- 14 Mart 2018
- 225
- 161
- 23
- 35
- Konu Sahibi biromurask
-
satmayı düşünmüyor..devam edecek, bu gibi bir durumda da en kefil kalamam.evi satın borç kapanır zaten kalan parayıda bölüşürsünüz.
ev zaten evlilik birliği içerisinde alındı ise ortak maldır. o zaman yarı tapuyu isteyin zaten vermek zorunda eşiniz yasal olarak hak talep ederseniz. en azından zararınız olmaz.satmayı düşünmüyor..devam edecek, bu gibi bir durumda da en kefil kalamam.
iki yıllık ödememiz var ancak faizidir o daEvliyken aldığınız için ortak oluyor zaten. Ben evin sarılmasını talep ediyorum derseniz satılmıyor mu?
iki yıllık ödememiz var ancak faizidir o dasatsak da değişen bir şey olmayacak borçlu cıkacaz. o da devam etmek istiyor.
düşünen yok zaten güzel kardeşim. benim derdim kefillikten kurtulmak. satılmadan var mıdır çaresi. yoksa geri kalan 8 yılda böyle bir risk alamam.Ya size ne onun ne istediğinden. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ne yapabilirsiniz ona bakın. Kefillikten kurtulmanın yolu satmaksa satın, evin yarısını almaksa alın. Ayrılırken bile düşünmeyi bırakın şu adamları.
Bir kere kefil oldumu vazgecilmiyor benim bildigim bu durum evlilige yada bosanmaya bakmiyor...
evin yarısı yok ki ev bankanın. en fazla faizi ödenmiştir. satılsa da bankaya ödenecek para. gerçekten yok mu acaba bu kefillik iptaliO evin yarisi sizin , mahkeme sonuclandi mi? Mahkemede dile getirin isteyin evin yarisini
Maalesef yokevin yarısı yok ki ev bankanın. en fazla faizi ödenmiştir. satılsa da bankaya ödenecek para. gerçekten yok mu acaba bu kefillik iptali
Yani sonucta kontrati es sifatiyla imzalamadiniz. Birey olarak imzalandi. Bence cikamicaksiniz bu isden ....
iyi de ev satılmazsa krediyi kim ödeyecek? boşanıp gittikten sonra ortak ev mi kalıyor? mantığınız yanlış. ev satılacak. bankaya ödenecek. borç bittiği için kefillik de bitecek.evin yarısı yok ki ev bankanın. en fazla faizi ödenmiştir. satılsa da bankaya ödenecek para. gerçekten yok mu acaba bu kefillik iptali
Hanimefendi tapu kimim uzerine?evin yarısı yok ki ev bankanın. en fazla faizi ödenmiştir. satılsa da bankaya ödenecek para. gerçekten yok mu acaba bu kefillik iptali
Aynen öyle banka sadece şerh koyar tapun un üstüne. Tapu yine istersen iki kişi adına çıkabilir.Hanimefendi tapu kimim uzerine?
Siz yurtdisinda misiniz?
Turkiyede konut kredisiyle ev aldiginizda tapu kredi kullanan kisinin uzerinr olur bankanin degil
Banka tapuya ipotek koyar sadeceAynen öyle banka sadece şerh koyar tapun un üstüne. Tapu yine istersen iki kişi adına çıkabilir.
bankanın derken borcun neredeyse tamamı odenmedi demek istedim. tapu onun üzerine.Hanimefendi tapu kimim uzerine?
Siz yurtdisinda misiniz?
Turkiyede konut kredisiyle ev aldiginizda tapu kredi kullanan kisinin uzerinr olur bankanin degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?