ne güzel senaryo yazmışsınız.......ben size dedm ki benm msjmda atatürkten bahsedp kötüledğm msjmı göster dedm.e tabi öyle bir şey yazmadığım için siz de senaryo yazmak zorunda kalmışsnz.....konuyu atatürke getrp yorum yapan da sizlersnz.benm msjm atatürkle ne alakaysa.....Burada onca insan aptal,bir akıllı siz misiniz ? Yazdığınız mesajlar kabak gibi ortada işte.''O şahsı da herkes çok iyi biliyor.''derken kim yani bu ? Menderes mi,Özal mı,Ecevit mi,Gül mü,İnönü mü ? Toplumda kimlerin Atatürk'ü faşist gördüğünü,din düşmanı gördüğünü çok çok iyi biliyor herkes.Taptıkları adam,hahaha ben buna anca gülerim.Darmadağın olmuş halkı bir araya getirip millet olma bilinci aşılamış.Dini ellerinde oyuncak edeni gereken cezayı vermiş.Ama iyilik bizim neyimize.Ömrü savaşlarda geçmiş,bırakaydı da emperyalistlerin elinde inleseydik o zaman bu kadar ahkam keser miydiniz ?
İkincisi...Bir laf dediniz arkasında durun bari,yetişkin bir insan olmanın gereği olarak.Soyu sopu,özel hayatı,çocuğu ? O kadar aşağılayıcı ve alay edici tavırla yazmış ve o kadar iğrenç şeyler ima etmişsiniz ki burada ben yazmaya utanıyorum. Ali Rıza,Zübeyde...Yazıklar olsun bin kez,siz öğretmensiniz bir de...Eğitim alabilmişseniz,çalışabiliyorsanız,sesiniz bu kadar çıkıyorsa bunu ona borçlusunuz.
Ayan beyan ortada işte.Bu laflar sizin başınızı da memuriyetinizi de yakmaya yeter.
ne güzel senaryo yazmışsınız.......ben size dedm ki benm msjmda atatürkten bahsedp kötüledğm msjmı göster dedm.e tabi öyle bir şey yazmadığım için siz de senaryo yazmak zorunda kalmışsnz.....konuyu atatürke getrp yorum yapan da sizlersnz.benm msjm atatürkle ne alakaysa.....
üzgünüm,bana emir verme gibi bir lüksünüz yokKimden bahsettiniz ? Yazar mısınız ?
üzgünüm,bana emir verme gibi bir lüksünüz yok
keşke yazdıklarını gönül gözüyle herkes okuyabilseydi......kimisi dolaylı kimisi net şekilde hakaret hakaret hakaert yağmuruna tutmş.....tek neden ise apkci olmam.....her insan kendi kalitesini belirler,başka lafm yok.
ne güzel senaryo yazmışsınız.......ben size dedm ki benm msjmda atatürkten bahsedp kötüledğm msjmı göster dedm.e tabi öyle bir şey yazmadığım için siz de senaryo yazmak zorunda kalmışsnz.....konuyu atatürke getrp yorum yapan da sizlersnz.benm msjm atatürkle ne alakaysa.....
bu arada atatürk olsa ve açıklamak istesm niye çekineym ki.misal atatürkü ırkçı bulmuyorm.çok buyuk artıları da var ama din konusunda farklı görüşlere sahipz.gerçi şimdi yine hücum ederler nasıl farklı görüşe sahip olablrsn diyeKimsenin emir verdiği yok,yaz demedim,yazar mısınız dedim.Yazmaktan niye çekiniyorsunuz ki Atatürk değilse ?
isz iyice frekansları karıştrmşsnzbir önceki seçimlerde kaç tane arkadaşımı sildim her iki partiden..şimdi biri kalkıp çulsuz derse diğeride hır...deme cesaretini bulur seviye aşağıya iner tabi..
