kedinizle uyuyabiliyor musunuz _?

İsirmasina asla izin vermeyeceksiniz. İsirdigi an ya yuzune tek nefeste siddetli ufleyeceksiniz, ya net bi şekilde şş diyeceksiniz. Bi kac kez daha tekrarlayacak sonra onun yapilmayacak bi sey oldugunu anlayacak.
Ben kedimi bu şekilde egittim asla isirma huyu yok şuan.
Kucukken ay ne tatli diyip isirmasina musade edince buyuyunce kopariyorlar malesef :KK45:

merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruz :KK43: odamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde :KK43:( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım :KK43:

Yavruyken normal bunlar ısırmalar oyun amaçlı oluyor yavruyken benim kedim de öyleydi :) Büyüyünce normale döndü bir de kısırlaştırdım sonra iyice sakinleşti. Şimdi beraber uyuyoruz. Hatta bensiz uyumuyor :)

Off yorumlari okudukca ogluşumu ozledim :( iki haftadir ayriyiz, vuslat 5 gun sonra...
Benimki normal bi sokak kedisi
Geçtiğimiz kış ilk kar yagdigi gun sokakta gormustum minicikti egildim geldi kucagima atladi ben de hic tereddut etmeden aldim eve goturdum. Sahiplendiririm diye dusunmustum kopegim de var cunku. O kadar salak bi sey ki veremedim kal ulen benle dedim :)
Kocaman oldu normal bi kedinin iki kati boyunda ve 6 kilo cok yakisikli bi oglan oldu :KK53:
Biz de beraber yatiyoruz ama ben asla bi saat gecmeden uyuyamiyorum. Suratima yatiyor asla baska bi yere yatmaz ve o kadar mrrliyor ki pancar motoru gibi asla susmaz uyusa bile mrrliyor ben bir saniye durdugunu gormedim :)
Ayyy bunlari niye anlattim bilmiyom cok ozledim yaaa azcik hasretim gider belki demistim hepten beter oldum:KK12:

ya yerim onu yerrrrrrrrr. bayılıyorum hepsine ama keşke o mırıldama sesiyle uyuyabilsem kedişimle beraber :KK43:
Daha çok küçük :KK200:Eminim büyüdükçe yanında uyuyacaktır.
Bi arkadaş yazmışya bir sürü yatağı var diye. Bizim de bir sürü ev ve yatağımız var ama illa sıkış tepiş yanımızda uyuyor. Bazen elimi kolumu yalıyor öyle uykuya dalıyor. :anne:

İsirmasina asla izin vermeyeceksiniz. İsirdigi an ya yuzune tek nefeste siddetli ufleyeceksiniz, ya net bi şekilde şş diyeceksiniz. Bi kac kez daha tekrarlayacak sonra onun yapilmayacak bi sey oldugunu anlayacak.
Ben kedimi bu şekilde egittim asla isirma huyu yok şuan.
Kucukken ay ne tatli diyip isirmasina musade edince buyuyunce kopariyorlar malesef :KK45:
off aynısını yapıyorum ama yok anca 5 kereden sonra kulakları geriye atıp gidiyor :)))))9

Off yorumlari okudukca ogluşumu ozledim :KK43: iki haftadir ayriyiz, vuslat 5 gun sonra...
Benimki normal bi sokak kedisi
Geçtiğimiz kış ilk kar yagdigi gun sokakta gormustum minicikti egildim geldi kucagima atladi ben de hic tereddut etmeden aldim eve goturdum. Sahiplendiririm diye dusunmustum kopegim de var cunku. O kadar salak bi sey ki veremedim kal ulen benle dedim :)
Kocaman oldu normal bi kedinin iki kati boyunda ve 6 kilo cok yakisikli bi oglan oldu :KK53:
Biz de beraber yatiyoruz ama ben asla bi saat gecmeden uyuyamiyorum. Suratima yatiyor asla baska bi yere yatmaz ve o kadar mrrliyor ki pancar motoru gibi asla susmaz uyusa bile mrrliyor ben bir saniye durdugunu gormedim :)
Ayyy bunlari niye anlattim bilmiyom cok ozledim yaaa azcik hasretim gider belki demistim hepten beter oldum:KK12:
bende öyle sokaktan aldım annesi ölmüştü kıyamadım minnoşa..iyiki de aldım :)

hepinizin kedileri çok minnoşmuş, hepsi benim olsun isterdim:rolleyes: crazy cat lady olarak
minnoş olmayan kedi mi var o da ayrı topiğin konusu:KK56:

1 yaşına kadar ısırıyor. Sen ne yaparsan yap ısırıyor:)
Benim tosunum artık kıvrılıp yatabiliyor . 2 yaşımıza az kaldi.

Tepkinizi belli etmeniz lazım istemediğiniz bir şey yaptığında.. Ben disiplinli bir insanım, kedimi de o şekilde yetiştirdim. "Hayır" dediğimde hemen anlar ve yaptığı şeyi bırakır. Şu an tam eğitim aşamasındasınız, bazen sevimliliklerine kanıp yüz vermek istiyor insan ama sonradan rahat etmeniz için biraz sıkı tutmalısınız işi..

