Hırlaması normal.Kedi kumumuz yok minigimiz bu gece ne yapabilir zorlanmasin yavrucak tirmalama tahtasi aliriz ama bayram heryer kapali olur diye tahmin ediyorum suan kucagimda uyuyor ve cok hirliyor bu hirlasi normal mi
Fon makinesi tutmasaydiniz keske havlu yeterli olurdu. Olan olmus kurutma makinesi tutmayin bir daha olur mu bir de kediler yikanmaz bir daha yikamayin tuylerinin yapisi bozulur. Onlar kendilerini temizliyorlar mis gibi de kokuyorlar.Fon makinasi ve havlu ile kuruladik ama gene kendini yaladi begenmedi bizim yaptirdigimiz banyoyu matbaada kirlenmis yavrucak :)
Galiba bu gece benle yatacak :) fotograf atamiyorum bir gorseniz nasil kucagimda ensemde en son tepeme ciktihahaha kıyamam yaa, klozetin kapağını kapalı tutun, şimdi yeni bi ortama girdi ya, her yeri merak edip incelemek isteyecektir
inşallah olmaz canım, yavruysa özellikle fön çok zararlı ama büyük ciğerleri gelişmiş bi kediyse bir seferden bir şey olmaz heralde.. ilk günler korkudan ya da heyecandan çişini tutamayabilir hazırlıklı olun : )Biz fonu kuyruguna tuttuk ama insallah birsey olmaz ben simdi ona guzel bir toprak hazirliyim patlamasin mesanesi
Biz cocukken dus jeliyle yikamistik nasil kabarmisti tuyleri hayvanin yazik cocukluk iste..Fon makinesi tutmasaydiniz keske havlu yeterli olurdu. Olan olmus kurutma makinesi tutmayin bir daha olur mu bir de kediler yikanmaz bir daha yikamayin tuylerinin yapisi bozulur. Onlar kendilerini temizliyorlar mis gibi de kokuyorlar.
İstanbuldayim canim cok tesekkur ederim cicek icin topragim var ona bir kum yapayim idareten geldiginden beri disari cikmadi yavrucak korkuyorum ya birsey olursaHırlaması normal.
Yakınlarda park falan varsa ordan biraz kum alabilirsiniz. Aksi takdirde evin bir yerini tuvalet beller. Hangi şehirdesiniz, izmirdeyseniz verebilirim tırmalama tahtası ve kum kabı.
Keske yikamasaydiniz rica ediyorum kediyle ilgili bir sey yapmadan once en azindan bir googlea sorun. Kediler kendilerini temizleyebilen mukemmel yaratiklardir. Dilleri ozeldir. Antiseptik vardir. Veterinerden aldigimizda gri patileri oldugunu dusundugumuz kedimiz bir yalama seansi sonrasi bembeyaz patilerle cikti karsimiza. Bu sogukta keske yikamasaydiniz. Simdi elinizden geldigince sicak tutmaya calisin. Bir sekilde kum ayarlamaya calisin. Azicik patilerine yapisip ortaliga saculabilir ama supurgenin cekemeyecegi bir sey degil ve onun cisini tutarken yasayacaklarinin yaninda onemli de degil.Teyzeleri biz kizimizi yikadik suya tepki vermedi usurmu battaniyeye saralim mi bu gece
Yatar kuzucuk bir de annesi sanip koltuk altiniza sokulur :) benim sipa 8 aylik oldu altik koltuk altimda degil de ayakucumda yatiyor :)Galiba bu gece benle yatacak :) fotograf atamiyorum bir gorseniz nasil kucagimda ensemde en son tepeme cikti
Bizim feride fazla hareketli matbada alismis heryere az once perde ile kornison birlesim yerine tirmanmis cesur masallah pencere acmaya gelmez duser Allah korusunya dışarıdan kum alın ama patilerine yapılır ve sanırım bu konuda hassassınız...sizin girdiğiniz tuvaleti koklatın yukardada yazmıştım ama deliğine dikkat edin
Bilememissiniz bundan sonra yapmazsiniz tecrube olmus size de :)Biz cocukken dus jeliyle yikamistik nasil kabarmisti tuyleri hayvanin yazik cocukluk iste..
