Kedisi olanlar yardim

Kedimi biz bebekken aldık daha çok küçüktü kuyruğu bile minnacikti. Annesinden cok eğitim görememiş büyük ihtimalle. Kedim kumuna WC yapıyor ama üstünü örtmüyor. Yanlışlıkla ayağı ile basıyor bazen öyle evi geziyor. Poposunu yalamiyor halıya sürüyor bildiğiniz. Ben wcsini yapar yapmaz alıyorum o yüzden. Sanırım annesinden görmediği için bilemiyorum. Bu sıralar kedim yatağına WC yapıyor. Annem yorganimi kaç defa yikatti kışın ortasında bugün yine yapmış. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Biliyor kumuna yapması gerektiğini ama yapmıyor. Annrm bikti evden atacak diye korkuyorum boyle durum yasayan ya da tavsiyesi olan var mi?
Çocuk strese girmiş belli. Benim kedim de kızgınlık döneminde ama bir kere bile başka yere çişini yapmadı

benim kızımda 1 ay önce ilk defa kum kabının yanına yapmaya başladı tuvaletini aynı sizin gibi büyük tuvaletini kuma yapıyor küçüğü kum kabının yanına dışarı sonra keşfettim karyolanın altına başka kuytu köşelere de yapmış sonra ama o zaman başka belirti yok kızgınlığa dair sonra aldım karşıma konuştum güzel güzel mırlaya mırlaya dinledi :)) kumunu değiştirdim sonra baktım banyo giderinin tam üstüne yapmaya başladı ahh dedim kıyamadı bana gidere yapıyor :)) konu bile açmıştım buraya sanırım ya da olan konuma yazdım hatırlamıyorum tam .birgün sonra kuyruğu yana atarak garip miyavlamalar halı kilim yorgan herşeyle sevişmeler başlayınca dank etti kafama kızgınlığa girdiği dokunduğum an totoyu dikip miyavlamaya başladı geceleri bize güzel sesiyle opera eserleri okudu 1 hafta sürdü yaklaşık sonra geçti kendiliğinden kısırlaştırmayı düşünüyorum ama şu an gözünden tedavi oluyor bir ameliyatı daha kaldı onuda olsun gözü iyileşsin öyle yaptırıcam umarım bu arada bi daha kızgınlığa girmez
Benimkinde şuan sadece etrafa yapma var belirti olarak. Kararsizim ciftleştirsemmi kisirlaştirsammi diye. Kiyamiyorum hiçç

Benimkinde şuan sadece etrafa yapma var belirti olarak. Kararsizim ciftleştirsemmi kisirlaştirsammi diye. Kiyamiyorum hiçç
Kısırlaştırmazsanız evde baş etmeniz çok zor gerçekten. Koku bırakmakla başlayacak agresifleşecek ve sürekli bağıracak. Üstelik huyları değişmeden yapılması önerilir genelde. Biz 1 ay oldu kısırlaştıralı

Back
X