Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

ne güzel senaryo yazmışsınız.......ben size dedm ki benm msjmda atatürkten bahsedp kötüledğm msjmı göster dedm.e tabi öyle bir şey yazmadığım için siz de senaryo yazmak zorunda kalmışsnz.....konuyu atatürke getrp yorum yapan da sizlersnz.benm msjm atatürkle ne alakaysa.....

seçim gerginliği herkesi germiş baya ah be erdoğan sen neymişsn de bu kadar çekilmiyosn

Kimden bahsettiniz ? Yazar mısınız ?

keşke yazdıklarını gönül gözüyle herkes okuyabilseydi......kimisi dolaylı kimisi net şekilde hakaret hakaret hakaert yağmuruna tutmş.....tek neden ise apkci olmam.....her insan kendi kalitesini belirler,başka lafm yok.

Kendinizi bu şekilde ötekileştiriyorsanız o sizin probleminiz.Yazmaktan bu kadar çekiniyorsanız ben bunun altında iyi bir niyet aramam.Ülkenin başkomutanın annesine,soyuna kadar dil uzatıp ''ona demedim ki''demekle bu işten kurtulamayacaksınız,buna emin olun.

Benim de başka lafım yok.

bir önceki seçimlerde kaç tane arkadaşımı sildim her iki partiden..şimdi biri kalkıp çulsuz derse diğeride hır...deme cesaretini bulur seviye aşağıya iner tabi..

Kimsenin emir verdiği yok,yaz demedim,yazar mısınız dedim.Yazmaktan niye çekiniyorsunuz ki Atatürk değilse ?
bu arada atatürk olsa ve açıklamak istesm niye çekineym ki.misal atatürkü ırkçı bulmuyorm.çok buyuk artıları da var ama din konusunda farklı görüşlere sahipz.gerçi şimdi yine hücum ederler nasıl farklı görüşe sahip olablrsn diyedüşünce özgürlüğü kavramı ne ifade ediyor buradaki çoğu kişli içn gerçekten hayret edyrm.....görüş farklılığını hakaret olark algılayıp hakaret yağmuruna ttyrlar....

Ben de diyorum ki Atatürk ve manevi hatırası önce kalbimizle sonra kanunlarla korunuyor.Başka hiçbir lider,komutan vs.için bu durum söz konusu değil.Yani Özal da yazabilirsiniz İnönü de Menderes de....

offf be çok oldunuz ya.ne bu yüksekten uçmalar.yok şöyle yok böyle.iyi veya kötü niyet aramanz beni ilglendrmez sizin sornnz.kimse kmseye dil uzattğı da yok.istesm de sizn gbi iftira hakaret yapablrm ama dedğm gibi herkes kendi kalitsne göre davranr.

isz iyice frekansları karıştrmşsnz

bende sizi gönül gözüyle görmeye davet ediyorum..yazdıklarımı beğenmediniz ama gerçek gerçek neyse onu yazarım ben..77 liyim..seviyenin en aşağı indiği seçimler son gördüklerimdi..

Ben de diyorum ki Atatürk ve manevi hatırası önce kalbimizle sonra kanunlarla korunuyor.Başka hiçbir lider,komutan vs.için bu durum söz konusu değil.Yani Özal da yazabilirsiniz İnönü de Menderes de....

canım bunları yazabilecek yüreğe sahipsin tebrikler..herkez yürekli olsaydı ..dı..

bende sizi gönül gözüyle görmeye davet ediyorum..yazdıklarımı beğenmediniz ama gerçek gerçek neyse onu yazarım ben..77 liyim..seviyenin en aşağı indiği seçimler son gördüklerimdi..
saygı duyarm...size göre en kötü seçim bana en iyi seçimdi.e demek ki hayattan beklentilermz farklı ki memnunytmz de farklı....

hanımlar boşverin yazdığı cümleler gayette ortada,uzatmaya gerek yok

Bana istediğinizi söyleyin,zerre umrumda değil.

Şu işaretlediğim yerler bir ülkenin başkomutanına,kurucusuna söylenecek laflar değil.Zira onun sayesinde burada onun arkasından konuşabiliyorsunuz.Lafı dolandırmaya lüzum yok,bilmişlik tasladığım da yok,sadece olmam gerektiği gibi davranıyorum.

Ve gerekli mercilerin de gerekeni yapması için elimden geleni yapacağım.

eskiden ben çocukken,başkanlar insanları kucaklardı,satın vatandaşım derdi..küçük düşürmr,azarlama vs..çok ayıptı..keşke o seviyelerde kalsaydık

sen çok umrumdasn ya.....

seçimlerden sonra buralar yanacak anladığım kadarıyla.....bi gerginlk almş başını gdyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…