Malesef matbaa boyalari vardi merakli boya tenekelerine girmis :) siyah yaldiz ve kirmizi ile evimize giris yapti valla suan koltuk altima kafasini soktu oyle boylu boyunca yatiyorKeske yikamasaydiniz rica ediyorum kediyle ilgili bir sey yapmadan once en azindan bir googlea sorun. Kediler kendilerini temizleyebilen mukemmel yaratiklardir. Dilleri ozeldir. Antiseptik vardir. Veterinerden aldigimizda gri patileri oldugunu dusundugumuz kedimiz bir yalama seansi sonrasi bembeyaz patilerle cikti karsimiza. Bu sogukta keske yikamasaydiniz. Simdi elinizden geldigince sicak tutmaya calisin. Bir sekilde kum ayarlamaya calisin. Azicik patilerine yapisip ortaliga saculabilir ama supurgenin cekemeyecegi bir sey degil ve onun cisini tutarken yasayacaklarinin yaninda onemli de degil.
İyi geceler ve iyi bayramlar hanimlar
Esim is yerinde ayagi parcalanmis bir yavru kedi bulmustu cok sukur tedavisi bitti saglam ayagina kavustu sahiplenip is yerinde bakmaya basladi. Bayram dolayisi ile is yeri kapali kalacagi icin kediyi eve getirmis. Ben evde yoktum disari alisverise ciktik eve geldim ev savas alani hali,perde, koltuk hepsini tirmalamis paramparca. Yavru oldugu icin yerinde durmuyor kucagimiza gelmiyor bayram sonuna kadar bizde ben ne yapicam kediyle cisini nasil yaptiricam hic dinlemiyor tirmalama huyundan nasil vazgecircem
Evet sokak kedisi cok minik daha nasil sokaga birakalim belki evimize alisirBalkonunuz varsa hava guzelse balkonunuzda yer yapin ama onerim sokaklara alisan bir kediyi tekrar evi olan sokaga birakin kedi kopek cok severim ama bir ev sokaga alismis bir kedi icin kafes gibidir
Poposunu surtum patileriyle kazima yaptirin bir de valla ben burnunu topraga degdirmistim kafasini hafif bastirarak. Gun boyu yanliz sikilir muhtemelen ama evde durur.Evde dip kose arama tarama yaptik simdi ben bu topragi bizim tuvalete kopsam nasil koklaticam yapma diyince anlayip birakiyor koltugu tirmalamayi ama surekli pesinde kosmam lazim ay ben bunu cok sevdim ama ise baslayinca gun boyu evde tek basina durabilirmi
Opucuk veriyor :) alistirmislar galiba ben bir deniyim insallah yapar tuvaletini kac saat oldu yapmamisPoposunu surtum patileriyle kazima yaptirin bir de valla ben burnunu topraga degdirmistim kafasini hafif bastirarak. Gun boyu yanliz sikilir muhtemelen ama evde durur.
Lutfen sokaga birakmayin. Annesi tarafindan terkedilmis kediler ya araba altinda kaliyor, ya bir kopek tarafindan parcalaniyor ya da aclik ve soguktan usuyerek oluyor. Madem sevdiniz o eve alisir merak etmeyin. Hem onu cok seveceksiniz o da sizin yoldasiniz olacak hem de sevaba gireceksiniz sicak bir yuvasi olacak...Evet sokak kedisi cok minik daha nasil sokaga birakalim belki evimize alisir
Yerim ben onu masallah, yapar deneyin siz. Bizi de haberdar edin olur mu :)Opucuk veriyor :) alistirmislar galiba ben bir deniyim insallah yapar tuvaletini kac saat oldu yapmamis
Zaten ayagini forklift parcalamisti daha gozleri bile acilmamisken esim ameliyat ettirdi simdi sol patisi gayet saglikli is yerinde bakmaya basladi esimin annesinin evindeyken zaten kedileri vardi ama oyle teferruatli bilmiyor bakimini bizim asi yaptirmamiz gereklimiLutfen sokaga birakmayin. Annesi tarafindan terkedilmis kediler ya araba altinda kaliyor, ya bir kopek tarafindan parcalaniyor ya da aclik ve soguktan usuyerek oluyor. Madem sevdiniz o eve alisir merak etmeyin. Hem onu cok seveceksiniz o da sizin yoldasiniz olacak hem de sevaba gireceksiniz sicak bir yuvasi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?