini uygulayın. bırakıyor bir süre sonra ısırmayı. ben öyle eğitmiştim.:21::21:

Bizimde yavru kedimiz gece yatağa girince yarım saat 40 dk kulak burun ısırma el ayak yakalama oynardı sonra bakardı kimse ilglenmio ortam sessiz yastığa burnumn dibine kıvrilr yatardi. 1 hafta alın odaya sizle girsin ne kadar saldirirsa o kadar umursamayın asla göz göze gelmeyin. Sonra sıkılp kıvrilir yanınıza.
ay 1 saat dayandım ama yok okdr yaramaz ki :))))))) içine köpek kaçmış gibi birde oynuyoruz yorgunluktan nefes nefese kalıyor köpek gibi dili dışarıda geziyor ama hala zıplamaya çalışıyor :)))))))))))))

ay 1 saat dayandım ama yok okdr yaramaz ki :))))))) içine köpek kaçmış gibi birde oynuyoruz yorgunluktan nefes nefese kalıyor köpek gibi dili dışarıda geziyor ama hala zıplamaya çalışıyor :)))))))))))))
sizle oynamaya alışmış. kedi topu alın eve. onunla oynamaya alışsın. oyuncağı olursa o kadar size sarmaz

Kedime uc tane yatak aldim ki benim diyen adamin o kadar rahat yatagi yoktur :27: ilk aylar caninin istedigi yerde yatti, simdi 14 aylik yatakta benimle uyuyor.. asla yataginda yatmiyor, yanima gelir kuyrugunu suratima carpa carpa uyur, cunku manyak :27: biraz zaman verin, sizinle yatmasini istiyorsaniz kapiyi acik birakin ama asla zorlamayin.. bir de isirtarak oynamayin alismasin, zaten sevgisini gostermek icin bile isiriyorlar :27:

Veterinere sordunuz mu? Damağını yaramayan bir dişi vardır belki huzursuzluk veren. Ben de 10 haftalıkken almıştım kedimi, hep benimle yatar. Yatağa almazsam ağlıyor:-) sabah uyanınca pikenin üstünden ayaklarımı ısırır ama cıtacak şekilde değil. Ben kalktım sen de kalk diyor kendince.

merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruz :KK43: odamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde :KK43:( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım :KK43:

Yerim onu ben:)) işte bizimki hicbisekilde ilgilenmeynce uyurdu. Sizinki baya cilginmis:)))

Benim kızım 1.5 yaşında ama dünya umrunda değil. Tembel ki ne tembel. Bu yüzden ısırmak şöyle dursun ağzını bile açmaz :D
Merdiveni inerken 3 kere uyuyor :KK53: yesin, içsin, uyusun hep.kızgınlık falan hakgetire :KK45:bak diyorum milletin kızları koca buldu doğurdu anane oldular, hiiiççç umru değil hep banu alkan pozisyonunda yatıyor :KK51:
Bebekliğinde bir iki ısırma teşebbüsü olmuştu ama çok çabuk geçti.
Sen de onu ısır :rolleyes:

ısırdığı zaman parmağınızla ve biraz yüksek sesle hayır diyin şımarıklık yapıp umursamayacaktır
sürekli hayır diyin aynı katı ses tonuyla illaki anlıyor :kahve:

Benim kedi hiç ısırmaz
Ama artık beraber yatmıyoruz
Kara kedilik yapıp eşimle arama giriyor

Isırdığında yüksek sesle tepki verin ve oynamayı sevmeyi anında bırakın

Kediler tepkilerinizden iyice emin olmak için gözlerinizin içine bakar. Siz de direkt göz teması kurarak ve asla gülümsemeden sertçe, her ısırma, cırmıklama teşebbüsünde bulunduğunda, işaret parmağınız havada "hayır" diyerek sertleşin. Anlıyor mübarekler. Sakın yumuşamayın, onu da anlıyorlar.

en tatlışı benim kedim :) gece benimle odama gelir ya karşımdaki koltuğa kıvrılır yatar ya da ayak ucuma, gece su içmeye ya da herhangi birşeye kalksam hemen uyanır benimle mutfağa gelir uykulu gözlerle bana bakar, sonra tekrardan odaya geçeriz birlikte beni takip eder, gece lavaboya kalksam banyo kapısında bekler, bazen gözümü aralar bakarım sabahları bakarım bana bakıyo, ama gözümü tam açmadığım için uyuyo sanıyo sanırım yanıma gelmiyo, gözümü açıp ona baktığım anda yanıma zıplar kendini sevdirmeye çalışır.
hiç rahatsız etmez maşallah, vahşiciğiz biraz ama uykuya acaip saygısı var:dua::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim kızım 1.5 yaşında ama dünya umrunda değil. Tembel ki ne tembel. Bu yüzden ısırmak şöyle dursun ağzını bile açmaz :KK70:
Merdiveni inerken 3 kere uyuyor :KK53: yesin, içsin, uyusun hep.kızgınlık falan hakgetire :KK45:bak diyorum milletin kızları koca buldu doğurdu anane oldular, hiiiççç umru değil hep banu alkan pozisyonunda yatıyor :KK51:
Bebekliğinde bir iki ısırma teşebbüsü olmuştu ama çok çabuk geçti.
Sen de onu ısır :rolleyes:
ya yerim onu yerrrrrrrrr. bayılıyorum hepsine ama keşke o mırıldama sesiyle uyuyabilsem kedişimle beraber :(

en tatlışı benim kedim :) gece benimle odama gelir ya karşımdaki koltuğa kıvrılır yatar ya da ayak ucuma, gece su içmeye ya da herhangi birşeye kalksam hemen uyanır benimle mutfağa gelir uykulu gözlerle bana bakar, sonra tekrardan odaya geçeriz birlikte beni takip eder, gece lavaboya kalksam banyo kapısında bekler, bazen gözümü aralar bakarım sabahları bakarım bana bakıyo, ama gözümü tam açmadığım için uyuyo sanıyo sanırım yanıma gelmiyo, gözümü açıp ona baktığım anda yanıma zıplar kendini sevdirmeye çalışır.
hiç rahatsız etmez maşallah, vahşiciğiz biraz ama uykuya acaip saygısı var:dua::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok tatlımış maşallah ona ya

benim kedim 7 yaşında bir yaşıdayken her gece birden yüzüme atlar burnumu filan ısırırdı :D:D:D
zamanla uykudan uyanıp havada yakalamaya başlayınca vaz geçti :D
hala arada gaza gelip ısırmaya yeltenir hemen ğlar gibi sesler cıkarıyorum anında duruyor :D
bu arada havalar sıcak yaz aylarında kediler teması okadar sevmez ama kışın peşinizden ayrılmayacak
kapıları evde hiç kapatmayın kediniz varsa aralık bırakılan kapılara alışmalısınız :)

Back
X