- 5 Ekim 2020
- 14.803
- 40.738
- 598
- 36
- Konu Sahibi selintekin
-
şu an özel sektörde çalışıyor ve yan geliri de var biraz.Maaşı vs düzenli ama krediyi en az 3 yıllığına çekerse diyelim bu sürede neler olur neler.hiçbişeyin garantisi yokki.yardımcı olmak isterim ama biz de yüklü borç ödüyoruz şu anda.nakdi destek veremeyiz malesef.Anne baba ayrı olunca yıllardır eşim üstlenmiş çoğu şeyi tabi memurda olunca.Ama artık ona da senin bir hayatın var önce kendi ailemizi düşünmek zorundayız diye belirttim.
Kardeşe kefil olunur elbet. Nasıl hayır denir. Abartmayın. Ancak sahtekarsa borcuna sadık bir adam değilse. Mantıksız işler yapıyorsa kabul edilmez. Ayrıca ben mi çok safım ya. Eşimin ailesiyle arasındaki bu para muhabbetlerine asla ağzımı açıp bir şey diyemem çok ayıp geliyor. Sizde para mevzusu da yok sizden para çıkmayacak.
kardeşime güvenmem demezki eşim.aksine düzenli ödeyeceğini düşünüyorum diyor.ama varsayımlarla olur mu yaklaşık 70 80 bine kefil olacaz.oldu da ödeyemedi dedim.senin ödeyecek gücün var mı yok.ya da taksitlerinde sıkıntı oldu diyelim bir ödeyebilecek miyiz yok ee ne olacak o zaman?
Ben katılıyorum yahu. Düzgün biriyse, sabit geliri varsa kefil olurum. Kardeşime kefil olurum ben. Kardeşine güvenmeyecekse insan kime güvenecek
İşte miss , kardeş var kardeş var.Ben katılıyorum yahu. Düzgün biriyse, sabit geliri varsa kefil olurum. Kardeşime kefil olurum ben. Kardeşine güvenmeyecekse insan kime güvenecek
Asla olmamalisin araba snein uzrine olsun o zaman diğer arkadaşın dediği gibi bakalım ne diyecekmerhabalar size bir konuda danışmak istiyorum.ben henüz 2 aylık evliyim eşimle birlikte ikimizde memuruz.Eşimin erkek kardeşi özel sektörde çalışıyor kendisi mühendis.araba almak istediğini söylemiş.Eşimden de kefil olmasını istedielr.kredi için.Ben onay vermedim açıkçası.Hem şu an yüklü miktarda borç ödüyoruz hem de zamanın ne göstereceğini nerden bilebilirz ki.Açıkçası risk almak istemiyorum diyelim.Eşimin annesiyle babası ayrılar.Dolayısı ile eşim büyük olduğu için abi değil de baba yerine kondu bir nevi.Yani böyle bir kefiiliği isteyecekleri kimse de yok açıkçası.Ben e eşime olmaz dedim.Kefil olunca o sorumluluğu o borcu biz de üzerimize alıyoruz dedim.Yanlış mı yaptım?
Kefilsiz de kredi alabilir , demek ki miktarı çok fazla ben de olmam kusura bakmasın. Kefilsiz çekebildiği kadar çeksinmerhabalar size bir konuda danışmak istiyorum.ben henüz 2 aylık evliyim eşimle birlikte ikimizde memuruz.Eşimin erkek kardeşi özel sektörde çalışıyor kendisi mühendis.araba almak istediğini söylemiş.Eşimden de kefil olmasını istedielr.kredi için.Ben onay vermedim açıkçası.Hem şu an yüklü miktarda borç ödüyoruz hem de zamanın ne göstereceğini nerden bilebilirz ki.Açıkçası risk almak istemiyorum diyelim.Eşimin annesiyle babası ayrılar.Dolayısı ile eşim büyük olduğu için abi değil de baba yerine kondu bir nevi.Yani böyle bir kefiiliği isteyecekleri kimse de yok açıkçası.Ben e eşime olmaz dedim.Kefil olunca o sorumluluğu o borcu biz de üzerimize alıyoruz dedim.Yanlış mı yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?