Kefil olmadım diye boşandım

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.

Canm benm de 3 ay kadar sürdü

Sebep neydi allah kimsenin başına vermesin .İnsanlarda çok kötü.İş yerinde çalışıorum insanlar böle şeylerde daha anlayışlı olucakları yerde dahada insanları üzmek için ellerinden geleni yapıolar

Canmm o sana kalmış, hiç evlendim bosandm vs olayini düşünme zamanla herşeyi unutucaksn boşanma davam açıldımı ailen ne diyo peki, sen kesin karalmsn bosanmakta

Canmm o sana kalmış, hiç evlendim bosandm vs olayini düşünme zamanla herşeyi unutucaksn boşanma davam açıldımı ailen ne diyo peki, sen kesin karalmsn bosanmakta

Boşandım tabiki.Dava açıldı baya bi sürdü sonra ablaşmalıya çevirdik.Ne desinler allah birdaha yaşatmasın iyi kurtuldun dediler .Ne denilebilir ki o insanlara!Senin ne kadar oldu boşanalı

Benm işler biraz karışıktı.ama neden sana bisey imzalatiyolarsa kefil filan olma sakn calisiyodursun öle gizli kapakli neye imza attigni bilmeden

Benm işler biraz karışıktı.ama neden sana bisey imzalatiyolarsa kefil filan olma sakn calisiyodursun öle gizli kapakli neye imza attigni bilmeden

İnsan yerine koyup söylemediler.Maaş kartıma kadar aldı.Canım borcumuz ne kadar kaldı diodum.şirket ortagımıyız diodu.Ne kadar para cekılcek benım ımzam neden gereklı bılmıodum.Eşi oldum için imzam gerekıomus.Aslında ımza verıcek çok kişi varmışta onların eşlerini getırmek olmazmış.Ben gelin olmaya ev kurmaya geldım kefıl olmaya gelmedım dedım canınımı istedik dedi.Boşandım çok şukur . Sadece çok zoruma gidio hersey

Gitmez olurmu.. Insallh hepsin unutursun benm bazen aklma geldikçe sinirden kendi kendime konuşuyorum zor şeyler yaşayan bilir..

Gitmez olurmu.. Insallh hepsin unutursun benm bazen aklma geldikçe sinirden kendi kendime konuşuyorum zor şeyler yaşayan bilir..

Çalışıorum şu anda ama artık gitmio. En ufak olayda haklı bile olsam sen boşandın diolar. Sanki boşanmakda allahın emri değil.Sanki suclu gibi.Kınayanın allah başına versin

Çalışıorum şu anda ama artık gitmio. En ufak olayda haklı bile olsam sen boşandın diolar. Sanki boşanmakda allahın emri değil.Sanki suclu gibi.Kınayanın allah başına versin
Çevre baskısı yokmu zaten erkeğe bişey olmaz olan biz kadnlara olur ama skma canını kimseyede acklama yapmk zorunda degilsnn

Asla üzülme 3 ay evlilik bile sayılmaz ucuz kurtulmuşsun hayatına bak.

Çok üzülüorum.O kadar çok hayal kurmuştumki. Benimle beraber evlenenler bebek bekledi ben dava günü . Buda rabbimin bana yaşatmış olduğu bir sınav. Dualarınızı bekliorum.Kendimi o kadar kötü o kadar kullanılmış o kadar eksik o kadar sevilmemiş hissediorumki

Seni allah kurtarmış. Insallah kıymetını gercekten bılen senı gercekten seven sayan bı adamla bırlıkte tekrar bı yuva kurarsın

Sakin böyle düşünme daha hayatın başındasın kazandığınız ye iç gez mutlu ol. Bundan sonra da çok aşık bile olsan karakterini iyi incele

Seni allah kurtarmış. Insallah kıymetını gercekten bılen senı gercekten seven sayan bı adamla bırlıkte tekrar bı yuva kurarsın

İnşallah.Ama kalbim o kadar kırıkki.Ne yediğimden be içtiğimden be gezdiğimden biley anlıorum.Ders çıkarmaya çalışıorum.Çoğu zaman yaşamak bile istemiyorum.Aptalım ben nasıl anlamadım diorum

Sakin böyle düşünme daha hayatın başındasın kazandığınız ye iç gez mutlu ol. Bundan sonra da çok aşık bile olsan karakterini iyi incele

Nasıl incelicemki.İnsanlar kendilerini öyle saklıolarki.Ailem üzülme bizide kandırdılar çok güzel oyuncularmıs dedi.Kime nasıl adepte olunur aşık nasıl olunur . Allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…