Tepkinizi belli etmeniz lazım istemediğiniz bir şey yaptığında.. Ben disiplinli bir insanım, kedimi de o şekilde yetiştirdim. "Hayır" dediğimde hemen anlar ve yaptığı şeyi bırakır. Şu an tam eğitim aşamasındasınız, bazen sevimliliklerine kanıp yüz vermek istiyor insan ama sonradan rahat etmeniz için biraz sıkı tutmalısınız işi..
kesinlikle öyle ya aynen çocuk gibiler şuan sabah işe geldim bırakıp inanın şimddien özlüyorum, insanın kedisi olması ne güzel birşeymiş :)))

merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruz :KK43: odamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde :KK43:( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım :KK43:

kuzum bir ay geçmiş sen mesajı yazalı. biraz değişiklik var mı hareketlerinde enerjisinde?
benim de 3 aylık kedim erkek tekir. biz beraber az bir süre yatabiliyoruz sonra sıcaklanıp yere iniyor. önce kendi geliyor yatağa ama sonra gidiyor. bulaşmıyorum artık. ben de çok istiyorum sarılıp yatmayı ama olmuyor şimdilik. belki sıcaktan belki enerjidendir bilemiyorum.

aynı dili düşüyor yorgunluktan ama benimki de durmuyor. bugün konu açtım hatta bakarsın. ofise uykusuz geliyorum resmen :)) ama hemen özlüyorum da. valerian otu diye bir şey aldım aktardan. kedi otu da deniyor ama catnip ile aynı şey değil. bugun ondan sürcem az. sakinleştiriyor diye yazmışlar bakalım

kuzum bir ay geçmiş sen mesajı yazalı. biraz değişiklik var mı hareketlerinde enerjisinde?
benim de 3 aylık kedim erkek tekir. biz beraber az bir süre yatabiliyoruz sonra sıcaklanıp yere iniyor. önce kendi geliyor yatağa ama sonra gidiyor. bulaşmıyorum artık. ben de çok istiyorum sarılıp yatmayı ama olmuyor şimdilik. belki sıcaktan belki enerjidendir bilemiyorum.

aynı dili düşüyor yorgunluktan ama benimki de durmuyor. bugün konu açtım hatta bakarsın. ofise uykusuz geliyorum resmen :)) ama hemen özlüyorum da. valerian otu diye bir şey aldım aktardan. kedi otu da deniyor ama catnip ile aynı şey değil. bugun ondan sürcem az. sakinleştiriyor diye yazmışlar bakalım
yok canım nerdeeee valla odamın kapısını kapatıyorum bugünlerde sabah gibi gelip azcık mıkırdanıyor sonra çıkıp onu seviyorum oyuncak veriyorum odama geri gidiyorum azcık söylenip susuyor :))) Zaten tüm akşam bizimle uykumu almam lazım sabah da uyanıyorum oda odasında uyumaya alıştı galiba. İleride tekrar beraber uyumayı yine deneyeceğim ama özeniyorum çünkü :(((

merhaba,
Yavru kediler çok enerjik oluyor her gün en az 15 dakika oynayıp yormanız lazım kediciğinizi. Gece de bence açık bırakın kapınızı. Benimkide yavruyken gelir yanımdaki yastığın üzerinde uyurdu büyüdükçe ayak ucuma yerleşmeye başladı. Mama istedi mi gelir patisiyle gözüme dokunur koynuma girer boynumu yalar uyandırır eşek sıpası :D

Yavru kediler çok enerjik oluyor her gün en az 15 dakika oynayıp yormanız lazım kediciğinizi. Gece de bence açık bırakın kapınızı. Benimkide yavruyken gelir yanımdaki yastığın üzerinde uyurdu büyüdükçe ayak ucuma yerleşmeye başladı. Mama istedi mi gelir patisiyle gözüme dokunur koynuma girer boynumu yalar uyandırır eşek sıpası :KK70:
kaç aylıkken büyüdü sakinleşti ya? benimkii delirtiyor. 15 dakika ne ki. saatlerce oynuyorum :(

ben mecbur kapımı açık tutuyorum. anneme bulaşmasın diye. sabah tepeme çıkıyor. gece de öyle. allahım büyüsün artık:)

kedilerin de karakterleri olur, bazıları koynunuzda uyur bazıları mesafelidir. Aşırı uysal bir kedim var 2,5 yaşında asla ısırmaz tırmalamaz lakin koynuma girip de yatmaz, en fazla ayak ucuma yatar. Bu da böyle bir kediymiş deyip saygı duymak lazım:halay:

kaç aylıkken büyüdü sakinleşti ya? benimkii delirtiyor. 15 dakika ne ki. saatlerce oynuyorum :KK43:
1 yaşına bastı mı sakinleşmeye başladı ama yavru hallerini çok özlüyorum herşeyle oynardı şimdi bi oyuncakla en fazla 2 gün ilgileniyor :( kısırlaştırdıktan sonra da sakinliyor biz 1 yaşına basmadan kısırlaştırdık malumerkek kediler etrafa koku bırakıyor bide oyuncak ayısıyla müstehcen şeyler yapıp duruyodu kafamıza kafamıza çıkıp :D

kedilerin de karakterleri olur, bazıları koynunuzda uyur bazıları mesafelidir. Aşırı uysal bir kedim var 2,5 yaşında asla ısırmaz tırmalamaz lakin koynuma girip de yatmaz, en fazla ayak ucuma yatar. Bu da böyle bir kediymiş deyip saygı duymak lazım:halay:

aslında önceki kedim tombalak, hiç yatmazdı benle. tek yatmayı severdi. ama nasıl olduysa 4'lü yaşlarda alıştı benle yatmaya. bildiğin sarılarak yatıyorduk. bu da yanıma yatıyor ama sonra hemen yere iniyor sıcaklanıyor diye düşünüyorum. henüz yeni 1 aydır bende ve hava hep çok sıcaktı

Back
X