bu arada atatürk olsa ve açıklamak istesm niye çekineym ki.misal atatürkü ırkçı bulmuyorm.çok buyuk artıları da var ama din konusunda farklı görüşlere sahipz.gerçi şimdi yine hücum ederler nasıl farklı görüşe sahip olablrsn diyedüşünce özgürlüğü kavramı ne ifade ediyor buradaki çoğu kişli içn gerçekten hayret edyrm.....görüş farklılığını hakaret olark algılayıp hakaret yağmuruna ttyrlar....
offf be çok oldunuz ya.ne bu yüksekten uçmalar.yok şöyle yok böyle.iyi veya kötü niyet aramanz beni ilglendrmez sizin sornnz.kimse kmseye dil uzattğı da yok.istesm de sizn gbi iftira hakaret yapablrm ama dedğm gibi herkes kendi kalitsne göre davranr.Kendinizi bu şekilde ötekileştiriyorsanız o sizin probleminiz.Yazmaktan bu kadar çekiniyorsanız ben bunun altında iyi bir niyet aramam.Ülkenin başkomutanın annesine,soyuna kadar dil uzatıp ''ona demedim ki''demekle bu işten kurtulamayacaksınız,buna emin olun.
Benim de başka lafım yok.
isz iyice frekansları karıştrmşsnz
Ben de diyorum ki Atatürk ve manevi hatırası önce kalbimizle sonra kanunlarla korunuyor.Başka hiçbir lider,komutan vs.için bu durum söz konusu değil.Yani Özal da yazabilirsiniz İnönü de Menderes de....
saygı duyarm...size göre en kötü seçim bana en iyi seçimdi.e demek ki hayattan beklentilermz farklı ki memnunytmz de farklı....bende sizi gönül gözüyle görmeye davet ediyorum..yazdıklarımı beğenmediniz ama gerçek gerçek neyse onu yazarım ben..77 liyim..seviyenin en aşağı indiği seçimler son gördüklerimdi..
offf be çok oldunuz ya.ne bu yüksekten uçmalar.yok şöyle yok böyle.iyi veya kötü niyet aramanz beni ilglendrmez sizin sornnz.kimse kmseye dil uzattğı da yok.istesm de sizn gbi iftira hakaret yapablrm ama dedğm gibi herkes kendi kalitsne göre davranr.
sevmediğim kişinin atatürk olduğunu kim soylediben öyle bir şey demedm.atatürk demişsiniz de:26:ben sadece ırkçı din düşmanı biri dedm.yani siz bu özellikleri atatrk mü taşıyor dyosnz,direk atatürk demişsinz de:26:valla ben bilemeyecem ama madem konu atatürk.atatürkü kötülemem çünkü tam olarak hayatını soyunu bilmiyorum.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil ha bu arada ben ciddiyim hayatı ve soyu hakkında bilgili olanlar rica etsem anlatsanız.ailesinden akrabadan çoçukları torunları vs bilgi versenz...ben sadece bi ali rıza bi zübeyde görüyrm kitaplarda ama benm merak ettğm torunları nesli:26:
niye yok ki çocuk nesilmesleğime ve bana laf etmek size düşmez.
atatürkle ilgili hiç klitap okumadım ve okumam da,çünkü merak etmiyorumişte benm değinmek istedğm konu nesli ama siz her zamanki gibi çok bilmiş havalarına yatım msjmı bile anlamamışsnz atatürkün niye nesli yok ki?
sen çok umrumdasn ya.....Bana istediğinizi söyleyin,zerre umrumda değil.
Şu işaretlediğim yerler bir ülkenin başkomutanına,kurucusuna söylenecek laflar değil.Zira onun sayesinde burada onun arkasından konuşabiliyorsunuz.Lafı dolandırmaya lüzum yok,bilmişlik tasladığım da yok,sadece olmam gerektiği gibi davranıyorum.
Ve gerekli mercilerin de gerekeni yapması için elimden geleni yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?