So
n carem bu zaten tak etti artik. bayram gunu susayim dedim ama dayanamadim tartistim
Cisi icin kum almaniz lazim. Kedi kumlari satilir ama bunu kedi eve gelmeden yapmaniz gerekiyordu. Veteriner hic bilgi vermemis mi esinize ya da kapali mekanlarda kedi nasil bakilir bilmedrn mi sahiplendi esiniz kediyi?
İç beş gün idare edilir yavrucak. Çişini kuma yapmayı çok kolay öğrenir, poposunu kuma sürtün ve koklatın.
Yoracak kadar oynatırsanız bir köşeye siner uyur, tırmalamaya hali kalmaz. Ama yavru kedi ilgi ister. Bir kaç gün yoğun ilgi gösterin.
Bu arada kuma alıştıktan sonra başka yere yapamaz. İş yerine götürdüğünde kumla devam etsin eşiniz.
kedim iki senedir bizimle bir gecede ne kadar parçalamış olabilir anlamadım...şu an onun için yabancı bir ortam ve kediler için en önemli şey sahiplerinden önce evleridir...heryeri tanımaya kokusunu bırakmaya çalışıyor..umarım kedi kumunuz vardı yoksa tuvaleti geldiğinde zorlanacaktır yavrucak. Yoksa eğer bir şekilde kendi tuvaletinizi koklatın deliğinin açık olmamasına dikkat edin duşebilir..birde canavardan bahseder gibi bahsetmeyin severseniz bu yaptıklarına şu andaki gibi kabus olarak bakmazsınız..onlar dünyanın en güzel en masumları ...iyi geceler
Uyurken hirilti yaparlar uykuya dalana kadar korkmayin. Kendilerini guvende hissedene kadar gir gir ses cikarirlar. Benim kizim uykuya dalmadan hep o sesi cikartiyor :)Kedi kumumuz yok minigimiz bu gece ne yapabilir zorlanmasin yavrucak tirmalama tahtasi aliriz ama bayram heryer kapali olur diye tahmin ediyorum suan kucagimda uyuyor ve cok hirliyor bu hirlasi normal mi
Normal cicek topragim var o olurmu geldiginden beri yapmamis yavrucak yada yapti bir kac gune kokusu cikar :) adini feride koyduk cok simarik ama kucagimda yatiyor minnak sevimliki sormaBuarada kedi kumunuz var mi bilmiyorum ama yoksa bu gece icin idarelik bir agacin altindan toprak alabilirsiniz. Ben de kedimi sokaktan almistim geceydi kum alamayacagim icin o saatte agc altindan toprak alip kedicigimin patileriyle kazima yaptirip koklatmistim. Sonra gidip oraya yapti cisini. Buarada adi da Melo :)
ya dışarıdan kum alın ama patilerine yapılır ve sanırım bu konuda hassassınız...sizin girdiğiniz tuvaleti koklatın yukardada yazmıştım ama deliğine dikkat edinKedi kumumuz yok minigimiz bu gece ne yapabilir zorlanmasin yavrucak tirmalama tahtasi aliriz ama bayram heryer kapali olur diye tahmin ediyorum suan kucagimda uyuyor ve cok hirliyor bu hirlasi normal mi
Olur olur neden olmasin uyumadiysa dedigimi yapin poposunu da surtun oraya yapacaktir sonra :) Oyledir minikler daha da tatli oluyor bol bol sevin size alissin :)Normal cicek topragim var o olurmu geldiginden beri yapmamis yavrucak yada yapti bir kac gune kokusu cikar :) adini feride koyduk cok simarik ama kucagimda yatiyor minnak sevimliki sorma
ona da yapar, evde 4 tane, iş yerimde 3 tane kedi besliyorum.. kumun içine sadece 1 damlacık çamaşır suyu damlatın, o kokusunu alıp hemen kuma yapar zatenNormal cicek topragim var o olurmu geldiginden beri yapmamis yavrucak yada yapti bir kac gune kokusu cikar :) adini feride koyduk cok simarik ama kucagimda yatiyor minnak sevimliki sorma
İyice kurulayin daha kucuk oldugu icin usutebilirTeyzeleri biz kizimizi yikadik suya tepki vermedi usurmu battaniyeye saralim mi bu gece
Bizimki klozet cok zipliyo duser Allah korusun en son perdeyle kornis arasina tirmanmisti birde merakli size yazdigim mesajlara bakiyorya dışarıdan kum alın ama patilerine yapılır ve sanırım bu konuda hassassınız...sizin girdiğiniz tuvaleti koklatın yukardada yazmıştım ama deliğine dikkat edin
keşke yıkamasaydınızTeyzeleri biz kizimizi yikadik suya tepki vermedi usurmu battaniyeye saralim mi bu gece
Fon makinasi ve havlu ile kuruladik ama gene kendini yaladi begenmedi bizim yaptirdigimiz banyoyu matbaada kirlenmis yavrucak :)İyice kurulayin daha kucuk oldugu icin usutebilir
hahaha kıyamam yaa, klozetin kapağını kapalı tutun, şimdi yeni bi ortama girdi ya, her yeri merak edip incelemek isteyecektirBizimki klozet cok zipliyo duser Allah korusun en son perdeyle kornis arasina tirmanmisti birde merakli size yazdigim mesajlara bakiyor
Biz fonu kuyruguna tuttuk ama insallah birsey olmaz ben simdi ona guzel bir toprak hazirliyim patlamasin mesanesiona da yapar, evde 4 tane, iş yerimde 3 tane kedi besliyorum.. kumun içine sadece 1 damlacık çamaşır suyu damlatın, o kokusunu alıp hemen kuma yapar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?