Kefil olmadım diye boşandım

Nasıl incelicemki.İnsanlar kendilerini öyle saklıolarki.Ailem üzülme bizide kandırdılar çok güzel oyuncularmıs dedi.Kime nasıl adepte olunur aşık nasıl olunur . Allahım yardım et
önümüzdeki birkaç yıl ilişki düşünme kendine odaklan

Hayatını yaşa keyif almaya bak. Bi tane elma çürük çıktı diye bütün sepeti çöpe mi dökeceksin

Hayatını yaşa keyif almaya bak. Bi tane elma çürük çıktı diye bütün sepeti çöpe mi dökeceksin

Bunların soyu çürüktü:) 1 yıl oldu olaylar yaşanalı hala dün gibi. Bilmiyorum çevre baskısıda önemli sanırım .

Seni allah kurtarmış. Insallah kıymetını gercekten bılen senı gercekten seven sayan bı adamla bırlıkte tekrar bı yuva kurarsın

İnşallah ama hiç halim yok isteğimde öle soğudumkibu olaylardan

Canım benim sen bence çok kırılmışsin. Ondan canın yanıyordur. Üzülme unutulur gider. Ezdirmemissin kendini bundan sonra da ezdirmemeye aynen devam. Mutluluklar seni bulsun.

Aslında en çok onlara sedimi çıkarmadım.Ne kadar sabrettim sustum ama hep daha buyugunu yaptılar.Sanki planlanmış gibi.O kadar çok zoruma gidioki hemde ne kırılma kalbim acıo .kalbim paramparca

Aslında en çok onlara sedimi çıkarmadım.Ne kadar sabrettim sustum ama hep daha buyugunu yaptılar.Sanki planlanmış gibi.O kadar çok zoruma gidioki hemde ne kırılma kalbim acıo .kalbim paramparca

Telelafisi olmayan şeyler değil. Yaşamına biri girer iyiki ondan boşanmışim da senle tanımışım dersin.

Tabi yarm kalmış hayallerin var. Bunların bir yas süreci olacaktır. Ancak uzatıp abartmaya hakkın yok. Kederi sürekli sürekli yaşayıp içinde büyütme. Daha dün gibi demişsin. Boşanalı ne kadar oldu? Hani olaylar 1 yıl önce oldu ama boşanma yeni gerçekleştiyse böyle hissetmen ok. Ama 1 yıl önce boşandıysan ve hala böyle hissediyorsan profesyonel destek aramalıyız belkide.

Resmiyette boşanma 1 ay oldu .Soy adım değişeli 10 gün oldu . Dava süreci vs celpler zaten her gün her gün yaşadım olayları. Allah kimseye yaşatmasın.Profosyonel destek çok önemli tabiki.Gercekten gecermi bılmıorum .yoksa alısıyomuyuz.

Böyle bir durumda ayrılmayıpta hayatın boyunca onlara mı çalışacaktın . Kurtulmuşsun işte evlenmek varsa boşanmakta var . Dışarıdaki insanların ne dediğinede hiç takılma daha zor şeyler yaşayabilirdin o zamanda o insanlar sana destek mi çıkacaktı sanki. Kabusa döndü hayatım gibide düşünme karşına iyi insanlar çıkar mutlu olursun

Tek dayanağım o zaten .Bence onu istiyolardı.Ben çalışcaktım işten çıkma gibi bir hakkımda olmucaktı . Cevap vermediğim sürece iyi olucaktım. Allaha havale ediorum.

Teselli olmayacaktir Yada bilindik bir söz olacak Ama daha Beter belalar Sizi bekliyor olacakti anlattiklariniza Göre. Ayriligi karsi taraf diretmeseydi Siz yinede savasacaktiniz yeni Saglik problemleri gelecekti Belkide. Her şerde bir hayır vardır. Tavırınızı koymuşsunuz. Geri gelirse sizi olduğunuz gibi kabul etmek zorunda olarak gelecek. Eğer ayrılık kesin olursa büyük geçmiş olsun. Rabbim sizi korumuş.

Boşandık ve hiç gelmedi .Tamamen bitti .Ben 30 yaşında insanız gel biteceksede karşılıklı konuşalım dedım yinede gelmedi.Haklısınız rabbım benı korudu.Sadece yüreğim çok yaralı .

Iyi ki kurtulmussun sadakan varmis senin, söyle düsün imza atip seni borclarinla beraber birakip kacabilirdi? Kim bilir o borc ne kadardi ki imza attirmaya calisti iyi ki uyanik olmussun akilli bi kadinsin bunu da atlatirsin demekki kismetmis güclü durmaya devam millet alisik degiller aaa bosanmis falan diyenleri sakin takma kafana, kendin ol kendini gelistir bu zamanda kafani rahatlatabilir hobi yapmaya calis

Hala bilmiorum .Para konusunu acamıodum.Ne kadar borcumuz var diyinxe bile kıyamet kopuodu.Benden kefıllık için imza isteyebılıolardı.Ben ne kadar diye sordugumda kavga koyamet kopuodu.

kadını maddi dayanak gibi gören aileden boşandığınız için şanslısınız. böylelerine erkek denmediği için evlilik bile sayılmaz o

Bu olaylar da yeni moda oldu.
Millet şaşırmış
Cidden tez çıkar bu forum dan

Olaylara iyi tarafından bak; yolun başındayken kurtulmuşsun, ailen yanında, boşanabilmişsin, işin var, fiziksel olaral sağlığın yerinde ruhsal olarak etkilenmişsin ama geçecektir olmadı psikolojik yardım alabilirsin. Bunların aksi olduğunu düşün ve şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…