önümüzdeki birkaç yıl ilişki düşünme kendine odaklanNasıl incelicemki.İnsanlar kendilerini öyle saklıolarki.Ailem üzülme bizide kandırdılar çok güzel oyuncularmıs dedi.Kime nasıl adepte olunur aşık nasıl olunur . Allahım yardım et
önümüzdeki birkaç yıl ilişki düşünme kendine odaklan
Hayatını yaşa keyif almaya bak. Bi tane elma çürük çıktı diye bütün sepeti çöpe mi dökeceksinİnşallah.Ama kalbim o kadar kırıkki.Ne yediğimden be içtiğimden be gezdiğimden biley anlıorum.Ders çıkarmaya çalışıorum.Çoğu zaman yaşamak bile istemiyorum.Aptalım ben nasıl anlamadım diorum
Gitmez olurmu.. Insallh hepsin unutursun benm bazen aklma geldikçe sinirden kendi kendime konuşuyorum zor şeyler yaşayan bilir..
Hayatını yaşa keyif almaya bak. Bi tane elma çürük çıktı diye bütün sepeti çöpe mi dökeceksin
Saygısız meşelik biriymiş
Sen sadaka ver bence kurtulduğun için
Seni allah kurtarmış. Insallah kıymetını gercekten bılen senı gercekten seven sayan bı adamla bırlıkte tekrar bı yuva kurarsın
Canım benim sen bence çok kırılmışsin. Ondan canın yanıyordur. Üzülme unutulur gider. Ezdirmemissin kendini bundan sonra da ezdirmemeye aynen devam. Mutluluklar seni bulsun.Ve bu çevre baskısını kadınlar yapıo. Kadınlat kadınların en büyük düşmanı.
Canım benim sen bence çok kırılmışsin. Ondan canın yanıyordur. Üzülme unutulur gider. Ezdirmemissin kendini bundan sonra da ezdirmemeye aynen devam. Mutluluklar seni bulsun.
Aslında en çok onlara sedimi çıkarmadım.Ne kadar sabrettim sustum ama hep daha buyugunu yaptılar.Sanki planlanmış gibi.O kadar çok zoruma gidioki hemde ne kırılma kalbim acıo .kalbim paramparca
Böyle bir durumda ayrılmayıpta hayatın boyunca onlara mı çalışacaktın . Kurtulmuşsun işte evlenmek varsa boşanmakta var . Dışarıdaki insanların ne dediğinede hiç takılma daha zor şeyler yaşayabilirdin o zamanda o insanlar sana destek mi çıkacaktı sanki. Kabusa döndü hayatım gibide düşünme karşına iyi insanlar çıkar mutlu olursun
merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Iyi ki kurtulmussun sadakan varmis senin, söyle düsün imza atip seni borclarinla beraber birakip kacabilirdi? Kim bilir o borc ne kadardi ki imza attirmaya calisti iyi ki uyanik olmussun akilli bi kadinsin bunu da atlatirsin demekki kismetmis güclü durmaya devam millet alisik degiller aaa bosanmis falan diyenleri sakin takma kafana, kendin ol kendini gelistir bu zamanda kafani rahatlatabilir hobi yapmaya calismerhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
kadını maddi dayanak gibi gören aileden boşandığınız için şanslısınız. böylelerine erkek denmediği için evlilik bile sayılmaz omerhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?